löplistan

imorse satte jag och gjorde mig en löpnings lista. jag har aldrig vart den person som tar mig ut på en springtur bara sådär. kroppen orkar, men konditionen är värre. men sedan jag blev inspiratör på gymmet så har jag märkt markant skillnad på min kondition. så nu har jag tänkt att jag försöka ta mig ut emellanåt. inte ofta, utan ibland. när jag känner för det. för som jessica säger, är inte kroppen sugen så är den inte. man ska inte tvinga sig på något man inte vill. men jag vill försöka iallafall. haha! så här har ni en lista jag gjorde idag, med en ett enormt blandat urval av låtar. gamla som nya, från rock till hiphop. fast måste ju erkänna att skrillex aldrig gör en besviken. man blir så taggad! suscribe om ni gillar listan vet ja!
 
 
-> ! http://open.spotify.com/user/johannaeriiksson/playlist/5UOIsmFB5HWVLr9r0he34a ! <-

Mått

Tänkte att jag skulle skriva upp hur mycket det har sjunkit i cm. kan va skönt för mig att ha här också. har allt ned skrivet i en bok men man vet ju aldrig. kan ju råka kasta den eller vad som helst. och det är faktiskt väldigt kul att ha något att gå tillbaka till och se vad som har förändrats under den här tiden osv. 


Mått i Oktober 2011
Överarm; 30,5cm
Byst; 85cm
Midja; 86cm
Höfter; 90cm
Rumpa; 101cm
Lår; 62,5cm
Vader; 37cm

Mått i Juli 2012
Överarm; 26,5cm
Byst; 68cm
Midja; 67,5cm
Höfter; 85cm
Rumpa; 92cm
Lår; 56,5cm
Vader; 35,5cm

 

Nytt

Köpte på mig ett par nya träningsbyxor och en tjocktröja igår. Sjukt nöjd!

Frukost

Gårdagens kvällis fick bli dagens frukost. Så gott!

31/7-12

Hej alla glada! Tisdag idag, och jag mår underbart. Kom hem från jobb nummer ett för en stund sen, nu har jag ätit lite och ska åka iväg till gymmet och jobba. Igår fick jag träffa min efterlängtade Pauline, och de va himla behövligt, hon har vart så saknad så de är inte sant! Gick promenad, snackade skit och drack te framför Tvn. Fick dock ställa in box mixen pga en cp-svullnad hals som jag har fruktansvärt ont i. Haft i omgångar i 3 veckor snart så det borde väl gå över tycker jag. Hoppas det iallafall! För det är ju dags att börja tagga inför höstterminen, vi kör igång med nya pass på gymmet. Oj vad jag längtar!!

Söndag

God söndag! Hoppas det är bra med er allihop. Jag kom nyss hem, åt på resturang igår sen blev det bio. Nya batman filmen, riktigt bra verkligen! Rekommenderar den faktiskt. Planerna för dagen är rätt oklart, ska försöka få tag på mina flickor och ordna en liten myskväll, känns som att det skulle behövas nu. Får se hur det blir med det.

Dagens måltider

Nästan alla iallafall. Dock är frukostbilden och kycklinggrytan från igår men åt samma idag så spelar ingen roll.

Hell yeah!

Bara för att smarta löffa kom på hur jag skulle få igång blogg-appen igen. Nu funkar den prima! Tack :* Hej Föresten! Sitter på gymmet, slutar snart. Då ska jag åka direkt till gymmet tänkte jag och köra ett riktigt mördar-pass. Först crosstrainer som uppvärmning sen blir det baila eller baila-step. Stepen är skit jobbig och jag vill svettas ikväll så jag hoppas på stepen! Fast båda är as roliga. Så ni vet! Efter baila ska jag köra extra styrka, stretcha sen sola. Mmmh vad fint de ska bli!

jag vet nått som inte du vet

hej hej hallå.

kom precis hem från jobbet, skulle vart mage/rygg idag men det ställdes in, så tänkte att jag skulle laga lite mat och invänta besök. SEN ska jag ned till gymmet och köra lite eget istället. så man får någonting gjort. är så sugen på stark mat så tänkte åka och handla hem lite starka kryddor osv. typ kyckling gryta. mh, nåt sånt!
gammal bild på mig, tidigt i våras kan jag tro. 

mag-inspiration


Den perfekta magen, något att sträva efter? ja! 

foodilicious


Gårdagens frukost.
 
Gårdagens Efter-Gymmet.

