gårdagens mysterium

Gårdagen blev riktigt lyckad! eller? efter en hel dag av uppdatering från gårdagen så vet vi fortfarande inte riktigt vad som hände. alla har luckor från olika ställen så de blev ett jävla pussel att sätta ihop idag haha. hade vi kul? jag tror fan det. de vi kom fram till att vi gjorde var roligt iallafall! men hur soffan gick sönder är fortfarande ett mysterium. och vilka rebecca och fiona är. inte riktigt hundra där. efterfesten, vad gjorde vi? jag var hemma kl 5 kommer jag ihåg. vaknade trots allt upp i min egen säng med sovkläder och utan smink. vilket jag faktiskt är värd en applåd för. trodde ja skulle sluta under en parkbänk i avestas centrum. klarade mig ganska fint igår. tror ja. en skadad person, nathalie som vi nu kommit fram till INTE ska dansa på fyllan. för då får man evelinns tejp runt hela jävla handen. och hon var inte den vassaste igår om ja säger så. gårdagen må vara ett litet mysterium. men var väl inte så oväntat med de sällskap ja hade med mig igår. men nu börjar mina ögon gå i kors här känner jag. så de är nog dags för mig att ta igen lite sovtimmar! peace.

It takes two, it's up to me and you.

i could really use a wish right now

är på världens bästa humör idag! vaknar med svullnare hals än någonsin och kan inte svälja för fem öre för då känns de som att någon skjuter mig rakt på strupen. allt vatten i mitt hus har frusit så jag kan inte duscha. och jag är så jävla hungrig att min mage har börjat krampa. ångest? ja en aning. man börjar ju fundera på om operationen en var värd att göra. och allt som hände igår. nej fan, är på världens bästa humör idag. hejs

why do we always fight?

modekungen


härliga färger. modekungen.se

210211

jag tror ja avlider vilken sekund som helst! jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men ja är så jäkla slut i kroppen efter operationen så jag orkar inte sitta och skriva så värst mycket. vill bara bli frisk igen så jag kan börja träna och äta normalt! lever på soppa och glass just nu och det börjar bli ganska tröttsamt.

eftersom jag har sett ut som ett ruttet lik dom senaste dagaran så har jag inte pallat tagit några nya bilder eller något. så gamla bilder it is.

200211

idag har jag och andreas stått ut med varandra 1 år. gick väldigt fort faktiskt. känns som att vi vart tillsammans längre. idag är de söndag iallafall, fick nyss lite sällskap av nathalie som berätta om sin trevliga helg ;) i like! och nu sitter jag och myser med whisky och tittar på tatueringar. ska nog göra mig en till innan ja åker till grekland i maj, är  snuskigt sugen! men vad de blir får ni allt se när de är dags. nu ska jag ladda ner någon film och äta min efterlängtade sparris soppa.



fettot

god lördag

vaknade vid 9 idag och tog några smärtstillande för halsen och låg kvar och mös i sängen fram till kl halv 12. skönt må jag säga! vi får se vad dagen har att erbjuda. just nu verkar de som bio med andreas dan och ida iallafall. ska nog pallra mig in i duschen snart och trycka i mig några piller till. kanske försöka få i mig lite tomat eller sparris soppa. mums.

fredagsmys

nu är det så att mina käraste ullis kommer hit och håller mig sällskap! då ska jag allt bjuda henne på chokladpudding och en-två dagar gamla ostbågar. ska ladda hem någon bra film också som vi kan titta på. och sen prata massa skit som vi inte hunnit tagit igen dom senaste veckorna. mys mys mys myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!

back to black

hallå mina vänner, anledningen till dålig uppdatering är för att jag har vart iväg till falun och tagit bort mina kära halsmandlar, eller kära och kära... jag är glad att dom är borta rättare sagt! hade ingen ont alls i halsen efter operationen men jag känner nu att det kommer smygandes. förhoppningsvis så läker halsen snabbt utan några komplikationer så jag får äta och träna som vanligt snart igen. är så himla sugen på afrodans! men nu ska jag försöka få i mig lite tomatsoppa och ladda ner någon film och bara chilla resten av dagen. drar nog till med ett inlägg lite senare. puss och adjö!

