Dagens frukost

Havregrynsgröt, kanel, varma hallon och ett ägg.

Dagens lunch!

Ugnsbakad lax med tomater, potatis och keso. Så jäkla gott! Älskar lax.

Frukost

29/1-13

Här har man vart aktiv känner jag! Haha. Haft mycket att stå i senaste 2 veckorna så har inte orkat göra några inlägg. Men igår, då jobbade jag. Efter jobbet blev det box mix och mage/rygg. Sen handlade jag med terror Therese.

Idag, vaknade jag för en snart 60min sen. Jag och abbe har myst hela tiden! Men tänkte att det var dags för lite frukost nu. Gött'ns!

Måltider!

Måndag-
Frukost; youghurt med kanelflingor och mango bitar. 1 ägg.
Mellanmål; proteinshake -jordgubb&vit choklad.
Lunch; lax och 2 ägg. (Hann inte göra quinoa och sallad till...)
Innan gymmet; kyckling sallad.
Kvällsmål; 1 Fajitas med grönsaker.

Tisdag-
Frukost; youghurt med äpple banan och kanel. Knäckebröd.
Mellanmål; proteinshake (som dagen innan)
Lunch; Fajitas, grönsaker och avokado.
Mellanmål; en näve mandlar.
Kvällsmål; smörgås.

16/1-13

God dagens! Haft en veckas uppehåll, förlåt för det. Men nu är jag tillbaka.
I måndags började jag jobba 8-15, så hade jag box mix på kvällen. Åt 6 gånger den dagen. Igår bjöd jag Jessica h och grannarna på frukost, jobbade 11-18, klarade 5 måltider den dagen. Dock ingen träning pga att jag städat arslet av mig 2 dagar i rad nu så har haft träningsvärk pga det haha. Ikväll är det box mix och afrodans som gäller! Tjoho.

Mysfrukost

Hade frukost dejt med löffa imorse, hon hade även med sig kissekatt så min fick leka av sig lite medans vi sprang ärenden och sånt. Mycket trevligt. :)

Frukost

Surdeg&quinoa knäckte, kalkon och avokado.
Lätt youghurt, banan, äpple och kanel.

Kanel är en jätte nyttig krydda som jag tycker man få i sig en gång om dagen. Kanel innehåller mycket olika typer av antioxidanter. Det får dig att hålla dig frisk och även hålla blodsockret på en jämn nivå, vilket minskar ditt sockersug! Så krydda frukosten med kanel så minskar du risken för småätande under dagens gång :)

Besök rekord!

Hade visst extra många besökare igår. Riktigt skoj! Hoppas alla väljer att stanna kvar och följa med på resan till ett sundare liv :)

Omelett a la johaho!

2 ägg
1 skvätt lätt mjölk
3 skivor kalkon

Krydda med salt, peppar och paprikakrydda.

Toppa med tomatskivor, ost och basilika.

Grönsaker till detta!

I mitt kylskåp

Igår var jag iväg och handlade lite inför min nya start. Mycket grönsaker och frukter blev det. Jag lovar att försöka lägga upp mycket mat bilder för det vet jag många uppskattar. Själv älskar jag när fitness bloggar lägger upp deras mat bilder. Man blir inte bara hungrig, man liv även otroligt motiverad av att äta "Clean"

IM BACK!

Saknat mig? Tror några utav er faktiskt gjort det. Får meddelande emellanåt på fb att jag ska börja uppdatera igen hehe. Så nu kör vi igång igen!

Jag kommer satsa mycket på träning och kost inspiration och hoppas ni blir lite motiverade som jag till att leva ett sunt och bra liv. Jag kommer även att dela med mig av nyttiga recept och massa olika roliga och bra tränings former. Hoppas ni är med mig!

Mål; healthy for life!

RSS 2.0