290412

Mår som en valross på savannen. Inte okej alltså. Känns som att huvud sväller gradvis. Får inte plats i bilen snart. Men är skrumplevern dum får kroppen lida så att säga. Är påväg mot syster nu och ska kika nya huset dom köpt. Med mig har jag mor far och en vovve. Plus lite ilska. Killar i svin vill jag tillägga. Ikväll ska ja jobba på gymmet igen och förmodligen varje dag i framtiden. Gött. Nu måste ja be pappa gasa på lite. Vill ha grillat!

At the gym

Hej allihopa där ute! Idag har jag jobbat HELA dagen på gymmet. Och än är jag kvar här. Håller på för fullt att städa. Går framåt helt klart. Fan så fint de ska bli. Men längtar som en drule till imorgon. För då ska ja få gå ut med min mor. Händer inte ofta. Så de ska bli kalas trevligt! Men back to business nu. Får se när ja är hemma inatt då.

Efter-jobbet-inlägg

Oj! Såg att förra inlägget publicerades nyss. Bara sådär 12 timmar senare... Nåja!

Ja, som sagt. Åkte till Hedemora kl 18 för att städa och fixa i gymmet. Vi öppnar ju på lördag! Så vi har tapetserat , målat, dammat, städat och lite annat nu på kvällen. Helt slut. Och så bär de iväg dit igen runt 9 imorgon bitti. Fullt ös! Men fan nä Godnatt nu alltså :)

260412

Hej igen folks! Sitter i soffan och myser med vovvis. Vi har nyss vart ut på långpromenad. Ca 6km. Jätte skönt! Så nu ligger hon här bredvid mig. Runt 12 tiden stack ja iväg och käka lunch med Jenny. Eftersom hon lämnar mig för norrland hela helgen! Så vi åt på la rose. Gott as hell. Nu ska ja sova middag en stund. Puss.

Box Mix

Åh just! Jag hade mitt första box mix pass igår. Oj vad nervös jag var men jag tror att de gick bra. Fick en applåd så hoppas de bådar gott. Nästa vecka kör vi igen och sen kommer vi kanske att köra box mix iallafall 2gånger i veckan! Underbart!

Godmorgon!

Hej på er allihopa! Vaknade 8 men ligger fortfarande i sängen. Funderar om ja ska ta en vilodag idag. Typ bara ta en långpromenad eller nåt. Dock vet ja ej hur vädret ser, har inte orkat kolla de än.
Men fyy vad träningsvärken är outhärdlig idag alltså. Hela kroppen är som spaghetti. Meningen att ja ska va med på att mage/rygg pass idag men de hinns inte tyvärr. Ska börja jobba på gymmet i Hedemora ikväll kl 18. Längtar! Nu lär ja invänta Jenny, hon har min väska med plånboken i. Och ja vill ha frukost!

Gårdagens träning

Promenad 5km
Box Mix 25min
Baila 20min cirkus

Frukost

Knäckebröd med ägg och gurka.
Youghurt med varma bär och nötter.
Och ett glas proviva.
Bra start på dagen!

250412

Godmorgon! Inatt sov jag jätte bra, så det var ju skönt! Vaknade runt 8 och städa av lägenheten lite, sedan har jag ätit frukost. Nu sitter jag och tar det lugnt framför Tvn. Om ett tag ska ja skjutsa farmor sedan är ja hundvakt.

Dagens träning

Mage/rygg 25min
Afrodans 25min
Box Mix 25min
Stretch 15min

Totalt; 90min

Godmorgon världen!

Hej på er allihopa. Har sovit väldigt dåligt inatt, vet inte vad det kan bero på men så kan de va ibland. Hoppas man sover bättre inatt bara! Hundvakt idag också, ska även på möte, träna, hem till hyttan och lite annat. Fullspäckad dag idag också helt enkelt. Längtar mest till mötet och till ikväll för då har Therese sitt första afro pass. Och hon är så jääääävla grym. Har sett henne bär hon tränar på de nu i veckan. Nu frukost!