alla hjärtans dag

hej alla glada. idag ska mina kära pojkvän bjuda mig på middag.
det ska bli mysigt! vad ska ni göra idag?

en liten sammanfattning från lördags




I lördags så drog jag hem till evelinn och då käkade vi mat, sedan kom felicia och då badade vi bubbel och använde anisktsmask. vi hade jätte mysigt. sedan fick vi börja fixa oss inför kvällens festligheter.

no matter what you say

dagens frukost gjorde jag av med nästan på en gång haha. inte dåligt jobbigt det var att skotta! vår gård är rätt stor också. men nu ska ja dra mig vidare till evelinn och tillbringa resten av dagen/kvällen hos henne. vi ses senare!

dagens pass...

...får bli att skotta snö! fy vad mycket snö det har kommit, speciellt på vår gård. känns som att hela avesta har kommit hit med all snö som dom skottat bort och haft över allt på vår gård. de värsta jag vet är att skotta snö så usch. blod svett och tårar here i come!

dont wanna go down the street

vaknade halv 10 och har kollat lite på olika hemsidor efter bikinis eftersom jag vill ha någn ny till grekland, och nu har jag fallit för tre stycken från H&M och jag har INGEN aning om vilken jag ska välja! ja jag vet, ilandsproblem. men jobbigt ju. kanske lika bra att köpa alla tre annars? dom är ju äckligt snygga. hmhmhm. får fundera på saken.

i wish you had the time to read them


lite dålig uppdatering tyvärr. men igår jobbade jag sedan var jag i skolan och sen blev de träning. och idag hade jag sovmorgon och satt i skolan hela dagen, sen vart jag med löffis och sola, shoppa och satt här och lekte lite med ps5 så har inte riktigt tänkt på att blogga. men imorgon ska ja! för imorgon ska jag ewwe och fillis ha spa dag och sedan ska vi uut. så då blir det massa mys bilder och outfitbilder tror ja! see you then.

its when you think you're free

dagen pass

dagens pass;
Motion 50min
styrka 30min
stretch 10min

back on track!

hallåja! min kamera är tillbaka och jag är överlycklig. men dum som jag är var det ända som var fel på min kamera var fel sladd... ja hade tydligen använt en sony sladd till min canon kamera. så han hade bara skrattat och gett mig en ny sladd. jaja back on track iallafall.

ska dra mig vidare till gymmet nu tänkte jag. ska möta upp pappa som slutar jobbet om ett tag så ska vi väl köra ett pass. ska satsa på motion idag tror jag. lite mage och rumpa kanske. vill ha fastare mage redan nu! all denna stress. det är typ 100 dagar kvar till jag åker utomlands och vem vill inte kunna gå i bikini utan att fläsken dallrar.

menmen, bara att ta tag i skiten. är ju trots allt kul när man väl kommer igång. see you soon!


-

jag ber om ursäkt för skit dåliga bilder men har tyvärr inte fått min lånekamera än. förhoppningsvis imorgon. så ni får lida ett liiite tag till med min mobil kamera. men iallafall, såhär såg dagens middag ut. kanelkyckling. ingridienser;
Krossade tomater
Färska tomater
Svart/vitpeppar
Kanel
Potatis

In i ugnen på 220 grader i ca 45min.
and...


tadaaa. lite mat. inget speciellt. gott. mättande. good(y)

work

Dagens pass;
Motion;
30min
Styrka; 45min
Stretch; 10min

080211

hej allihopa! idag har jag vart på min praktik (åhlens) de gick jätte bra. vart lite galen när jag skulle göra om gavlarna och alla hyllor och så men annars har det gått bra. efter praktiken drog jag och pappa ner till maeks och gymmade. sen handlade vi mat och sedan har ja nu lagat mat. blev kanel kyckling. ska visa bild på det sen.

