set it on fire

hej folks! dålig uppdatering idag jag vet. men har haft fullt upp med att baka springa ärenden på stan osv. nu har jag duschat och håller på att fixaa mig till middagen jag ska på ikväll hos jessica! vi ska bada tunna och dricka lite. mysvärre. uppdaterar kanske direkt innan jag drar! pusss

kiss him, slap him, pull his hair

hej igen! min hals mår bättre! tjohoo. nu ligger jag och bacardi i sängen och myser. men jag kan ju inte påstå att jag hade tackat nej till en riktig karl som hade legat här bredvid mig och värmt mig i massor! men ikväll får jag nöja mig med bacardi. han är go han. imorgon blir det födelsedagsfirande för löffis, då blir det bada tunna och massa sånt! skoj. så måste åka till stan och shoppa födelsedagspresneter hihi. nu ska jag och bacardi kolla disneyfilmer. vi har laddat hem hela samlingen! puss folks

puss från oss

i hate waiting for someone

hej och godmorgon. idag är jag sjuukt, buhu! jätte ont i halsen, kan knappt prata :( synd om mig. så idag ska jag bara ligga hemma och tycka synd om mig själv och dricka massor av te. så ska jag åka till dansen ikväll och försöka att titta på.. någon som har nå bra förslag på serier eller filmer? tell me. har många timmar kvar av denna dag.

gammal bild

-

Dagens pass;
kondition 30 min
dans 120 min

My hips move every time the beat drops

dagen mat, gott som fan var det!

frukost

börjar bli lite sjuk

God morgon folks, gick upp halv 10 med jp. hon fixade sig och åt frukost. sedan skjutsade jag henne till skolan. börjar bli lite sjuk fan. inte roligt! har ont i halsen och är hes. kul när man ska träna varje dag. får dricka massa te! på tal om te. måste göra frukost! hörshej

i brist på bilder.

man down

hej people. sitter med jp i köket, vi ska göra kvällsmat, mysa och kolla på serier! så ska tanten sova över! mmmys.

Söta lökiga brudar

-

Dagens pass;
Kondition 30 min
Styrka 30 min
Dans 120 min
Promenad 3 km (kortis med jp)

ingen rubrik!

hej igen folks, kom hem från gymmet för ett tag sen, så blev att laga mat direkt när jag kom hem. kommer bli jätte god mat! torsk och potatis med kaviar/dill sås. yum yum. efter maten blir det en snabb promenad sen iväg och dansa! åh är så taggad för uppvisningen!

251011

HEJ! inatt sov jag hos elin, mysigt värre. vi gick upp 9 imorse och gjorde i ordning oss. hon drog till gymmet och jag på möte. nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. vid halv 1 ska jag till gymmet tillsammans med nathalie, så ska jag passa på att sola! sen ikväll är det dans, yey! nu ska jag kolla nån serie så drar jag och gymmar. kyssen.

jag måste skaffa nyare bilder. ja.

im bulletproof

hejsvejs. ligger i sängen med bacardi och väntar på att maten ska bli klar. efter maten sticker jag iväg till elin och myser lite med henne, så ska vi åka och träna. och ikväll blir det innebandy. inviga de nya skorna! dom är så sköna. går in dom lite just nu. åhhh så sköna dom är. bacardi gillar dom också. han myser med dom just nu!

new shoes



Ett par nya ascis gel-blast 4. skönaste jag vart med om.

dags för jobb

nu ska jag åka till jobbet! efter jobbet blir det gymmet. seeya

togheter we can play some rock n' roll

hej igen! jo som ni såg i det tidigare inlägget. jag ska till örebro idag, och kolla på kapten röd! fan va sooft. kommer hem imorgon eftermiddag någongång, men kommer nog kunna blogga senare idag också, antingen via telefon eller på ewwuts dator. och imorgon blir det myskväll med mina favorittjejer! ska bli jätte bra det här. jappjapp.

gammal bild från då jag skulle på middag hos jennylicious.

