IDAG ÄR DET MUNTERT

Första dagen på jobbet idag, gick jätte bra! ögonen går lite i kors nu men de får man ta. men tappade humör direkt ja klev ut från elgiganten. skulle hämta mina saker men andreas var inte hemma. fick ingen skjuts för mamma var i stallen, fick ingen mat för dom hade inte lagat. kan inte plugga teori för grejerna är hos andreas. flyyyt jag har. dör lite nu.

nej ja är in't bitter.

NEW IN

OUR SUMMER IN HAWAII

Det var verkligen en skön dag idag. bara solat och tagit det lugnt. var iväg till hede med mamma och handlade för ett tag sen, ska lägga in bilder på det snart!

240411

Hej folks. Gårkvällen var riktigt skoj må jag säga! gjorde inte av med några pengar alls förutom inträde. vilket ja är väldigt förvånad över haha. idag ska jag BARA slappa och njuta i solen. och ikväll om fröbomarna kommer hem i tid så ska vi väl kö söndagsmys as always. och sen ska ja förhoppningsvis mysa sönder min kära pojkvän!

HEARD IT'S BEAUTIFUL

Godmorgon, idag är det påskdagen och jag är förkyld som ett svin. inte så roligt vill ja lova! och idag är det fest. jag har maaasssoor att göra. ska städa hela mitt hus, städa utomhus, ta fram utomhusmöbler och allt. jag kommer avlida? menmen, får vila upp mig på söndag och på måndag. för måste vara frisk på tisdag när ja börjar jobba!

Bara 7 veckor kvar innan studenten!

LÅNGFREDAG

Idag är det långfredag, och de märks! allt har gått så himla segt idag. är sjuk och tycker synd om mig själv! har det inte lätt alltså. om någon timme kommer pappa hem då ska vi käka minipåskbord med familjen. vi orkade inte köra påskbord i år men mamma blev så sugen på jansson. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och plugga teori faktiskt. för jag måste ju ta det lugnt nu eftersom vi ska köra hårt imorgon haha.

JAG KOMMER BABY, TROR JAG ÄR KÄR.

God skärtorsdag. Idag vaknade jag upp brevid min karl. mysigt! vi drog och käka kina med tim och peter. Har precis kommit hem och tänkte lägga mig ute och sola, och vad tror ni ja ser? ett stort grått moln som täcker hela min gård. vääärt! senare idag ska ja iallafall till horndal och grilla med andreas och hans vänner. kanske får med mig frida eller nåt dit också. nu ska jag plugga lite teori sen ska jag väl städa lite. see you lateeeer

Vacker bild på
Sandra mig och evelinn (y)

-

Gårdagens pass;
Kondition 30 min
Styrka 30 min
Stretch 15 min

AFTER WORK

Tränade nästan två timmar idag med fröken löffa. gick jätte bra, men man var ganska trött idag faktiskt. Nu har jag gjort mig kvällens måltid och den kommer att sitta fint! resten av kvällen kommer att bestå av plugg, puss!

Lätt Youghurt, Müsli, pumpakärnor, linfrön. Knäckebröd med kalkon ost och gurka! mums.

-

Dagens pass;
Kondition 30 min
Styrka 60 min
Stretch 15 min

TODAY IM GONNA SWEAT

Nu ska jag och jessica dra till gymmet ett tag, vi kör hårda tag denna vecka som sagt!

BLOGGTORKA

inte haft tid ork eller något att säga dom senaste dagarna. mest haft fullt upp med att umgås med mina vänner och bara haft allmänt underbart skönt. imorgon är de ny vecka nya tag, känner att träningen ska vara stenhård! så mycket skit ja ätit i helgen så är lika bra att svetta bort allt. tyvärr ska ja inte med evelinn till elmia nästa helg.. har för dåligt med pengar, måste hushålla med de jag har fram till studenten :/ men men jag får göra något vettigt som att plugga istället!

