salafestivalen


då drar ja till sala och festar med bästa tvillingarna! puss

fredagsmys


dagens outfit. heheheh. nu drar ja på middag! hörshej

dags för dagens viktigaste mål


Mild lättyoughurt, pumpakärnor, solroskärnor, kiwi och äppelmos. till det blev det hallon juice.

efter gymmet mat


Stek korv (72% kötthalt) kokt broccoli, tomater, paprika och hemmagjort vitlökssås. mums!

watch me, i can do it.

Träningschemat
Måndagar;
45 min kondition

Tisdagar;
20 min kondition
60 min styrka - ben
15 min kondition

onsdagar;
45 min kondition

Torsdagar;
20 min kondition
60 min styrka - mage&rygg
15 min kondition

Fredagar;
45 min kondition

Lördagar;
Vila

Söndagar;
20 min kondition
60 min styrka - armar, axlar & bröst
15 min kondition

got a secret? can you ceep it?

Hej folks! sitter hemma i träningskläderna fortfarande. kom hem från gymmet för en timme sen ungefär. orkar inte röra mig haha. tänkte att ja skulle ta en promenad ( ska ja? ska ja inte? ) seriöst min kropp är helt död. har inte tränat såhär intensivt sen maj så min kropp orkar inte lika mycket som förut. ska försöka tvinga mig ut på en promenad. har ju lovat min själv och elin att vi ska fixa det här. vi har planerat att träna 6 dagar i veckan. hittils har vi hållt det, fast är ju bara torsdag idag. ja ska fixa detta got damn it!

bild som är tagen för några helger sen. somrigt värre!

- -

Gårdagens pass;
45 min kondition

Dagens pass;
20 min kondition
60 min styrka ( mage + rygg )
40 min promenad med frida

frukosten är avklarad


stekt ägg, kalkon och tomater. till det drack ja färskpressad hallon juice.

dagens lunch



Min lunch idag blev; Ost omelett med salami tomat lök och ost. och till det blev det tomataer & gurka. och ett glas mjölk. gott!

the sun is rises slowly as you walk


gick upp lite sent idag så fick bli en shake till frukost. ska dricka upp den sen sticka ivägg till jobbet. hörshej!

du är välkommen in

Idag har ja jobbat 8 timmar. gymmat 1½ timme. lagat mat med elin. as nice! imorgon blir det samma veva fast nathalie joinar oss på lite grillat. så får hon se huset också :) nu ska ja duscha sen blir det sängen! typ koma här kommer jag? kommer ha fetaste träningsvärken imorgon känner jag, speciellt i benen. yeah! like it.

söta tjejer in action!

-

Dagens pass;
kondition 35 min
styrka 60 min ( ben )
stretch

breakfast


Sitter och tuggar i mig lite frukost, ska snart åka till jobbet för ett 8 timmars pass. najs! efter jobbet blir det gymmet sen ska jag åka hem och dö i min säng. helt ok dag!

new lifestyle

idag när jag rensade ut kylskåpet så vart det HELT tomt. så efter träningen med elin så åkte vi iväg till willys och handlade in massa nytt och nyttigt. fan blev fattig direkt ju. 500kr på mat. inte billigt haha. men nu är vi igång! vi har gjort schema och allting. tagga tagga!

korvgryta och sallad


Min och Elins middag efter dagens träning.
Korvgryta med sallad och fetaost. smarrigt värre!

-

Dagens pass;
Kondition 45 min

memories are fresh

Har ångest. hatar känslan.

vaknade jätte snt idag, typ en timme sen? orka. var sjukt trött igår. idag är det ny vecka, nya tag. jag ska ta tag i allt som jag känner behöver ordnas upp i veckan. blä. på. allt. aja, ska rensa kylskåpet nu och åka iväg och storhandla massa nytt och fräsht. är på tiden. hälsosamma berit, ska bli mitt nya jag. ses.

shopping

i follow you wherever you go

Hellu, kom nyss hem. slutade jobbet 14.15 och stack direkt till plus, kikade runt och handlade lite. blev ett linne, byxor & kjol. visar så snart ja hittar sladden till kameran. idag ska jag städa huset, för imorgon är det fest, födelsedagsfest för fridis. asum! sen kommer jenny hit så ska vi laga middag tillsammsn och mysa. också jätte asum! skönt när man har sällskap när karln är borta hela tiden :)

off to work

kommer från fel del av gården

vad ska jag och andreas hitta på? frågade elin vad hon tyckte.
elin"promenad, bio, massage, pök, tv spel, film, bad eller baka bullar.
jag tror faktiskt att vi kör på bio, Super 8 för att vara exakt.

