lite nytt

dags att visa lite jag köpte i ullared. massa mer saker jag ska visa senare också. men vi börjar såhär.

tidningsställ till mina elle tidningar.


3 par nya skor.


tavlor


lite klockor


smyckeslåda


knäckebröds burk och en glasburk

vill färga håret


nåt sånt hade vart grymt

mycket i huvudet just nu.

idag är det en sån där dag då jag verkligen inte vet vad jag vill med mitt liv. ska jag bo kvar i min lilla skit stad i resten av mitt liv? eller ska jag ta steget jag pratat om nästan hela mitt liv och flytta här i från, skapa nya kontakter börja plugga någonting ja vekligen känner är rätt för mig. det är svårt. en liten del av mig vill bo kvar, bo med andeas och känna mig trygg i det jag har nu. en annan del av mig vill göra nåt nytt. bo i en stor stad, plugga och allt sånt. det senaste 5 åren har jag velat gå en utbildning inom hår & make up. åh idag är det jobbigt. allt lutar åt att flytta och börja om just nu. få leva livet alla mina vänner kommer börja nu. bu på idag.

om några timmar så åker vi!

HEJ!
om några timmar ska vi åka till ullared. fan va skoj det ska bli! jag borde egentligen sova nu men sitter och fixar musik. jenny ligger här brevid mig och sover tungt. märker inte min musik alls. men tänkte skriva ett litet hej sådär så ni vet att ja lever. speciellt mamma eftersom att hon ringde mig tidigare och frågade varför ja inte uppdaterat. så nu mamma, nu har jag uppdaterat. nu ska ja sova också för annars ringer väl hon imorgon och skäller på mig för att jag inte kan köra bil trött. puss!

i don't see what i need to confess?

Åker hem till evelinn på middag nu! see ya later.



hej jag är cp. puss hejdå.

det var jag

Snart bär det iväg på roadtrip till ullared! med 0kr på kontot. fint de. får åka hem till mamma och pappa och panta tomburkar. (och fjäska lite) hehe. åh ja längtar! resan kommer ju bli de roligaste. dags att börja skriva packningslista och ladda ner hela datorn med musik som ska in i telefonen som vi kan ha hela vägen dit. lär nog skriva en inköpslista också så jag inte köper massa skit. prio ett = handdukar. vi har inga hemma typ. så det behövs!

HEJ!

jag har inte haft ork eller tid att bloggat, om ni som läser min blogg så gärna vill veta. uppdatering då..
Gårdagen bestod av jobb och innebandy. efter innebandy drog ja direkt till min bästaste tjej som kommit hem från turkland efter 2 månader. oj vad flickan har varit saknad. vi båda stod och grät i hallen igår när vi kramade om varandra. haha, fyfan. glädje tårar i mängder kan ja säga. vi satt och prata om allt mellan himmel och jord. och lite därtill. vi har så mycket att ta igen så vi visste inte vart vi skulle börja haha. sen fick ja även en addidas tröja av henne! as snygg. den var grön! hon är bra hon evelinn fröbom. jag är så jävla high on life idag! har världens bästa vänner. världens bästa jobb och allting. livet leker.

Sudda bort bad minded tjommar


Sexi ass womens.

HEJ! sitter vaken såhär på tisdagsnatten. börjar jobba 14 imorgon så får sovmorgon. men ska försöka ta mig upp i tid. försöka som sagt. jag ska ta kort på byrån och spegeln i sovrummet imorgon! måste ju visa hur det blev. men jag kanske ska gå och lägga mig nu så jag orkar leva imorgon. puss godnatt!

-

Dagens pass;
kondition 45 min
Innebandy 60 min (eller mer, kommer ej ihåg)

använd deras hat som en gnista


första innebandy träningen idag, det var skit kul trots att jag sög haha. sen körde jag gymmet tidigare idag med elin också. gick skit bra, men jag svettades nästan skinnet ur mig. euuw. nu ska tant kika lite tv sen sova för imorgon är det jobb. godnatt folks.

MYS MED ULLIS

myslördag



väntar på mina vänner, vi ska äta kräftor. eller, jag och frida ska! jessica ska äta räkor, och jenny kycklingklubbor haha.