-

Dagens middag

Bjöd käre Therese på middag idag. Trodde hon skulle äta ihjäl sig. Antar att det är positivt? Hehe. Gott blev det faktiskt!

Dagens träning

Box mix 25min x 2
Afrodans 25min x 3
Styrka (mage) 20min
Stretch 25min cirkus

Helt slut!

Hej allihopa! Vart en fullspäckad dag idag så har inte hunnit uppdaterat något. Har vart hundvakt, hjälpt farmor och tränat hela dagen. Är heeeelt slut! 3h på gymmet idag. Phu! Känner mig väldigt duktig iallafall. Nu blir de bad och sen somnar jag nog direkt.

210412

Godmorgon! Vaknade 7 i en sjukt kall lägenhet. Fy. Så jag gick upp och tog på mig mjukis och somna om igen hehe. Sedan vaknade ja igen kl 9 och har dragit mig i sängen sedan dess. Tänkte koka mig lite ägg nu sen går jag hem till min älskade vovve!

Skitväder

Blev inge gym nu på kvällen. Vädret va för trökigt att gå i och jag tar verkligen inte bilen den lilla biten. Cykeln står tyvärr kvar där Jenny lämnade den. Så blev chill i sängen istället. Har tränat rätt så okej ändå idag. Men på't igen imorgon bara! Nu ska ja försöka sova. Hundvakt imorgon. Puss godnatt

Dagens träning.

Box Mix 25min x 2
Dansa Afro 25min x 2
Styrka - armar 20min
Stretch 25min

Totalt idag; 145min

Fredagsmys

Ligger i soffan och glor film med frida. Fick bli ett nyttigare alternativ ikväll. Gott som fän var det iallafall. Fridis lämnar mig nog om ett tag, så funderar om man skulle ner på gymmet och sola och springa lite. Är sjukt pigg så kommer bli jobbigt att sitta hemma bara.

 

Time for gym

Otroligt synliga mina pigment är. Försvinn.

Update!

Träningsvärken är inte så farlig idag, jag som trodde att ja skulle ligga i koma-läge idag. Men icke! Nästan lite besviken.

200412

God förmiddag! Vaknade vid åtta men låg kvar i sängen till halv 10 för att sedan göra frukost. Idag fick de bli youghurt med varma bär, mandlar, hasselnötter, pumpakärnor, solroskärbor kokos och lite honung. Mums!
Nu ska ja kolla klart mitt grey's anatomy avsnitt sen sticker jag ner till gymmet.

Badkar och keso

Har precis klivit ur badkaret, nu mumsar ja i mig lite keso. Körde mage/rygg pass i tisdags, så körde vi idag igen. Och fy Sören vad mör jag ska vara i de partierna imorgon. Plus att jag har i armar och ben efter att ha tränat på mitt box mix pass. Vem vet, kanske inte kan ta mig upp ur sängen imorgon? Haha. Älskar träning fi fan!

 

Dagens träning.

Box mix 25min x 2
Styrka 20min
Mage/rygg 25mim
Crosstrainer 20min
Stretch 20min

Totalt; 135min träning totalt idag!

Fika och träning

Nu blir det fika med Jenny sen ut med vovven en sväng sedan träning hela kvällen!

Frukost och träning

Hej igen! Körde 45 min träning, lite lätt såhär innan frukost. Lite box mix och styrka. Nu ska ja avnjuta min frukost innan jag åker och är hundvakt!

Lite fitspo

Såhär på morgonkvisten.

190412

Shit vilken morgon människa jag blivit! Vad hände? Jag brukar aldrig vakna den här tiden och vara pigg, självmant! Jag är impad av mig själv faktiskt. Men tänker ligga kvar i sängen nån timme till innan jag gör iordning frukost.

Repeat!

Nya skor!

Måste ju visa de nya skorna Föresten. Märket asics, samma som mina inneskor. Bäste märket kan ja lova!

Dagens träning!

Promenad 7km
Boxmix ca 100min

180412

Stan en snabbis nu sen hem med vovven till hyttan så ska vi träna heeeela dagen. Gött!