Dag 14 – Mina drömmar.

hoppade över "vad jag hade på mig idag" för att jag som sagt inte kan ta kort på det.

Mina drömmar... efter skolan vill jag jobba något år och tjäna pengar så jag kan betala min utbildning. vet inte riktigt än vad jag vill utbilda mig till men, ekonom, marknadsförare eller något liknande kanske. helt mäklare men jag tror dock inte jag har betygen för det. efter att jag har pluggat vill jag flytta till usa några år och jobba där. bo i miami, malibu eller beverly hills i ett strandhus. efter några år vill jag nog flytta tillbaka till sverige och då kanske det är dags att skaffa familj hus och hund. jag ska ha ett modern hus ute vid kusten, en bra och snygg man, 2 eller 4 barn och 2 schäfrar. och på min fritid kommer jag att inreda och laga god mat åt familjen. det är nog vad jag har för drömmar just nu. men sen hinner dom nog ändras en hel del under årens lopp!

skönhets ideal.

många pratar alltid om att bli smal och slank och allt man nu pratar om att man ska se ut. men jag känner inte längre att det är någonting jag strävar efter. jag vill "tajta" till mig, bygga muskler och vara hälsosam. inget mer med det. jag vill inte ha fett som dinglar när man gör något men det vill väl ingen? men att se ut som ett benrangel är inte det jag är ute efter. idag ska jag och pappa åka till maeks och gymma i 2h. och om jag får bestämma så är det här mitt skönhets ideal. ett typiskt exempel.


vältränad, visar musklerna och inte ett benrangel. de DÄR är snyggt. enligt mig.

för alla gånger som vi dansat

Sovmorgon till kl 12 på måndagar, och jag är väldigt glad över det. förstår inte hur jag ska komma upp annars haha. men som sagt, jag gick upp i tid, ungefär kl halv 11 tiden och gjorde iordning mig och sen blev det ner i stora huset och käka frukost. Lätt youghurt, linfrön, pumpakärnor, solroskärnor och skivad kiwi! mumma.

three big yes yes yes!


H&M har kommit med tre jäkla godingar alltså. jag ska ha ALLA 3 funderar på att beställa dom nu på direkten alltså. precis i min smak. jag dreglar floder just nu. perfekt till sommaren, kanske till studenten, balen? man vet aldrig.

you can say what you want

snodde åt mig lillsyrrans kamera medans hon är på bio. sitter och läser lite om GI som tydligen ska vara väldigt bra. fanns rätt mycket intressant i den. kanske ska göran något snack där i ikväll innan solsidan börjar! solsidan kan ju vara söndagens höjdpunkt. ha en bra söndagskväll allihopa!


sådär lagomt lökig bild på mig. men på söndagar får man faktiskt vara lökig. och lägg märke till färgskillnaden på mina ögon. vad hände? fult som fan iallafall haha.

i feel down toady

Idag är jag inte på bästahumöret, med tanke på att jag inte kan lägga in bilder på datorn med min kamera längre. han har gett upp helt nu :/ vet inte vad de är som är fel. ska ringa supporten snart och kolla om det är något med drivrutinerna eller om ja måste lämna in honom iallafall. tur är ju att man har 5 års garanti på högen så jag kommer att få en annan kamera (och minst lika bra) så länge han ligger på operationsbordet. hoppas bara han inte ligger där allt förlänge bara. nu ska jag ta mig en promenad tror jag faktiskt, har vart lite dåligt i helgen med träningsdelen och eftersom evelinn har fått feber så blev det ingen lift idag.

Dag 13 – Den här veckan.

