jag saknar dig mindre, jag har glömt dig en vacker dag.

springa ärenden på stan!

god förmiddag folket. nu ska jag ner till stan och köpa presenter. sen ska jag hjälpa farmor att handla. sen ska jag hem och börja tagga för kvällen festligheter. skoj ska det bli!

jag glömmer aldrig bort vad du gjort



jag borde kanske lägga upp en film där man får se hur han håller på. helt galen mitt gostroll.

du är precis som jag

hej gott folks. min dag har varit super jätte bra. vaknade av att johanna ringde och väckte mig och tvinga mig att äta med henne. henne säger man ju inte nej till direkt. vi käkade sen åkte vi hem till mig. satt vi datorn och mös! jag skjutsade tillbaka henne till skolan runt 3 och jag åkte ned till stan för att fika och fönstershoppa med jenny. föresten. jag borde inte gå på stan om jag har en plånbok med mig. jag är sjuk. nu har ja shoppat så det räcker ett tag! det sista fick bli denna jeans väst. sjukt snygg iallafall. punkt.

290911


yey

right as rain


bara att köra då!

you shower me with words made of knifes


hej folks. igår tillbringade jag natten i sala med tvillingarna lundin och sandra! mysigt värre. kollade på "jag saknar dig" och åt ost och kex. idag gick vi upp tidigt. eller för mig var det tidigt iallafall haha. typ halv 10. så åkte vi till stan. sandra var på jobbet dock. käkade lunch handlade lite. presenter till exempel. sen köpte ja nytt navelsmycke! nu ska jag sova middag en stund och vila tummen min.

These days when I see you
You make it look like see-through
Do tell me why you waste our time
When your heart ain't admitting you're not satisfied
You know I know just how you feel
I'm starting to find myself feeling that way too

When you grace me with your cold shoulder
Whenever you look at me I wish I was her
You shower me with words made of knives
Whenever you look at me I wish I was her

aldrig mer rotfrukter

hej! kom nyss hem från akuten. pappa tvingade mig att laga rotfruktsgryta. och när jag ska skära upp palsternackan så skär jag mig i tummen. djupt blev det också haha. och pappa var ju så stressad så jag fick ta mig till akuten själv också.  men efter 3 timmar på akuten så är jag nu limmad och omplåstrad :)

ps: grytan blev sjukt god iallafall.

i heard that your dreams came true

godmorgon! jag har inte klivit upp ur sängen än, men jag har vart vaken sen 12 iallafall. fan jag måste sluta ligga i sängen såhär. dags att börja ställa klockan på morgona så man hinner att göra lite saker på dagarna. jobbar i helgen så jag måste ju passa på att ta vara på ledigheten. dessutom måste jag få någon att hjälpa mig att tömma alla sakerna i huset. vill få till mitt rum så jag slipper leta i alla säckar efter lite träningskläder bara. jobbigt. nu ska ja gå upp och städa lite sen ska ja försöka få tag på elin!

bloggdesign

min kära blogg behöver förnyas lite den också har ja kommit fram till. så den ska bli med ny design. men hur den ska se ut är fan oklart. help me! ge mig inspiration folks.

hem-klickat!

nu är detta påväg hem till mig. fint.

monki

I see you looking at me

Hallå. igårkväll var jag till stockholm, och inte fan kom ja hem med nån jack-jävel heller? inte vantar heller för den delen. bara två mössor som satt bajsfult haha. bra där. jag ska helt klart börja nät-shoppa istället. men jo, när vi kom hem från stockholm så blev de utgång direkt nästan med jennny. kul som fan hade vi. och så ringer den underbara kvinnan i morse och frågade om vi skulle äta på donken, handla godis och bara ligga i soffan hela dagen. vem kan motså liksom? ja. en bra dag har det vart idag. lökig som fan. trött som fan är jag nu. så godnatt!

0
jag och min pojkvän här om natten. han är bra go han.

