Det går bra nu

Riktigt grym dag på jobbet, de va behövligt! Allt har gått som en dans på rosor faktiskt. En timme kvar tills dagens slut och de är dags för möte. Kommer dock missa bailan ikväll pga lite olika skäl, men ska åka till gymmet senare och köra cirkelträning eller nåt. Känner att jag måste blanda träningsform emellan åt. Kör alltid samma samma. Kan vara därför inte vikten går nedåt. Får se om det ändras snart!

True shit

Fitspo

At work

Kom till gymmet för ett tag sen, och nötter av en HELT fungerande lokal. Vilken lycka alltså. En enorm tyngd släpptes från mina axlar verkligen.
Idag efter jobbet åker jag direkt till Avesta för ett möte med inspiratörerna. Spännande! Efter det blir det ett baila pass sen ska jag nog köra lite fria vikter. Kör hårt på att bygga muskler nu så jag hoppas det ger resultat!

29/8-12

God förmiddag! Har precis ätit en riktigt god frukost. Det blev; kvarg och frysta bär som jag mixade ihop, lite nötter uppe på. Sen ett knäckebröd med ägg och avokado. Riktigt gott! Nu ska jag fixa mig sen åka till jobbet. Mycket att göra efter allt krångel. Så blir fullt upp!

Frukost

Lite av lägenheten

Kvälls-gott

My heart skips a beat

Dagen började kl 5 av att jag var tvungen att väcka Andreas så att han tog sig till jobbet. Efter det så somnade jag om och gick upp lite innan 8. Träffade löffa en snabbis för att ge henne nycklarna till gymmet. Sen städade jag lägenheten. Åkte till jobbet och efter de blev det box mix i vanlig ordning. Sedan handlade jag inför veckans träning. Nu sitter jag ny duschad i en helt ren lägenhet. Fantastiskt.

27/8-12

Glömde bort att jag hade en blogg i helgen tror jag. Men nu är jag tillbaka efter en mysig helg iallafall.
Fredag; Fest hos mig med fint folk.
Lördag; Följde med Andreas på bilmässa.
Söndag; Myskväll med Andreas.

you can go hard or you can go home

äntligen hemma, har precis klivit ur duschen. hade box mix ikväll och jag börjar verkligen känna att inflamationen är tillbaka i benen. skit! men det är bara att stå ut. för det gick över förra gången också så det är bara att kämpa!! nu ska jag göra iordning matlåda till imorgon. puuuuusss

Mini-frukost

Banan, kiwi, grönt te och vatten fick bli innan gymmet. Sen blev de keso med nötter i vanlig ordning. Kände att ja inte behövde ta kort på de, ni vet redan hur det brukar se ut. He hä ho.

22/8-12

Hallå allihopa. Kul att se att ni blir några fler som kikar in här! Idag gick jag iallafall upp 7.30, skulle vara i Hedemora kl 9 för att träffa en inspiratör och träna på lite pass som hon ska ha där. Gick väldigt bra! Så blir en lång dag på gymmet idag men de gör inget. Trivs så fint så! Och eftersom Jessica har det så bra i utlandet denna vecka så fick jag äran att ha box mix idag också! Tjoho. Jag kommer ha en Brasiliansk stjärt snart. Go go johaho!

Död tjej kommer lastad

Hej hej hallå! Efter jobbet idag åkte jag direkt till gymmet. Var med på jennys mage/rygg pass, och efter de stannade jag kvar och körde igenom box mixen några gånger. Gick väldigt bra! Nu är jag hemma och baraaaaa Chillar. Helt slut är jag!

Frukost

Smoothie med blåbär, havregryn och melon. Sedan en liten tallrik med äggvita, kalkon, gurka, tomat och morot.

21/8-12

God förmiddag! Idag ringde klockan ungefär vid 8.30. Hade tvättid mellan 7-12 men behövde bars köra en maskin så de gick undan. Har även hunnit med att organisera om lite hemma och fixat lite, samt ätit mums frukost. Jobbet nu och sen ikväll blir det gymmet i vanlig ordning. Körde på hårt som tusan igår men är lite besviken att jag inte har någon träningsvärk.. Så de lär vi ordna idag! Hehe.

Planer!

Hade ju möte med instruktörerna på gymmet i hedemora idag, och de gick hur bra som helst! Det är i princip klappat och klart. Så nu är det bara att invänta premiären. Såååååå spännande! Kommer bli hur Bra som helst.

Kvällens träning

Box mix
Afrodans
Mage rygg
Stretch

Total tid; 1,5h

Dagens innan-gymmet-käk.

Spenat, gurka, kalkon, tomater, stekt ägg och en morot. Satt som en smäck!

På't igen bara.

Jävlar vad jag har slarvat de senaste veckorna med kosten alltså. Verkligen fuskat. Men efter lördagens hel-dag på gymmet med de nya inspiratörerna så bestämde jag mig för att ta tag i det igen. Skolstarten började idag, för er som fortfarande går i skolan alltså. Ni kommer in i era rutiner. Så nu känner jag att det är dags för mig att komma in i rutiner igen. Tog ledigt en vecka under p&l i sommar, och efter de har ja liksom halkat efter. Så nu lär jag köra igång igen! Mycket nyttigt mat och ÄNNU mer träning! Så nu taggar vi till. Det kommer bli en grym höst!