kapten röd


ikväll.i.örebro.det.blir.! wihoo

211011

Godmorgon! gick upp halv 8 imorse för att jag skulle vara hos tandläkaren 20 över 8. nu har jag kommit tillbaka och vill helst krypa ned i sängen och ligga här hela dagen. typ sova bort den. jag har ingenting att göra idag, och jag ska inte träna någonting, idag ska det vara min vilodag. kanske blir en promenad iallafall, en kort. men åhhhh, vad ska jag göra idag? alla är upptagna och jag känner mig som den ensammaste människan på jorden :( bu.

ingen rubrik

godkväll folks! idag har jag inte hunnit med mycket bloggande inte. blev uppringd 9 imorse av elgiganten, fick jobba 8 timmar, så det fick bli raka spåret till dansen efter jobbet. körde dans 2 timmar, och efter dansen drog jag och löffa ner till gymmet och körde ett pass där. nu ligger jag utslagen i min säng och pappa tvingar mig att spela playstation 3 med honom. det här sports nånting när man spelar tennis och skit. efter det blir det fan godnatt jord! puss ses imorgon.

en gammal bild på en blond liten mig.

-

Dagens pass;
Dans 120 min
Kondition 20 min
Styrka 30 min

191011

haaalloj. nyss kommit hem från 2 timmars dansträning. gick väl sådär, var problem med ljudet men när vi väl kom igång så gick det bra. nu ligger jag i min säng och brevid mig har jag lilla bacci som myser. vi har det bra han och jag. dock tycker jag lite synd om honom för jag luktar nog inte blommor precis. måste ta mig en dusch. var till gymmet 2 gånger idag. sen dansen nyss. eeeeuw.

beben då

-

Dagens träning;
Kondition 60min
Styrka 20min
Dans 120min

jag måste varit nån annan, innan jag kände dig.

Hej! gick upp vid 10. då åkte jag till gymmet med jessica, körde lite lätt och dansade! nu när jag är hemma så har jag bara ätit lite mat och suttit här vid datorn. jag ska till gymmet igen om ett tag. ska sola och köra lite kondition tänkte jag. och ikväll blir det dans! wihoo. längtar. nu ska jag kolla filmen 2012 sen drar jag till gymmet. ses senare!

ice cream time


nu har jag gjort mig förtjänt av lite glass! och så ska jag titta på honey 2. så jag får lite inspiration till morgondagens dans!

träning

Dagens pass;
Kondition 20min
Styrka 30 min
Dans 120 min

ge mig lön tack


monki,h&m,Bikbok,Ginatricot,Topshop.

han har bränt alla tänkbara broar.

godförmiddag! jag tog mig sovmorgon idag faktiskt. min träningsverk har vart förjävlig! plus att jag ska träna mycket idag så jag tycker att jag hade all rätt att få sova lite extra. nu ska jag kliva upp och äta något. sen ska jag dra till gymmet. kl 3 ska jag och jp på promenad. mys! hörshäj.

-

Dagens pass;
Promenad 6 km
Skyffla grus 2h

smoothie

pappa gjorde mig en jätte god smoothie nyss. på blåbär jordgubb och nå mer. mums! nu sticker jag ut på promenad sen ska jag hjälpa pappa att skyffla grus.

idag saknar jag dig.

drömt massa jobbiga drömmar inatt. inte sådär jätte kul precis.. aja mer än så går vi inte in på. nu ska jag försöka kliva upp ur sängen igen. gick upp 6 imorse för att skjutsa min syster till tåget. det ångrar jag nu, för då märkte jag vilken jävla träningsvärk jag har i min kropp. speciellt ryggen. känns som sendrag så fort ja rör mig. så gick och la mig igen och har inte rört mig sen dess. men ska försöka ta mig upp nu och ta lite youghurt och gå ut på promenad. ska hinna med gymmet och solningen idag också innan innebandyn ikväll. jaja, nu ska tant försöka kliva upp ur sängen. wish me luck!

gammal bild

161011

hej igen folks. nyss kommit hem, efter att jag och frida lyssna på sång i krykan så drog vi direkt till jenny och kollade näst sista hp filmen. spännande! jag har inte sett sista så ingen jävel får avslöja slutet. kapish? nu är jag trött eller rent av död så jag ska kolla serier och sova. peace out.

och nej... han lider inte. han är bara väldigt.. trött.