OMELETT

gjorde mig nyss en omelett till kvällsmat, nu börjar bb också! bra onsdagskväll (y)

-

Dagens pass;
Promenad 6km

THIS AFTERNOON

Ojojoj vad det är mycket som ska bli gjort på så kort tid! ångesten tar över! ska fixa balklänning, studentklänning, skor till båda, körkort, fickpengar till grekland, kläder till grekland, alla skoluppgifter osv osv osv. förstår ni vad jag har att göra med? jag kommer för det första att bli helt PANK! sen kommer jag att vara en deg i huvudet också. jag kommer verkligen vara oemotståndlig (y) sitter just nu och skriver ut bilder på balklänningar ja har kikat på så ska ja specialsy en nu sådär lite sent ute. men aja så är det alltid med mig! ska ta mig en promenad nu puss!

ge mig. fast på ett annat ställe.

DONT UNDEREST

Köpte mig ett sött linne idag på H&M, 69:-

FETT MED FETT

Jessica berättade idag att hon gjort en ny kategori som heter träning, i den kommer hon att skriva om vad hon och jag tränar. eftersom hon och jag har bestämt oss för att träna tillsammas och köra hårt som fan eftersom jag nästan tvingat henne hehe. jag har som sagt också en kategori, eller två. en för kost&hälsa och en för träning&inspiration. där(som ni några kanske redan vet) skriver jag om vad jag äter, vad och hur mkt ja tränar och massor med annat som kanske är intressant, för mig. eller för andra? jag vet inte. jag gör mest detta för mig själv för att ja ska hålla koll på hur ja ligger till osv.

-

Dagens pass;
Motion 60 min
Styrka 60 min
Stretch 15 min

SAY JAMBO JAMBO

God morgon folks, idag är det sol ute, just nu iallafall. jag ska sticka ner till andra huset nu tänkte jag och laga mig lite frukost. är sjukt sugen på omelett så det får nog fasen bli det idag. efter praktiken idag ska jag och jessica köra hårdpass på gymmet. eftersom pms anfallet dampade på mig igår för att jag inte hann gymma igår. men idag blir det av och typ alla dagar resten av veckan också eftersom jag har gett mig fan på att ja ska fixa det här nu! men nu frukost. puss alla!

(lägg märke till mig helt klart invalida öga. haha)

I JUST WANNA MAKE YOU SWEAT

Tidigare idag var det sol ute, och då passade pappa på att tvinga mig olja min terass. nu är den så gott som ny! just nu sitter jag och läser blossom och ska hjälpa mamma med salladen som ska vara till maten idag. blir kycklingpaj, mums!

FETTODAG

Idag är det officiellt en fettodag. just nu står mina föräldrar och lagar hamburgare och pommes sen ikväll blir det (as usual) mysiskväll med syskona förbom & Co. Då blir det tacochips med dipp och det är fan de godaste som finns. bästa jag och ewwe vet på söndag, sthlm bålsta bb och massa fett (y) perfekt att avsluta helgen med. och det bästa är att vi är lediga imorgon så yeeey. skön helg!

Ful bild på mina fula vänner. som är bland dom bästa som finns<3

EVERY MOVE WE DO

Jag, mina omatchande kläder och håriga ben sitter just nu ute i solen och steker med första ölen knäppt och allt! ikväll ser vi till att det blir fest.

MAMMA ÄR TRÖTT?

Mamma; Varför är inte du i skolan?
Jag; Det är lördag.
Mamma; jag går och lägger mig igen..

090411

God morgon sunshines. Idag är det sol i lilla avesta, och de var efterlängtat! idag ska jag sola lite ute på balkongen sen ska ja byta däck på bilen(pappa tvingar mig) sen ska jag börja tagga inför kvällens festligheter hemma hos min käraste vän robin som har inflyttning aka födelsedagsfest. så skoj så skoj! kvällens outfit kommer att komma upp också!

HAPPY FACE

har äntligen fått tag på min efterlängtade bikini, och pricken över i var ju de snygga halsbandet jag hittade! nu slösa bort hela min fredagskväll med plugg med ett leende på läpparna.


Bikini från H&M



Halsband från Vero Moda

-

Dagens pass;
Kondition 30 min
Styrka 40 min
Stretch 15 min

TODAYS FOOD


Kräftor, Fetaost, Tomater, Gurka, Majs, Lök, sallad och mörkt bröd med frön (y)

CAN YOU FIX ME UP

hej! torsdag idag. har aldrig kännt mig så stressad på länge. igår fick ja damp anfall fan. lovade pappa igår att sitta hemma imorgon och plugga hela dagen. har så himla mycket jag måste göra! bu. måste bli klar med allting innan 20 maj då vi åker utomlands. sitter i skolan nu och ska göra en ny lista på alla saker som jag ska göra innan skolans slut.