Måndags fitspo

Frukost

Lätt youghurt, melon, kiwi, pistagenötter och linfrön. Mums.

20/8-12

Godmorgon väääärlden! Idag ringde klockan 6.30, min lillasyster övernattade igår så idag fick jag leka mamma. Gjorde iordning gröt åt henne för att sedan skjutsa henne till praktiken. Nu är jag hemma igen och städar av i lägenheten. 10.30 ska jag till jobbet och ha möte med instruktörerna för att ordna ett schema för höstens pass i Hedemora. Roligt!!

Gårdagens middag..

Blev en ny grejj iallafall. Avokadosoppa provade jag på att göra. Riktigt god faktiskt. Och väldigt enkel! Till de blev det en smörgås med mina egenplockade kantareller som jag gjorde stuvning av. Mums!

17/8-12

Hej på er allihopa! I morse blev jag inringd av bemanningen, börjar 7 och slutade nu kl 14. Gick super! Nu ligger jag hemma i sängen och tänkte kärringlura lite sen tror jag det blir gymmet ikväll. Har inga planer för dagen så det är de bästa jag kunde komma på. Har hamnar i en svacka Föresten. Kost-svacka. Träning har ja inga problem med, förutom att ryggen strejkar lite men de sket man ju i. Men har ni lite tips på vad man kan äta och laga så berätta! Alla tips är välkommna. Puss

Dagens frukost

16/8-12

God morgon! Sitter i bilen påväg till skogen. Idag är de svamplock som Gäller innan jobbet. Får se om man har turen med sig.

Fitspo

15/8-12

Godmorgon! Klockan ringde för en halvtimme sen. Men har legat och dragit mig lite. Så skönt! Tänkte att jag skulle ta och koka mig något ägg innan jag går ut på promenad så går de fortare att göra frukosten när jag kommer tillbaka.

Hata rastlösheten

Kan inte med den. Åkte till jobbet idag och hade box mix på kvällen. Gick bra så det var inga problem. Efter passet åkte jag till mor och far och blev bjuden på mat. Gott! Sedan satt vi och små prata lite och så fick ja gosa med mina små kissekatter.

Nu sitter jag hemma och ska ställa mig i duschen. Sen värme rispåsen jag fick av mamma sen blir de sängen!

13/8-12

God morgon! Måndag idag och Jag har tvättid. Känns hårt faktiskt med tanke på att jag mår betydligt sämre idag än igår. Hade väldigt jobbiga feberdrömmar och kunde inte somna förens 4. Tog tempen nyss som visade 38,4.. Helt jäkla värdelöst måste jag säga. Ska försöka vila lite ny och hoppas på att jag år helt frisk tills tvätten ska hängas på tork!

photoshoot

Blev fotograferad av Tabita i fredags, tänkte att jag skulle ordna lite ny design till bloggen. här har ni lite smakprov.

12/8-12

Hoj! Ligger i sängen och kollar någon dålig serie på tv. Helgen har vart super trevlig iallafall, i fredags fick jag träffa älskade Evelinn och nanette ett tag innan dom åkte till Turkiet. Sedan kom lullis, vi drack vin och lyssnade på musik och pratade massor. Så igår var jag med jp, vi käkade kräftor och mös hela kvällen framför Tvn med vin. Jag gjorde även en ost/bacon paj och hemmagjord tzatziki eller hur de stavas. Vart grymt! Hon drog hem runt 1 så då blev de sängen för mig.

Ryggen värker fortfarande men de känns som att de går åt de bättre hållet iallafall. Skönt!

10/8-12

Hallå! Snacka om att det var en skum natt inatt, har drömt så skumma drömmar alltså. Snacka om feber-drömmar, fast har ingen feber haha. Drömde att jag och ullis hade fått tusentalen fästningar och hade värsta tbc sjukan. Sen drömde jag att jag och löffa var spioner och skulle rymma från en ö. Sen blev min fot uppäten av en haj.. Vaknade klockan sju av att tvn fortfarande stod på också. Sen har jag sovit i omgångar sen dess. Men NU så är jag vid liv. Så dags för käk!

Sysselsättning

Im glad you came

Så enormt uttråkad, vet inte vad jag ska göra! Men tror iallafall Jenny skulle komma förbi efter hennes pass och gosa en lite stund. Mys!

PS.. Grattis bästa älskade vän till körkortet! Nu är de din tur att skjuts ;*

Mat

Min super snälla moster kom över med två kassar mat. Så nu överlever jag helgen! Underbart.

9/8-12

Sjuk dag 2

Jag tror minsann det inte finns NÅGOT som är värre än att ligga hemma och inte kunna göra ett smack! Det är en sak om man är ledig och vet att man kan ta de lugnt, men när man MÅSTE. Jag och rastlösheten har just blivit blodsbröder.