MAT

i am pretty sure

Nu är ja hemkommen från både jobb och gym. körde ganska lugnt idag. tråkigt att vara ensam på gymmet, elin är sjuk :( men fick iallafall lite gjort, plus att löffa höll mig sällskap! efter gymmet blev de 20 min solning också. evelinn kommer som sagt hem snart! ja vägrar stå brevid henne just nu.  MEN nu ska tant iallafall laga mat och sedan är det dags att ta tag i alla kläder som ligger i ett helt rum. ja ett HELT rum. bara med kläder. på golvet. mmmmys.

träning

dagens pass;
Kondition 30 min
styrka 30 min (ben)

frukost

Gröt med äppelmos och bananer, knäckebröd och isvatten.

it's a beautiful morning

godmorgon folks! gick upp kl 10 och slängde i lite kläder i tvättmaskinen. nu ska jag laga lite frukost, är sugen på mannagryns gröt så får nog bli det idag. mmmh. börjar jobba kl 12 - 15 idag. så det är ju inte så länge. sedan är ja ledig imorgon. slappt? ja! blir gymmet idag efter jobbet. bör nog sola också. evelinn kommer ju hem och ja har ingen större lust att se ut som ett spöke brevid henne! puss.

off to work

nu ska jag bara packa ihop mina träningskläder sen ska jag åka till jobbet! ska försöka tvinga andreas ikväll att sätta ihop min byrå. vill ha den uppe till helgen så jag slipper ha kartongerna och allt stående nere i hallen när jag ska ha kräftskiva på lördag.

elgiganten, here i come.

you even set my world into motion

God förmiddag! vaknade 10 men orkade inte resa på mig förens för några minuter sen. Igår kväll efter min träning fick vi besök av mamma och pappa! dom hade köpt blommor till andreas och sedan hjälpte dom oss att sätta upp våra gardiner i matsalsrummet! blev jätte nöjd.


090811

Har nyss sminkat mig, ska snart dra mig till jobbet! efter jobbet blir det gym sen ska ja spendera resten av kvällen med att försöka få ihop min byrå!

Frukost



Youghurt, solroskärnor, pumpakärnor och havregryn. Hård macka med skinka ost och paprika. Sen ett glas mjölk!

du får passa dig som satan

Sitter i jenny stickade tröja, sjukt skön! ska nog gömma undan den så hon inte tar tillbaka den hehe. just nu sitter jag och chillar i köket, sitter och tittar på mitt mästerverk. är stolt som tusan! men funderar på att gå ned till andreas och mysa ned mig brevid honom i soffan, han ligger och tittar på rocky 4 så man bli ju lite sugen. ha en trevlig måndagskväll folks!

resultatet!


Bordet i helhet!


vuxen poäng till mig som orkade pyssla ihop det här!


Mina fina stora kruka! love it.

PS! imorgon ska ja sätta ihop min byrå, få upp gardiner och en lampa!

pysseldags!

Lite uppdatering;
Fredag - Shoppade hem ett matsalsbord i gävle, var på ikea och köpte lampa hyllor och vardagsrumsbord.
Lördag - Ikea i västerås, handlade hem en byrå, spegel, små saker osv.

Idag - Köpt hem lite prydnadssaker till matsalsrummet. ska pyssla ihop lite nu så ni får se resultat om en stund!


Lunchdags

nyss kommit hem från jobbet, nu ska ja slänga i mig lite käk sen ska jag till gymmet!

stekt korv, sallad och vitlökssås. gott!

060811

ey yo! skulle följt med fridis för att springa vid älvpromenaden idag, men gud ville verkligen inte samma sak. fetaste mensverken hade jag och sen när ja väl skulle ta mig ut, så slog de mig att mina träningskor är kvar i hyttan. BU! sur chey :( måste träna idag. hade vilodag igår juuh. och idag ska ja och andreas shoppa loss. tror ja. saker till huset ska inhandlas! får bli gymmet sent ikväll helt enkelt.

frukost

Min frukost bestod av Havregrynsgröt, äppelmos och frysta blåbär. De var mums!

lökkläder på

jag och andreas kommer inte på vad vi ska görai dag, och jag har inte ätit NÅGONTING idag så är sjukt hungrig :( buhu! undra vad den här dagen kommer sluta. just nu känns de som att det blir soffläge resten av dagen iallafall.

God förmiddag!

sitter i källaren och funderar på hur planerna för dagen ska se ut. Andreas vill grilla. så mycket vet jag. jag funderar på om jag skulle ta lite kort idag till en ny design till bloggen. är lite sugen på en ny faktiskt! hum hum hum. får tänka på saken. först och främst, nu vill ja ha något i magen! frukost, vart är du?

ullared, watch out!