24/7-12

Hej allihop! Gick upp kl 7, städade av lite snabbt i lägenheten sen åkte jag till första jobbet. kom hem och städade av lite till i lägenheten, tog bort lite flyttlådor och sånt där skit. så nu är det relativt fräscht i lägenheten.

Gårdagens box mix gick kanon, riktigt svettigt var det! Sen ikväll är det Mage/Rygg, men slutar kl 5 på gymmet så tänkte att jag skulle åka direkt till gymmet då och kanske sola eller värma upp på crosstrainen. nu jäklar är det hårdkörning som sagt. höst fräsch ska jag vara. känner redan nu att svullnaden i magen börjar gå ned. trots att det vara gått en och en halv dag så märks det direkt när jag byter tillbaka kosten. Fy vad skönt verkligen.


Igår efter box mixen

box mix

hallå! sitter och käka lite ägg och ska snart bege mig ned till gymmet för ett box mix pass! taggad till tusen är jag, som vanligt. efter mitt pass ska jag hem till hyttan och hjälpa lillasyster med lite nödvändigheter, ska även passa på att tvätta lite kläder för att jag inte orkar vänta på en tvätt i lägenheten. resterande av kvälllen kommer därefter att bestå av desperata husfruar. PUSS
 

Desperate Housewives

Jag måste ju bara få tacka min väldigt väldigt fina vän jenny som lånade ut hennes Desperate Housewives box. nu ska jag leva lyckligt i ett par nätter. Tills den tar slut såklart. tur att hon har alla säsonger. hähä! 
 

23/7-12

I'm BACK! saknat mig? jag har iallafall saknat en fungerande blogg-app. den har låtit mig logga in men inte fan får jag göra inlägg inte. dåligt.

Iallafall... HEJ! har jobbat som en galen nisse på julafton. fullt upp hela tiden, men ska inte klaga, för jag älskar det! ända nackdelen är träningen och kosten, skit svårt att hålla en jämn linje över det när man jobbar så olika varje dag. men nu ska jag försöka få in ett bra system som det fungerar ordentligt. känner att jag tog lite semester från allt under P&L. men nu denna vecka kör vi igång igen. hårdträning och bra mat. känner att jag behöver det verkligen. man blir så trött och tung i kroppen när man inte sköter kost och träning ordentligt när man vanligtvis brukar göra det.

Så TAGGA! ikväll är det box mix, a typical måndag. och det är även dags för mig att börja öva in lite nytt inför höstens gruppträningar. kommer bli kanon kanon!

Multi-jobb

Jag jobbar på ja! Är så himla roligt. Jag trivs ju så bra. Började 8 imorse, till kl 11. Sedan gymmet från 12-17. Box mix pass efter det. Sen fick ja en förfrågan om att jobba natt. Så nu sitter jag på jobbet igen hehe. Men som sagt, trivs så bra! Slutat 7 imorgon, så då åker jag direkt till 8-11 jobbet sen gymmet. Så 17 imorgon får ja sova :D fast är hem bjuden på mat hos föräldrarna först. Gott.

Benstorlek

Då och nu - igen

Bara för att de är rätt så skoj att jämföra med hur man såg ut förut. Hehe.

Helgen

I fredags fick jag besök av Ullis och fridis. Dom ville se lägenheten hur den såg ut. De verkade gilla den! Sedan våldtog båda två min sopsäck med kläder ja skulle kasta. Ullis fick med sig en Ica kasse hem haha. Efter de stack vi till jenny. Fikade och hade trevligt! Skulle egentligen ha jobbat med kingen i Hedemora hade stängt så fick ledigt. Så då blev de en spontan mina utgång med älskade ewwut. Mys! Lördagen jobbade jag och söndagen med. Var på bio efter jobbet igår Föresten, Abraham lincoln - wampire något. Läskig men bra!

16/7-12

Ey, wharrup? Jag sitter på jobb nummer 2. Gymmet alltså. Va tidigare på hemtjänsten. I love my jobs. Ska dammsuga lokalen tänkte jag sen finns de inte mycket mer att göra. Så lugnt just nu. Ikväll har jag iallafall box mix. Längtar! Sen ska lilla syster komma och hälsa på och jag ska hjälpa henne med lite saker. Sen kommer jag nog somna, sjukt trött idag. Men så kan de va ibland,