-

Dagens pass;
Promenad 6km
Trial 1h
Skottning av jord 4h (död)

slutkörd tjej

hallå. igår var ja nykter, duktig som jag kan va! så det fick bli min vilo dag, vilket jag firade med att ha myskväll med familjen + fridis. vi kollade Zoo nånting och The legend of bloody mary (sög dolme) somnade runt 12 och gick upp 11 imorse. haha. Idag har jag gått promenad, åkt trial, och skottat jord i 4 jävla timmar. dålig träningsverk i armar och rygg ja kommer ha. uäw. nu är jag nyduschar och väntar på mat. sen ska ja sticka till fridis så ska vi till krykan och lyssna på hennes kära mamma sjunga! pussen.

rastlös

hejeee. gårdagen var full rulle, gick upp 10 drog till gymmet. kom hem, drog till stan. åkte till jenny, åkte hem. åt mat, fixade mig. Åkte till felicia på födelsedags middag, drog på krogen. kom hem 3, dog. nej men somnade. så började jag jobba 10 imorse. så nuuu kan ja pusta ut och säga JAG ÄR LEDIG! men nej, jag hatar att inte ha något att göra. så ska käka mat och dra till gymmet. peace!

ruskigt ful bild på mig och evelinn på kryssnigen.. ack så tragiskt.
Ps. observera blekansiktet.

träning

Dagens pass;
Kondition 30 min
Styrka 30 min
Dans 120 min
Promenad 60 min

bättre dagar är vår destination

hej! nyss kommit hem från dansträningen, fan vad jag älskar dans! bästa jag vet. tidigare idag så var jag med elin, vi lagade mat och gick promenad, knäppte kort och sådär. vart jätte fina bilder på elin! muuums. ska fixa en design till henne med dom sen. nu ska jag nog ladda ned en film sen ska jag sova, för imorgon blir det upp tidigt och träna, köpa presenter och fesssst. trevligt trevligt!

Elin hoppar och är glad.

121011

Dagens pass;
Kondition 30 min
Dans 120 min

vad vi gjorde för fel är ett musterium, men vi gör aldrig om det.

HEJ! jag kom nyss hem. gick upp vid 11, åkte till gymmet. kom hem, duschade och åkte till jobbet. slutade jobbet, åkte hem och åt, drog till dansen. mycket idag. men fan så skönt det är att ta tag i träningen igen. mitt humör ligger på topp direkt ja rör på mig. förmodligen för att jag lägger ner all tid på tränignen istället för att sitta och deppa över någon som inte är värd tiden. men iallafall så, nu ligger jag i min säng och lyssnar på dansmusik. börjar gå bra på dansen. är sjukt taggad till dansvisningen i december! kommer bli asum. och vi är en bra grupp också, alla kan ha en åsikt. love it. nu ska ja kolla dåliga serier sen sova, imorgon blir det gym och dans!

min middag idag innan dansen! min dillsås är i världsklass. lovar.

could you be my hero

träning

Dagens pass;
Promenad 4km
Kondition  30 min (gymmet)
Styrka 60 min (gymmet)
Dans 120 min

höstpromenad




lunch

till lunch blev det youghurt med linfrön, pumpakärnor och lite müsli. löskokta ägg med skinka och tomat.

you and me will never find a way again

HEJ! jag har vart duktig idag, hunnit med massa saker. gick upp 10 sen åkte jag till stan lämna lite papper, åkte till elin och pratade och planerade med henne ett tag sen stack vi till arbetsförmedlingen och skrev in oss. nu sitter jag här hemma och ska skriva i massa papper planera lite sen ikväll ska jag på träning. ska försöka klämma in en kärringlur också.