Den 23e augusti åker jag frida jenny och ullis ner till ullared för att shoppa sönder på gekås. kommer bli förjävla roligt! inte just för att shoppa, utan att få åka iväg med mina underbara tjejer på en roadtrip och bara få umgås och ha så jävla roligt tillsammans! är så jävla taggad så ni anar inte. men ja måste ändå fixa mer pengar så jag kan shoppa loss massor med saker till huset! åh de ska bli så jävla roligt :D tre dagar bara vi. ASUM!

-

Dagens pass;
Kondition 30 min
Styrka 40 min  (mage + rygg)

the star fell out of the sky

Hej! kom nyss hem till mig, har vart i hyttan och hälsat på la familia. blev bjuden på grillat, mums! nu är ja hemma själv fram till sent inatt när andreas kommer hem. det är läskigt att bo i huset när andreas är borta. tomt och läskigt. får för mig massa skräck scener haha. kvällens planer är att städa och bara ta det lugnt. för nu har ja långhelg! yey.

Fin bild på mig och jenny! haha

so much louder then word

Godmorgon! gick upp kl 10 idag, sov bort en timme. ställde klockan på 9 men icke! har helt enkelt inte orken att ta mig upp på morgonen. nu sitter jag iallafall färdigsminkad, men sovtröjan är fortfarande på. jag ska åka till jobbet om en timme ganska precis så jag ska väl få i mig lite frukost. får bli en kokt ägg och knäckebröd idag. make it simple. efter jobbet blir det gymmet, fan va jag är taggad nu! hoppas på att få se resultat inom en snar framtid. gäller bara att ja inte fuskar med maten.

-

Dagens pass;
Kondition 30 min
Styrka 60 min ( armar, axlar & bröst )

är du full, full av skit? ja man kan ju hoppas.

HEJ! idag har jag jobbat, tränat, gubbvilat, ätit och tvättat bilen. dutti tjej. nu ska jag ta mig en dusch och slå på chillmode. dagen har vart lång som fan iallafall. imorgon ska ja upp i tid och kanske ta en promenad, beror på vädret.

off to the gym

DRAR TILL GYMMET NU!

secrets don't make friends

HEJ! ligger i soffa och halvsover. elin ville kärringvila lite innan träning så då kan ju lika gärna ja också göra det. tänkte bara skriva lite och säga hej, hur mår ni? jag mår bra iallafall. taggad till träningen bara! vill se skillnad nu nu nu! nu ska ja chilla lite till i soffan så syns vi sen när jag kommer hem!

020811

Hej där! kom hem från jobbet frö ett tag sen, nu sitter jag och andreas på varsin dator och letar efter något bra spa weekend paket, någon som kan tipsa? vi är inte så bra på att hitta nåt hehe. snart ska ja ta en kärringlur sen ska ja till gymmet med elin! najs. ska köra hårt som fan idag! tagga tagga.

jag och johanna :)

stolt tjej

Nu är jag på superduper humör. haha. var ut på promenad med jenny i fors. efter att vi gått rask promenad 7km så kom vi på att vi ville bada. vi hade inte handukar ingenting med oss. bara våra träningskläder, så vad gör vi? hoppar i näck såklart! haha. kallt så in i satan var det iallafall. dog lite. så när vi stod där och frös bestämde vi oss att springa sista biten hem. 3,5 km och ja klarade det! för att vara jag med INGEN kondis så är ja stolt som en spjuver.

Och gladare blev jag när andreas sa att vi ska hitta på något i helgen, åka bort alltså. hihi, kanske får min spa weekend då? asum. nej men nu har ja skrivit allt för mycket, förmodligen för att ja är hyper och glad. jag ska försöka sova nu! godnatt folks.

sitter i elinpelins onepeace. mysigt värre.

dagens pass!

Dagens pass;
Rask promenad 7km
Jogging/Löpning 3,5km

it's a cruel cruel world


haha min ögon, ser förjävligt ut!

frukost ute i det fina vädret


blev att äta frukost ute idag, fint väder ju! nästan ovärt att dra till gymmet då, kanske ska ta en springtur runt hyttan? får fundera på det. måste fixa mig nu innan jag ska till jobbet!

dinner party

lite bilder från middagen hos jenny i fredags!





avslutar med våran skål bild. maten var supergod, sällskapet var underbart och vår värdinna var perfekt!
RSS 2.0