In a world like this

Som jag förutspådde så är jag rätt handikappad idag. Men klart värt de! Så skönt med träningsvärk. Ikväll är de baila, tagga! Så himla kul pass de där. Just de ja, Idag sker flytten ordentligt, dock jobbar jag hela dagen så mina fina föräldrar och kusin gör det nu medans jag är på jobbet. Så ja antar att jag har ett berg med kartonger i lägenheten ikväll. Det blir nog första natten där idag! Spännande!! Hihi

You looking at me but i looking trough you

God kväll vänner! Ni ska bara veta vad död jag är i mina stackars ben nu! Box mixen från igår tar på mina ben som fan i vanliga fall, sen idag fick ja prova jessicas pass som kommer till hösten, så jävla kuuuuul! Men fan vad benen tog stryk haha. Plus att vi hade mage/rygg innan, vilket betyder att jag är så gott som handikappad imorgon. Underbart! Skönt att veta att man har tränat, fast de gör ont. Haha ah ni fattar. Nu ska ja sova, upp tidigt imorgon! Puss

Kvällens träning

Mage/rygg 25min Baila step 30min

Inspiration

Dagens brekky

Lätt youghurt, nötter, blåbär och kanel.

10/7-12

Idag är det tisdag, och jag hade box mix igår, passet var i princip fullt och de gick super bra! Var hur kul som helst igår. Och de märks idag, för så fort jag ska sätta mig på en stol eller gå ned för en trappa så viker sig benen nästan haha. UNDERBART! Så skönt att veta att man är igång igen. Och ikväll blir det ännu hårdare, hoppas jag!

Dagens frukost

Åh igår hittade jag FÄRDIG skalade pistsgenötter. Lycka!! Nu kommer jag älska frukost mer än vanligt. Yummm.

9/7-12

Hej folks! Sitter på gymmet, har städat som en tok eftersom killarna har vart här och grejat hela dagen, så var lort överallt haha. Men nu så är de fint igen. Ska precis sätta mig och äta min lunch. Keso med tonfisk gurka och tomat. Mumsigt värre. Efter jobbet blir de raka spåret till gymmet för ett box mix pass, taggad som attans! Tror det är rätt många som kommer idag, hoppas :) det är som roligast då!

Mat, det är fint de.

Tänkte bara lägga upp lite bilder på vad jag stoppat i mig i veckan. Typ.

Lite lägenhet

Här får ni en lite sneak peak på vad som komma skall. Lägenheten alltså.

YES!

Äntligen fungerar blogg appen igen, halleluja moment! Nu kommer jag kunna uppdatera flitigt igen. Bojah! Update; veckan bestod av enbart jobb och målning av lägenheten. Var även ut en sväng i fredags sedan igår var vi hos Sofia och hade födelsedags/inflyttnings fest. Mycket trevligt! Nu ligger ja i min säng och tänkte om man skulle ta sig i kragen och ställa in disken. Ah, jag gör nog det! Snart.

040712

Goddag i stugan! sitter på jobbet, tänkte att jag skulle ta en storstädning idag, torka golv och sånt där. var även på ett annat jobb tidigt imorse. trivdes som fisken i vattnet!

Ikväll blir det att hälsa på lägenheten, kika lite vad det är som behövs köpas och fixas med osv. vill flytta nu nu nu men jag är såå seg. har inte ens börjat rensa med allt hemma än. bu! Men jag lär väl ta tag i det snart så föräldrarna blir av med en, hehe.

Nå träning blir de då rakt inte verkar det som, gått och fått svin ont i halsen och snorig som ett träsktroll är jag. inte okej. ingen keso har vi hemma heller. bra start! haha. ska komma igång igen, måste! känner mig som självaste fläsk-doris efter P&L veckan.

Nej, back to wörk.

tillbaka

hej vänner, jag lever! jag har inte dött, jag lovar. har bara inte orkar sitta vid en dator de senaste veckorna. och förra veckan var jag på P&L så var ganska jäkla jätte bajs sliten igår när jag kom hem.

men nu är jag tillbaka, och nu sätter vi igång med sommar-köttningen! juli månad ska bli riktigt tuff. Träningen framför allt. hårt ska de bli. Även en flytt ska klämmas in på det, fick nycklarna till min alldeles egna lägenhet igår. så lite byte av tapeter sen sker inflytten. taggad!!

Boxning i avesta ikväll, efter det lite styrka också, känner att jag måste köra dubbelt upp nu för att rensa kroppen från allt skit man stoppade i sig på festivalen. panpizzor, alkohol, chips, godis. allt! tog aldrig slut. så nu ska jag och min keso åter förenas igen <3

RSS 2.0