frukostar

mina frukostar de senaste dagarna. för er nissar som är intresserade.

förändringar

Ja, varför jag inte uppdaterat bloggen på senaste tiden är för att de har ändrat om här på blogg.se, jag fattar ingentiiiing! de senaste månaderna har jag bara gjort mobilinlägg (därav alla stavfel, jäkla gay-phone) iallafall, det går inte att komma in på blogg.se via appen, och jag sitter i princip Aldrig vid datorn längre. Men har städat hela lokalen i hedemora nu, så är rätt lugnt för tillfället, så tänkte att jag passar på. men nu vet ni varfoooor.

Frukost

Keso, nötter, varma blåbär och smörgås.

13/6-12

Sitter på gymmet, finns inte så mycket att göra vid denna tid förutom att städa typ. Så kan bli lite segt ibland! Tur de finns dator så man kan kolla på lite pass och öva in (y) efter jobbet blir det ett pass i Hedemora sen ett pass i Avesta. Box mixen alltså. Älskar det! Sjukt bra träning. Sen ikväll kanske det blir att leka med bästis <3

Godkväll

Vänner! Nyss hemkommen från både jobb, shopping, gym och handling av föda. Träffade på löffis på gymmet och så fick jag prova på ett nytt pass hon klurar på.. Fy fään vad kul (och jobbigt) de va! Kommer bli så jäkla grymt! Kommer förmodligen ha fet träningsvärk i ben och rumpa imorgon. Och jag ska köra två box mix pass. Resultatet på träningsvärken på torsdag kommer bli intressant haha. Rullstol, hej! Nu ska jag duscha och sova som en Gud. Puss.

1 års skillnad. I bilder.

Japp... Där har ni de! Bilderna är tagna med ganska precis ett års mellanrum.

Tisdag

Hej! Jag vill bara tacka så hemskt mycket för alla fina kommentarer ni skickar. Om hur duktig och inspirerande jag är! Ni anar inte hur glad jag blir, och ni anar inte hur mycket ni hjälper mig att vilja kämpa ännu mer! Puss på er vänner <3

Dagens frukost

Kokt ägg, avokado, gurka, grovt bröd, keso och aprikos.

Fitspiration

Måndag

Hallå vänner! Sitter på jobbet och grejar lite med passerar-systemet. Snart klar med alla medlemmar! Efter de blir slet storstädning efter helgen. Så ikväll är det box mix både i Hedemora och Avesta! Träningsvärken imorgon kommer vara grym. Kvällen kommer därefter avslutas med de sista avsnitten av american horror story! Najs måndag med andra ord.

Bild från gårdagens pass på gymmet! Körde lite mage/rygg och kondition

Lördag

Hej vänner, gårdagen var super trevlig! Umgicks med mina fina tjejer hos Erika. Vi hade jätte skoj och spelade spel. Krogen efter de såklart. Ullis dödade sin egen fot, klant arsle! Haha.

Jo, jag har också fått hem ALLT från lägenheten. Nu återstår bara väntan på en ny, hoppas hoppas!

Nyss ätit tacos, koma läge javisst! Ska powernapa lite innan kvälls jobb i Hedemora, peaceeee

Gårdagens efter-gymmet-mat

7/6-12

Har precis städat igenom hela lokalen i Hedemora, så nu är de helg fint! Efter jobbet ska jag fortsätta packandet av lägenheten. Flyttar ju hem nu efter att ha bott i en kompis lägenhet i över 3 månader. Men på lördag ska ja på visning av en lägenhet i stan. Då om jag gillar den så blir det min alldeles egna! Och de vill ja!

Hej träningsvärk!

Men hallå där! Ikväll lär jag sova som en Gud. Körde premiär på box mix passet i Hedemora, direkt efter de så stack jag till Avesta och körde där också. Så träningsvärken kommer vara underbar imorgon. Finte! Nu sitter ja i soffan med fridis och lullis och kikar american horror stories. Så jäkla perfekt serie för oss som älskar skräckfilmer! Gos.

3/6-12

God kväll folks! Sitter i soffan och Kollar på rockie blue. Ikväll är bb finalen så ska väl kika på det tänkte. Dock har ja inte hängt med de senaste veckorna men men. Helt slut efter helgen är jag iallafall, men kul har jag haft! Fick umgås med mina efterlängtade tjejer Evelinn och Pauline! Mycket trevligt. Puss på er.

RSS 2.0