Den här veckan har jag... tränat, solat, pluggat och festat. en helt vanlig vecka tror jag nog. träningen har gått jätte bra den här veckan också. lite mer träningsverk än förra veckan har ja haft men det börjar väl släppa nu. vi ska köra lift imorgon och även köra ännu hårdare på gymmet nästa vecka. riktigt skönt att börja komma i form. åt tillochmed en ordentlig frukost i fredags! inte vanligt för att vara jag. börjar känna mig mycket bättre redan efter 3 veckor. nej men nu ska jag kila iväg ska mysa med felicia och evelinn en stund ikväll innan jag drar mig vidare till min sjuka karl som jag är tvungen att pyssla om. ha en trevlig lördagskväll folket!



Dag 12 – I min handväska.

är på depp humör, måste lämna in min bebis hos canon-doktorn. han vill inte jobba med mig längre :( eller usb sladden vill inte jobba helt enkelt. kan inte få in mina bilder på datorn. så blir inga bilder just nu för tillfället.

Menmen, I min handväska finns dessa saker;
Plånbok
Tuggummi
Tamponger
P-piller
Parfym
Usb-mine
Kalender
Smycken
Nagellack

dagens outfit

idag blev det inte sådär jätte lång dag i skolan, fick feedback av juryn efter mässan åt tårta och jobbade lite med UF. nu sitter jag med lullan och vi ska börja fixa oss inför marcus födelsedagsfest. jag blir dock nykter! men jag ska nog ha kul ändå! :)

mitt hår är under uppbyggnad


mitt hår efter att ha sovit med blött okammat hår! ingen vidare vacker syn. och eftersom plattången inte ville jobba med mig imorse så fick jag göra det bästa av situationen och sätta upp skiten.

030211

Idag var det skola och den var lika värdelös som alla andra dagar. och speciellt idag eftersom att vi var tvugna att stå på någon mässa för 9onde klassare som skulle hit och kolla på gymnasier som dom ska välja. det ända som var kul var att vi fick småäta på små skagenmackor som var jätte goda! efter skolan blev det en sväng på stan med löffa och hem till mig. och sedan vidare till gymmet med ewwut. 2h körde vi och stretchade riktigt bra idag. kändes riktigt skönt att vara klar sen haha. nej men nu ska jag leka lite med ps cs5 och sen blir det sängen!

Dag 11 – En dag kvar att leva

jag skulle nog göra helt galna saker som jag alltid velat göra men aldrig gjort eller hunnit med. hoppat fallskärm, bungyjump åkt racerbil osv. sedan hade jag nog tillbringat resten av dagen med dom jag älskar och håller kär. jag vet faktiskt inte riktigt. det är en svår sak att säga när man liksom inte är i den situationen. men något som är värt att dö för kanske ingen aning.

delar av något stort

sitter och mumsar ananas med min kära väninna nathalie. vi har det mysigt vi!

and the morning after

Har tränat bra än så länge den här veckan iallafall!
Måndag; Afrodans
Tisdag; Kettlebell
Idag; Dans

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Jadu jag har ingen bild på vad jag hade på mig idag, men det var väl ett par ljusblåa jeans med en kavaj. sedan hade jag gröna mjukis, svart linne och vit-grön tröja som jag hade på träning idag. mer än så var det inte!

Dag 9 – Ett ögonblick.

Ett ögonblick? den var rätt svår haha. men ett ögonblick var i början då jag träffade andreas och en gång vi va så låg vi i sängen mot varandra och tittade rakt in i varandras ögon. jag tror det var just då jag verkligen blev riktigt kär i honom. nu har det gått snart ett år och jag kan ibland bli lite nykär bara genom att titta på dom. så himla fina.

migrän och frukost

hej gott folk. vaknade kl 8.30 med världens migrän men har mer ont i huvudet än vad jag mår illa. känns som att ja börjar bli sjuk helt och hållet, ögonen börjar göra ont och halsen strejkar lite titt som tätt. men mår jag bättre ikväll så SKA jag fan gå på kettelbell eller hur man stavar det. måste verkligen köra hårt med träningen nu om man ska se lite bra ut till balen iallafall. men nu blir det kokta ägg, hårdbröd och juice.

RSS 2.0