Plus...! Det finns ingenting att kolla på, varken på Tvn eller på datorn. Har kolla klart dhv boxarna jag har fått låna av Jenny också.. Lider ni med mig? Tack. Jag längtar till jag är frisk så jag kan jobba och träna så Mycket jag vill igen.

Sjuk

Hej på er! Idag vaknade jag upp av världens smärta i rygg och nacke, helt sinnessjukt. Fick skjuts av löffa till akuten, vi fick självklart vänta hur länge som helst, när vi var klara sa dom att ja skulle ligga hemma i en vecka och bara vila, samt kolla tempen så jag ej får feber för då måste jag in igen.

Så jävla värdelöst med tanke på att de gått så jävla bra med träningen denna vecka. Så blir man sängliggandes.. Fu! Så därför lägger jag upp lite fitspo bilder som tröst.

7/8-12

Kom precis hem från jobb nummer 1. Tänkte koka mig ett ägg och snabbt in i duschen, sen drar jag till Hedemora för jobb nr 2. Ikväll är det mage/rygg, Tagga! Efter det ska jag och Jenny gå igenom box mixen. Det var väl dagens planer än så länge.

20 saker ni kanske inte visste om mig.

1. Jag hatar köpta köttbullar
 
2. Jag är besatt i röda katter. Jag vill alltid ha röda katter.
 
3. Jag har ett stort pigment fel på min mage.

4. Jag hatar fötter, speciellt andras. 
 
5. Jag har opererat näsan 2-3 gånger.
 
6. Innan jag tog bort halsmandlarna kunde jag ha halsfluss flera gånger per år.
 
7. Jag kan gå ned i Split. 
 
8. Jag har ett ärr i mungipan.
 
9. Jag tycker det är jätte kul att städa hos andra.
 
10. Jag är grym på Massage. (säger mina vänner)
 
11. Jag gråter till Masterchef USA.
 
12. Jag blev huggen i ögat av en tupp som barn.

13. Jag köper mer smycken än kläder.
 
14. Jag kan inte vissla.
 
15. Jag är besatt i doftljus. 
 
16. Jag bröt benet på en gungbräda när jag var liten.
 
17. Jag har vart simmare i 5 år. (slutade när jag böt till annat simsällskap där jag inte trivdes) 
 
18. Jag har ägt en cross. Körde mycket förut. 
 
19. Jag är rädd för gungbrädor. (trauma)
 
20. Jag kan spy när folk harklar sig. 

dagens före-gymmet-käk


Spenat, stekt ost, paprika och gurka. möms!

6/8-12

Halloj! har vart en grym dag idag. gick upp 7, började första jobbet kl 8. efter det så gick jag hem, gjorde iordning lite käk för att sedan åka iväg till gymmet och jobba. efter jobbet drog jag till gymmet i avesta och hade ett box mix pass som gick kalas bra! hur nöjd som helst. körde även lite styrka och stretching efter det. skönt skönt!

kom hem, åt lite spenat och kokade ett ägg. nu ligger jag i sängen, nyduschad och kollar på dhv. besatt i serien seriöst haha.

5/8-12

Godmorgon världen! Ligger i sängen och myser. Vaknade halv 10 ungefär men har legat och dragit mig hela tiden. Så himla skönt! I fredags bjöd jag mina vänner på 3-rätters sen blev de utgång. Igår blev de kräftskiva men drack bara någon cider. Riktig gott var det! Längtat som tusan efter dom där kräftorna. Mums. Idag blir de bara mys hela dagen. Orkar inte göra nåt mer hehe.

3/8-12

God förmiddag! Hoppas det är bra med er där ute. Mig är de fint med. Förutom att geting-sticket jag fick nyss svider så sjukt mycket!! Bu. Har precis kommit hem från jobbet. Tänkte vila ett tag nu, rätt så trött. Gick upp halv 6 och tog mig ut på en promenad. Sen direkt till jobbet. I eftermiddag/kväll så kommer Mina fina tjejer och hälsar på. Så då ska jag bjuda på middag tänkte jag! Mums.

Foreveralone-middag

När man bor själv så är det rätt segt att ställa sig och laga mat varje dag. Lever typ på keso, spenat och ägg nu för tiden. Men i tisdags var ja så sugen på riktig mat. Så jag stekte lax, gjorde bulgur och en sallad. Och damn vad fint de satt i kistan! Nomnom.

2/8-12

Well hello there! Bra med er? Mig är de kanon med. Har haft ont i halsen ett par veckor, och när jag gick till sköterskan igår sa hon att jag haft luftvägs inflammation men som jag har låtit självläka. Så ingen penicillin för mig! Grymt :D plus att hon sa att jag kunde träna direkt, whop Whop! Så de fick bli 35min baila step, genom gång på box mix program 2, två gånger. En gång lugnt och en gång fullt ut. Gick kanon. Längtar tills vi kör igår med nya programmet. Kommer bli jätte roligt! Sen idag är det mage/rygg + rörlighet. Ska även stanna kvar efter det och kära box ännu mer tänkte jag.

RSS 2.0