Promenad och frukost

Hej igen! Sa precis hejdå till löffa. Vi gick runt älven så blev ganska precis 7km enligt runkeeper-appen. När vi kom hem blev de frukost. Lätt youghurt med varma bär, hasselnötter, mandlar, kokos och pumpakärnor. Sedan 1ägg och glas proviva. Mums!

Godmorgon

Hej mina trogna följeslagare! Ligger i min säng fortfarande. Tänkte snart gå upp och klä på mig för om en lite. Stund så kommer löffa hit så ska vi gå ut på promenad och sedan äta frukost ihop. De ska bli mys! Sen är jag hundvakt resten av dagen.

Kvällens träning

Mage/rygg 25min
Box Mix 75min
Stretch 5-10min

Efter-gymmet-mat

Efter 2 hårda timmar på gymmet så avnjuter ja kvällens sista måltid. Keso och tonfisk. Lite lätt kryddat med salt och peppar. Gott!

 

Dags att träna

Mage/rygg pass med Jenny
Sen ska ja träna in mitt box mix. Kötta!

Hundvakt och mellis

Hej igen! Är hundvakt idag också som sagt, ska vara det fram till torsdag + lördag. Tänkte ta lite mellis nu innan vi går åker hem till hyttan.

Frukost

Godmorgon

Ligger och drar mig lite i sängen. Såg att det var snö ute, så känner inte för någon långpromenad idag. Får bli gymmet ikväll istället. Snart ska jag ordna frukost, sen är jag hundvakt hela dagen.

Fitspo

http://Reasonstobefit.tumblr.com

 

Sjukast

Hej! Har legat sjuk en vecka, så har därför inte orkat uppdatera. Men nu är ja äntligen på bättringsvägen! Whohoo! Så idag sätter vi igång med träningen igen, life is good.

Frukost

Förkyld

Såklart. Nu när man väl ska köra igång med träningen. Oflyt! Men men är inte dödssjuk så nå fan orkar ja träna ändå. Men blir inte lila hårt som ja borde.
Dags för frukost!

Kvällens

Träning;
30min crosstrainer
40min styrka - armar
20min stretch

Lunch/middag

Fick bli kyckling med avokado sallad och pitabröd. Enkelt nyttigt och gott!

tränings inspo

More like: 



random

vill ha sommar... nu!

30-dagars uppdrag

God kväll. Imorgon ska jag köra igång ett 30-dagars uppdrag där jag ska köra hårt som en drule med träning och kost och allt vad det innebär. Har vart lite dåligt med de på senaste tiden så tänkte köra 30 dagar hårt som tusan och absolut inget alkohol. Har blivit lite mycket med de också den senaste tiden. Så de ska bli kul att se hur det här ska gå. Men förhoppningsvis jäkla bra! För vill man nå beach 2012 så får man jobba hårt. Hehe. Nu ska ja sova för imorgon ska jag jobba på gymmet åt löffis. Puss Godnatt!

Firar bästis!

Hej alla! Sitter hos Ullis och dricker lite. Hon fyller 20 Och de ska firas fullt ut ikväll!

skärtorsdag

hej vänner. idag är det röd dag och de flesta är lediga, kul för er! här sitter jag på gymmet och arbetar åt löffisen som är ledig och firar sin påsk i funäsdalen. puss på dig gumman! igår firade vi ewwut. och imorgon firar vi ullis. ska bli skoj skoj skoj!
idag vill ja ha påskmiddag. ge mig!

Ny jacka!

Min moster kan ju vara för bra ibland!

Hej

Är hundvakt idag igen. Ikväll är det afro. Ser fram emot de! Sen blir det middag och mys med min älskade johanna resten av kvällen!

-

Har vart dålig på att uppdatera igen. Har vart lika dålig med träningen också. Fy på mig! Fy fy. Ikväll ska jag köra ett riktigt mördar pass så att jag vet att ja lever. Just nu är ja hundvakt iallafall. Händer inte så mycket. Hon ligger och sover här bredvid mig. Mysen!

RSS 2.0