-

EVERYDAY I SHUFFLING

KOKO! onsdagkväll och här sitter jag och kikar igenom massa bloggar. no-life-woman. jag borde ju ha färgat håret, men de pallade vi ju inte med idag heller. jag orkar ju ingenting längre. har tappat orken. finns massa saker jag VILL göra. men det blir inte av, träning, fixa huset, äta bättre, osv osv osv. you got it. när ska ja få tillbaka energin frågar ja er? hm. ge mig lite energi och inspiration nu nu nu!

tror ja ska ladda ner age of ampires och vara lite geek-woman

I WANT TO BE INSPIRED

jag känner att det är dags att ta tag i fläsket nu. har ju ett gymkort som ja betalar varje månad, känns lite onödnit när man inte är där någontnig. jag var där jätte mycket innan ja tog tag i körkortet. sen när ja fick körkortet så PANG! sket ja i att gå dit. sen skyllde ja allt på studentveckan plugg etc etc.. vad har ja att skylla på nu? ingenting. fan nu jävlar blir ja arg på mig själv. jag ska klara detta! god damn it.

IT'S SUNSHINE ALL OVER ME

Godmorgon! idag är det kanonväder och jag ska jobba snart? livet är inte rättvist. jag ska nog ut och sätta mig en stund innan jag börjar jobbet iallafall. jag börjar kvart över två så det är ett litet tag kvar. ikväll när jag kommer hem ska jag försöka hinna städa, tvätta kläder och färga håret. nu ska jag gå ut, hörshej!

WE DO WHAT WE WANT

hoho! nu är det måndag kväll och jag mår fint. var ganska trött idag efter lördagens festligheter. vi hade efterfest hemma hos oss till klockan 6 ungefär så man var ju lite halvt död igår när man vaknade. men nu mår ja bra, jobbade idag också. hur mår ni föresten?

hehe, mitt öga är cepe.

I LOVE WHEN IT'S ALL TO MUCH

hejhej! nu är jag redo för lite festligheter. virkad klänning från indiska och smycken från diverse. ses i dimman folks!

I'll live my life as it's meant to be

godmorgon! här sitter jag och väntar på att få åka ner till stan och shoppa lite byxor och virke till ikväll. yey! vad ska ni göra ikväll? jag ska iallafall ha allmänt roligt. får se vart vi tar vägen bara, det är oklart ännu. men de lutar väl åt leksand just nu. sjukt kul. nu ska jag stoppa i mig lite youghurt sen ska ja hämta upp fridis som ligger sjuk hemma hos sig. ses senare!

ful bild på mig under studentveckan!

I FEEL LOVE

Leker med Jenny & Fridis för tillfället. snart ska vi vidare till simon och tobbe i mästerbo med ullis! yey!

TORSDAG

det är inte lätt att fixa nyttig frukost när det ända som finns hemma är vitt bröd. nejdu! nu ska jag hoppa in i duschen och skynda mig iväg till ica och fixa mig en plocksallad som får bli dagens Brunch. klockan 2 ska jag vara på jobbet också. så är det när man är en busy woman. ses om en stund!

ONLY FEW MEN SURVIVE CRAWLING OUT

Tja! Idag så gick jag upp klockan 8 typ, gjorde mig klart och satte mig nere i vardagsrummet för att vänta på att jag skulle börja jobbet. så slog det mig, jag börjar ju tolv idag! buu. så jag gick och la mig och sov någon timme till, ( inte att rekomendera ) nu är jag bajstrött. efter jobbet lagade jag middag till mig och fridis. sen så åkte vi iväg och kollade på nathalies match, dom vann med 1-0, duktiga! blev ingen mässa idag. men på söndag ska vi iväg på möte med ulf och de andra så vi får lite mer insikt om vad det här handlar om och hur allting ska gå till, mycket intressant.

Jag och Andreas på Kents 50års fest.

LEARN TO SPEAK

ojoj vad mycket det är som rör sig i huvudet just nu! snacka om att de blev mycket att ta in nu efter mötet med uffe. imorgon ska jag iväg med honom på en mässa i borlänge också. johanna kunde tyvärr inte följa med pga att hon jobbar. men på söndag ska vi iväg på någonting annat som hon ska med på. det är väl bara att börja läsa boken och lyssna på skivorna som man fick utav honom hehe. i will tell you guys later! nu ska ja sova, ska jobba imorgon. puss!

210611

hallaballa! just nu sitter jag och är överlycklig eftersom vårt trådlösa internet funkar! yey. om en stund ska jag börja fixa mig för kl 6 ska jag hämta johanna jansson för vi ska på möte med Ulf, vår rådgivare. han har någonting han ska berätta för oss, mycket mycket spännande. får se vad det är han vill berätta. idag fick jag även igång min iphone, har inte riktigt förstått mig på den än men de kommer. lekte även med jenny ett tag idag, mycket mycket trevligt! ha en trevlig tisdagskväll.

JAG ÄR HÖGT ÖVER MOLNEN

yo! nyss kommit hem från jobbet, håller på att laga lite mat. får bli ris med chicken nuggets + wook. fint de. idag ska jag bara ta det luuugnt. vänta på att fridis gör klart min blogg tex. städa eventuellt, om ja orkar. ska även börja göra evelinn och emma blogg så att dom kan börja skriva lite där så ja får veta vad det är dom gör om dagarna, iiih saknar sönder dom! buhu.


ber om ursäkt för alla dessa cam bilder. men ja och min kamera går igenom en kris. eller nej egentligen inte. jag har bara inte orkat knäppa så mycket kort med honom, känner mig otrogen.. ska ta tag i det där. btw. mitt öga ser mongo ut.

NYSS KOMMIT HEM FRÅN JOBBET


Funderar på om jag ska skynda mig att slänga i mig lite mat sen sticka iväg och kolla på fotbollsmatchen tillsammans med frida nathalie och richard? aj dånt nåw. men lutar åt det just nu. sen får vi se vart kvällen slutar. puss så länge!

LURAR PÅ NY DESIGN

hhmm..

FINBESÖK

har fått finbesök av nathalie och frida! snart kommer tärningen också :D yey!

I VÄNTAN PÅ...

... att mina matlådor ska bli klara och att fröken tärning ska komma hit så vi kan sitta och snacka massa bullshit! i like it!


långtråkigt


cool ja är

NY TELEFON


Vit Iphone 4

150611

nu ska jag iväg till elgiganten och fixa mig en ny telefon, tror ja! sen ska ja till ikea och shoppa upp lite presentkorts pengar (y) hörshej!

PAUS?!

funderar på paus, har världens bloggblock. kommer inte på ett jävlaste piss att skriva om just nu. borde ju berätta om huset och flytten och allt de men inga bilder tagna för tillfället och vi har inte kommit igång så det är inte så roligt att se just nu iallfall. ska försöka komma igång igen. imorgon börjar ja jobba också. så det är mycket nu! men lovar att ja inte ska dö. ska komma tillbaka bättre än någonsin sen pusss

Studenten är iallafall avklarat nu! fyfan va ja är bra!

NU BÖRJAR FLYTTEN

Hej! igår började vi flytta in i huset, vi tog alla sakerna från andreas lägenhet först och la in. idag ska vi ta sakerna från mitt hus. jag ska lägga in bilder sen på hur det blir osv. nu måste jag sätta igång och packa alla mina saker i flyttlådorna! pusssssssssssssssssssssss

MIDDAG

Idag ska jag på middag med mina UF tjejer. den har vart efterlängtat! efter det så blir det utgång. mycket trevligt! outfit bild will be shown. see ya later alighator.

mycket gammal bild på mig!
RSS 2.0