Noll motivation

Den försvann nog tillsammans med lite annat, vet inte vad jag ska göra för att få tillbaka den. Jag tränar ju fortfarande som vanligt, men tror min kropp och jag själv behöver lite förändring. Tips? Vill verkligen inte hamna i samma sega livsstil igen. Usch! Kanske behöver en paus. Jag vet inte.



Kommentarer
madelene

börja träna gymnastik :D

2012-09-20 @ 17:20:05
URL: http://madelenethunstrom.blogg.se/
AnOnym

Är det du på bilderna? Sjukt bra jobbat i så fall.
Jag undrar om du äter och tränar efter något schema och någon diet och sen undrar jag även vad kvarg smakar för jag är lite sugen på att testa det som en variant till yoghurt!
Hoppas att du vill svara:)

2012-09-22 @ 22:56:00
:)

Jag tror att du ska köra på som vanligt fast bara göra sånt du tycker är kul, träna de pass du tycker Om. Sedan tror jag det är viktigt med vilodagar, man måste inte träna varje, varje dag. Dagarna som är vilodagar kan man ta en skön lugn cykeltur eller en lugn promenad. Att även tillåta sig att äta det man tycker om är också otroligt viktigt och verkligen försöka variera sin kost. Ibland kanske man vill äta en extra portion pasta och då ska man göra det. Ibland kanske en smoothie inte stoppar sötsuget och då är det okej att äta en chokladkaka. Det är ingen synd, vi är ju människor och det är okej att njuta av livet.
Så länge du är nöjd med dig själv så visar egentligen vågen bara en siffra som är ganska obetydlig.
Du är skitduktig tycker jag så fortsätt så! Träna roliga saker och när du inte orkar, vila! Ät och må bra!

2012-09-23 @ 18:38:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0