I'll meet someone like you

Imorgon åker jag och mitt hjärta frida till stockholm för att shoppa bort vår plånbok. nej jag ska försöka hålla mig. en höstjacka, mössa och vantar ska jag komma hem med iallafall. börjar känns som en ny start nu, jag behöver det. nytt hår och nya kläder. ah det kommer bli najs bajs. ikväll ska ja göra... vet inte riktigt. blir nog en liten mysiskväll med elin. sen måste ja sova om jag ska orka shoppa hela dagen imorgon.

It was dark, now it all feels so much brighter.


Har varit till frisören idag och gradera upp mig lite. behövde förnya mig lite och håret såg ju redan bajsigt ut så de fick bli först ut på min lista. vet inte än om ja är nöjd. mitt emellan är det. ska se om ja vänjer mig snart!

I felt something died.

God kväll. idag har jag vart med elin hela dagen. följde med henne till sala för att se när hon gjorde sig fin i håret. och fin blev hon! mycket. senare kollade jag på när hon tränade små tjejer på gymnastik. åh jag saknar gymnastik. längesen. när vi kom tillbaka till avesta hämtade vi upp jp, åkte och handla så lagade vi god mat. kollade på film och mös i soffan. en bra dag har det vart! nu sitter ja själv i soffan, i hyttan. helt sjukt det här. allt gick så fort.

I set fire to the rain,
And I threw us into the flames,
Well, I felt something die,
'Cause I knew that, that was the last time, the last time

I want to eat your heart

HEJ! Jag är sjuk. snorar ner mig själv. så ska inte träna idag. tyvärr. får se om ja är bättre på onsdag när det är innebandy. måste ju egentligen träna varje dag om jag ska våga vara med på matcherna nu när serien börjar i oktober. hä hä. ja kommer suga. stackars lag. tänkte åka till världens bästa jenny snart iallafall. så får ja kolla på på träningen bara. buhu. syns senare!


föresten, idag är jag officellt hemlös. någon själ som vet en lägenhet som ska säljas? tell me then.

let me se your body go


Mitt bästa köp någonsin tror ja. nu ska här pluggas innan man börjar skolan!

off to the A-town


-

ge.mig.tack.gärna.


nelly.com

I AM FUCKING BACK

hej! nu är ja trött på mig och mitt serie-tittande. nu har ja kolla klart hela sex and the city plus båda filmerna. nu kan ja inte skylla på dom längre. nu är det dags för mig att ta tag i bloggandet och mitt sociala liv igen. har halkat efter en hel del. ska ta tag i träning som fan också. tränar nästan ingenting nu ju :( bara innebandy 2ggr i veckan sem dans 2 ggr i veckan. har inte vart på gymmet med elin på evigheters evigheter. nu ska tant skärpa sig! promise.

Dagens planer är att träffa jenny på stan och fika, kika lite. sedan ska ja fan ta och visa hur det blivit i huset än så länge. med alla möbler och sånt. ikväll ska jag vara nykter för omväxlingsskull såhär på en helg. så ja är chaufför istället. nu ska jag gå iväg och äta lite sen ska jag fixa mig innan jag åker till stan!

otrogen

Hej! förlåt att ja inte är så duktig på att uppdatera. men är lite otrogen mot bloggen just nu. föredrar sex and the city istället haha. har dessutom inte så mycket att skriva om heller. men ska ta tag i allt snart. just nu ska jag laga mat iallafall. köttfärssås med spagetti. ikväll är det innebandy träning också. så ni vet!

middags dags!

snart drar jag och johanna på middag hos jenny med några pang tjejer! :)

hej

på er. idag åkte jag till sala för att träffa min syster. jag och mamma åkte tillsammans. vi gratulerade henne och andreas för förlovningen och prata lite planeringar osv. skit skoj! jag gick även in på smycka och köpte på mig två nya spinning ringar, fina som tusan är dom! nu har ja suttit hemma i kanske 2 timmar och nött sex and the city. redan kommit till mitten av 3e säsongen på 3 dagar. besatt? ja.

En bild på mig och bästa bullis som är i afrika för tillfället. avis som fan är man.
RSS 2.0