JESSICAS BLOGG

gjorde om jessicas blogg för ett tag sen, hon blev nöjd! så de var ju kul att höra :)

ni hittar henne Här!

I'VE BEEN WAITING SO LONG


Sandiga färger säger dom ska vara väldigt inne i år. och de gillar jag! är helt såld på nyanserna. ska börja samla på mig en bunt så jag har en liten gruva fram tills sommare.
Plaggen är tagna från Bikbok, Monki och Topshop

ROLLING IN THE DEEP

Godmorgon, tisdag idag. och jag kom just på att jag inte har någon skjuts till min praktik. how to do? måste lösa det här på något vis. planerna idag är plugg, fixa gymkort och gymma. har inte så mycket mer att säga just nu. ska springa ner i andra huset nu och laga mig lite frukost! ha en bra dag så länge!

WORK IT HARD

Nu är det så att jag sitter och laddar hem massor med peppmusik som kommer att behövas till gymet, promenaderna och cykelturerna som kommer att utföras från och med nu. satt och hade lite ångest tidigare för att jag vart så dålig med träningen och maten den senaste veckan. så nej skärpning nu! löffa och jag ska köpa gymkort imorgon så hon ska få puscha sönder mig. så ska jag cykla till skolan och praktiken. eftersom jag inte har något körkort. vilket är ganska bra för nu är ja som sagt så illa tvungen att röra på mig för att ta mig någonstans. när jag städat klart huset också, ska jag unna mig lite ego-spa.

i brist på annat

10 FAVORITER
Färg: Vitt
Mat: Kanelkyckling
Band: Royal Republic om de ska vara ett band
Film: Step up 1-3
Bok: Jag minns inte sista ja läste en bok
Sport: Simning och Dans om de gills.
Årstid: Sommar
Veckodag: Söndagar
Glassmak: Blåbär
Tid på dygnet: -

9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: Glad men stressad
Smak: Mer  - apelsinsmak
Kläder: Jenas & tjockiströja
Bakgrund: Helt svart (något är fel på min dator)
Nagellack: Silver
Tid: 18.07
Omgivning: I mitt stökiga hus
Irritationsobjekt: Mitt stökiga hus

6 HAR DU NÅGONSIN

Dejtat någon av dina nära vänner: nej
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: nej
Badat naken: ja
Varit med på TV: ja
Kysst någon du inte känner: Ja

2 VAL
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Vår

1 ÖNSKAN:

Åka till grekland nu!

new in

Var iväg till stan en sväng, och med mig hem fick ja en
underbar väska och en body lotion som luktar gudars.

249:- Åhléns

90:- Åhléns

Honey, Im home!

God måndag allihopa. ligger i andreas säng och har svinont i halsen. men inte är ja bitter. måste dra till ica idag igen och söka jobb. dagens planer är inte så många. det blir väl ica först då sen sitta hemma och plugga hårt som fan på svenska nationella. kanske tar mig en promenad ikväll, beror på hur halsen känner sig.

back home

äntligen hemmma efter en lång och slitsam dag i falun. mässan gick jätte bra men nu har man verkligen ont i fötterna! en rolig nyhet är att vi kom 2a i Bästa Webbsida. Så imorgon på kryssningen ska vi verkligen fira över det! Tänkte packa ihop alla mina saker, duscha och sen kila mig vidare till evelinn. längtar jätte mycket till imorgon. ska bli så roligt!

MYCKET ATT GÖRA

hej allihopa. så jävla synd att man har fullt upp nu. idag har vi mässa i falun hel dagen, vi kommer vara hemma runt 11. och direkt när ja kommer hem ska jag packa sen åka direkt till evelinn för att imorgon ska vi åka på kryssning. och ja kommer inte vara hemma förens på söndag kl 19 ungefär. lite halvt slut ja kommer vara i slutet av helgen.
RSS 2.0