Jag har fått upp min klädställning!

old out new in

Känner att det är dags för mig att ta tag i mitt liv igen. 2 veckor sen jag var tvungen att flytta hem igen och det har vart mycket innan det också. sånt som tryckt ner på humöret så att säga. nu känner jag att det har vart 2 veckor i mitt liv jag inte får tillbaka så. fu. imorgon börjar nya livet, nya tag. kan ju inte hålla på såhär. så imorogn, då kör vi igen. köra hårt med träningen speciellt. skiter i mina ben fan. haha. nu ska jag sova middag sen blir det middag med familia. så åker jag till jenny ikväll och kollar hp film. den som frida redan hade sett. puss. hej. då.

Känner att fettot kan få vara med på en bild idag.

I am going to break you apart

Godmorgon, gick upp kl 10 men har inte kommit längre än till toaletten och tillbaka. varför gjorde gud mig så morgontrött? orättvist. idag ska jag jobba. 13-18. efter jobbet ska jag skynda skynda hem och fixa mig sen
blir det nog partaj med mina kvinnor. trevligt! nej men om jag ska käka lite frukost nudå och städa rummet.

All the things you'd said were never true.

Nu börjar jag inse vilket jävla as du varit.


Snart helt klar med rummet, ska visa bilder sen! nu ska ja duscha sen vidare till min elin.

061011

Godmorgon! nu är jag fixad och klar, och det är dags för mig och mamma att sticka iväg till ikea! jag vill ha en klädställning, galjar, hylla och en matta med mig hem. hoppas ja får de. sen ska jag hinna till team sportia ocskå betala min overall till innebandyn och lämna den till fridis så hon kan lämna in alla så vi kan få våra tryck på.

4 år av saknad, jag saknar dig varje dag min älskade vän. jag ska tänka på dig idag. jag hoppas att du har det bra där du är nu!

I swear, this is true.

ja sanna mina ord. jag har inte plats med alla mina kläder i mitt rum, cry cry :( så imorgon ska jag och kära mor min åka till ikea och inhandla en klädställning som en sista utväg. jag lever inte lätt jag inte. eller jo det gör jag ju men mina kläder gör inte det då. tyvärr. nu måste jag försöka göra plats åt kläderna som jag inte får in i byrån och garderoberna på ett annat ställe så länge. stackarna.

det ekar över hela staden

god morgon! vaknade för en halvtimme sen ungefär. gick och la mig i tid igår, duktig som man kan va. idag ska jag göra klart det sista i rummet. lägga i alla kläder där de ska vara, hänga upp spegeln och tavlorna. hoppas det blir bra. jag ska ju ändå stå ut med det ett tag.. fan ge mig lägenhet nu! men jaja nu får ja sluta gnälla. äta lite frukost så mår ja fint sen

jag och mitt hjärta

finns det en så finns det flera

I don't speak german, but i can if u like.

hej! håller på att packa upp alla mina saker i det pyttelilla rummet jag kallar sovrum. kan ju säga att där jag bor nu inte är något att hänga i julgranen. saknar att ha utrymme. önskar jag kunde sno tillbaka mitt gamla hus som min lillasyster har nu eftersom hon bor i skolan på veckorna och endast är hemma på helgerna, knappt det. men det känns dumt. ska försöka bo såhär ett litet tag iallfall, medans jag letar lägenhet.



we burn

hej! idag har jag städat ut huset och tagit allt mitt pick och pack. nu får vi ju hoppas på att det kommer en jätte fin billig 2a till mig snart. typ gratis helst då men man kan ju inte hoppas på allt för mycket. man skulle kunna tro att jag var gravid. mina humör svägningar är inget att leka med kan ja tala om. men just nu, typ dom senaste 30 minuterna har jag varit helt ok glad. hungrig dock. men det löser vi snart. nu ska jag åka iväg. hejs.


I've got a brand new attitude


då var det dags för skjortor igen på giganten. trivs bättre i långärmat så tummen upp för det. idag har jag absolut ingen jäkla aning om vad jag ska göra. help me. kanske bli hp med jenny ikväll. får la se. nu ska jag laga mat. önska mig lycka till. vill ju inte förlora ett finger till!
RSS 2.0