210711

Tjo! idag är ja ledig, rätt så skönt är det. jag och andreas tänkte hitta på någonting ihop idag, nu sitter båda brevid varandra med varsin dator. socialt? nja. vi får se om vi åker iväg någonting. annars får ja fortsätta att fixa på elin & sandras bloggar :) peace.

my tears rolled into the ocean

sitter med fridis och smider planer för augusti! kommer bli asum! jenny var här också och planerade. ikväll ska ja lägga mig tidigt. är död. kommer däcka i sängen när ja lägger mig fan.

jag ser ut som bajs :)

what are words

lyssnar på musik och gör en ny spellista på spotify. börjar komma nån vart!
najsprajs. jag ska sova nu. så fu, eller. godnatt!
njutbart <- S P E L L I S T A N

hej, jag har fräknar.

nytt!

Köpte på min denna vackra skapelse för 50:- på H&M. rea is the shit.

garderob

börjar ju hända lite i min lilla garderob. fast orkar inte fixa allting ännu, vill ha min byrå först!

all day, all night.

god förmiddag! vaknade vid tio, tittade på andreas när han sprang runt och letade kläder till kryssningen. sen fick ja skjutsa den jäveln till stan också, jag som har så mycket bensin, hehehe. nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig innan jag ska till jobbet. tänkte gå till jobbet idag men vägrar nu i det här bajsvädet. får göra det en annan dag.

i'ts on the right way

sötsuget är nästan borta nu. fint! hoppas det håller i sig. men trött så in i satan är jag. ska nog sova nån timme nu innan jag ska hämta andreas från krogen. om ja ens vaknar? haha.

I did it again

ligger som en död pungråtta här i sängen. orkar inte röra på mig! är helt död. sov till ett idag också, fyfan. bara att tagga för ett 8 timmars pass på jobbet imorgon också. så ska försöka sova ordentligt inatt. snart kommer lullis och gör mig lite sällskap under kvällen. mycket mycket trevligt!

<3


älskar denna bild på mig och jessica.

the moment i met you

god eftermiddag, idag är det tisdag. tror jag. kom nyss hem från jobbet, imorgon är jag ledig! yey. om en liten stund kommer fridis hit så ska vi ta en promenad, sen kommer jenny och hälsar på också. najs! sitter och kollar på tatueringar, jag bestämde mig i grekland att ja skulle göra en direkt efter att ja kom hem men har ej blivit så. så nu ska jag kolla vad ja vill ha och sen blir det väl att göra den någon gång i höst när ja har fått pengar. får se vad det blir!

föresten, ja blev rödhårig igårkväll!

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten

Imorgon börjas det. Jag ska klara det!

älska mina tjejer!

just nu är jag med jenny ullis och frida, love my girls! bästa! haha. nu ska vi dra på krogen. gratis för oss chicks. see ya later!

jewlery

ah just ja, en sak till. köpte på mig lite smycken idag + 2 par byxor. harems och leggins. finfint.

-

föresten folks, nu har ja äntligen fått upp sängborden, nöjd blev ja också! det som fattas nu till huset är... 2 byråer, 2 soffbord, 1 stort matsalsbord, speglar, tavlor, lampor, hyllor, lådor, etc etc. you guys got it.

Swear this one you'll save

ligger i sängen och kollar på pretty little liars. jäkla bra serie faktiskt. kommer helt klart kolla klart den idag. föresten, jenny kom hit idag med en matlåda. haha, hon är bra bäst hon! just nu väntar jag på att andreas ska komma hem, men det händer väl inte förens kanske runt midnatt? jaja, har ju pll. i love it!

Taking this one to the grave


har ingenting att säga just nu. har fullt upp att kolla på pretty little liars. haha! föresten, ja älskar min katt!

You hear that same old thing again

Dagens planer lyder; Städa, Fixa mig, Välja kläder, Sala, Fest, Elin&Anna Lundin. de sistnämnda, kan det bli bättre eller?! oj vad jag har saknat mina tvillingar. ikväll ska det bli så kul att få umgås med dom på deras hemtrakter ;) i love them!

Cause my life belongs to the other side

god.. natt(?) just nu är det lördag och jag har inte somnat än. jag tänkte göra en liten kvällsuppdatering. idag har jag jobbar hela dagen, började kvart i tio till kvart över sex. seeegt! efter jobbet firade jag min käraste mor som fyllde år. käkade lite tårta och åt korv med bröd haha. ja jag vet, fin kombination. sen åkte vi hem, ja duschade och umgicks med min älskade fridis. vi kollade på film och hade allmänt trevligt. nu var jag lite duktig och bäddade rent i vår säng så nu ligger ja i den och myser. så det är väl dags för godnatt jord då! peace.
RSS 2.0