GOTT NYTT ÅR


ja jag lever

hej folks. saknat mig? visste jag väl. sitter och tar det lugnt just nu. tänkte slänga i mig något att äta snart i allafall sen blir det iväg till gymmet och köra hårdpass. vart dålig på senaste tiden. sist jag tränade var 23e. bu va dåligt. så nu kör vi igång igen! hårt också. måste ju komma i nyårsklänning. juleskinkan ska bört.

GOD JUL

gårdagens träning

Gymmet 120min
- Crosstrainer 20min
-Springbandet 20min
-Cykel 20min
-Styrka 40min (armar+rygg)
-Stretch 20min

231211

god morgon! gick upp 9 och åt frukost med familjen. mysigt! nu ligger jag i sängen igen. ska snart upp och duscha och fixa mig innan jag ska vidare till stan och träffa sillen. det har vart efterlängtat! ska kolla efter nån fin klänning som jag kan ha på juldagen eller nyår. dock har jag redan fått hem 2 klänningar från nelly men har inte riiiktigt bestämt än vad jag vill ha på mig. så det får vi se då! hoppas det blir bra i varje fall.

we made it all this way

hej. sitter i min nybäddade säng och myser med min misse. har nyss duschat och städat rummet så nu är jag redo för julen! soft jaow. ska smörja in mig lite med hudlotion nu sen ska jag sova. fan vad torr jag är. ni aaaanar inte. elefant hud all over me liksom. euw. imorgon ska jag fan chilla hela förmiddagen innan jag ska åka till jobbet. längtar tills på fredag föresten. då ska jag ääntligen få träffa min kära vän simon. saknade han aldrig när han bodde i halmstad i 3 år. men när han var i austrailen i typ 2-3 månader så saknade jag han hela tiden. skumt det där. haha. nej sovdags! puss.

gårdagens träning

Dans 90min

Gymmet 120min
-crosstrainer 25min
-Springband 25min
-Cykel 10min
-Styrka (mage + rygg) 40min
-Stretch 20min

give me wings so i can fly

god morgon! vaknade tjugo över nio ungefär men har inte riktigt orkat tagit mig upp ännu. dagens planer består av; julstädning, jobb, gym. har väl vart roligare dagar men så kan det vara. ska väl ta mig upp snart så jag kan få inte mig lite frukost så jag kan hjälpa mamma och pappa att städa. så dom inte blir helt tokiga på mig!

trött as hell

lagomt slutkörd tjej kommer lastad. körde 1,5h dans och 2h gym. så nu lär jag väl sova gott och vakna med en finfin träningsverk i kroppen. yummy. nu ska jag smörja in mig med hudlotion och sedan blir det att umgås lite med john blund. ha en trevlig tisdagskväll folks.

hur jag än försökte så fick jag inte fräsch bild på mig. så bjuder på denna lite mindre ofräscha.

201211

god eftermiddag folks. sitter i min säng, myser lite bacardi! (min katt) vissa utav mina kollegor har inte riktigt förstått att mina katter har skumma namn. vilket har gett följderna att de tror att jag ligger och myser med en bacardi/whisky-flaska varje kväll. illa. haha. men ja, sitter i min säng var det ja. väntar på mat och efter det ska jag rulla vidare till dansen och vidare ytterligare lite till gymmet. hårdpass idag säger jag bara! kommer bli fina fisken.

the fantasy in my bed

ligger i min nybäddade säng, nyduschad. efter ett ganska hårt pass på gymmet. ja, jag lever helt enkelt livet. vill tända min jul-dofljus men vill spara på dom liite till. ska städa hela rummet kliniskt rent först innan jag gör det. det är då mina julkänslor kommer att visa sig! just nu känner jag.. ingenting! så tråkigt. nu ska jag sova, upp och jobba imorgon. sen blir det en sväng på stan med erika, sen hård-pass på gymmet och förhoppningsvis dans! yeah, living the life så att säga.

är torr. bu.

simple as that

nyss kommit tillbaka från tandis, gick bra! nu ska jag fica mig innan jag ska åka till jobbet. får se om det blir gymmet ikväll. känner mig lite krasslig. bu hu.

dags att lämna in kanske? blir bara värre. hä hä.

you're driving me crazy, you're looking amazing

god måndag! vill börja detta inlägg med att tacka min älskade fridus som gjort en ny design till mig. i lovet it! i love you. puss.

har inte så mycket trevligt att tillägga utöver ovanstånde faktiskt. tragiskt. min helg har varit bra. utgång fredag lördag. söndag bestod av jenny. vi fikade och kollade innebandy. tog mig hem och deckade kl 23 och har sovit fram tills nu. så det är bara att tagga för en hård arbetsvecka nu såhär innan jul. just! färga håret har jag ju gjort, såhär blev da result.

lite svårt att se faktiskt, det är inte riktigt klart än! håret ska bli mer ask-färgad.

take me down like im a domino


nu ska jag färga håret. vi får se hur resultatet blir sen!

let love grow / this time no

Denna dag inleddes med att jag vaknade av en snarkande och dregglande katt i örat, inte så mysigt om ni frågar mig (fast jo, egentligen) men ni djurälskare där ute kan ändock förstå att det finns en charm med det hela.

idag är det en sån där dag där jag, som en helt mänsklig människa känner att världen är emot dig. jag vaknade kl 13. vilket betyder att jag inte kommer att somna ikväll, vilket därefter kommer att betyda att jag kommer ha världen emot mig imorgon också, och vara en halft avliden sengångare på jobbet. ack vad jag lider med mina arbetskollegor redan nu. men det är ju någonting med dessa lediga dagar. man vill gå upp i tid, bara det att man inte gör det. vad gör man för att lösa ett sådant problem?

Okej, jag vaknade alltså kl 13. gick jag upp? nej det gjorde jag ju självklart inte. jag har liksom kokat ihop något i min hjärna de senaste månaderna, att jag måste ligga kvar cirkus en timme i sängen, efter det att jag vaknat. vilket ledde till att jag blev försenad till min fika. stressen flödar och jag ska ta min bil till stan. bilen startar inte. (HELVETE) tänker jag då. sen så la den lilla hjärncellen i min hjärna till med ett extra knäck och jag kom på att vi har en till bil, i garaget.

Trött och jävlig som jag är, springer ned i huset, letar reda på bilnyckeln. springer upp igen. jag glömde låsa ytterdörren, springer ned. kom på att jag glömde mobilen i hallen. springer in och hämtar den. springer till bilen igen. glömde låsa dörren, IGEN! gör om gör rätt så att säga. tar bilen och backar ut från garageporten. åker iväg. 2 minuter senare, FAN. glömde stänga garageporten. åker tillbaka. gör om gör rätt. igen. tar mig till stan. får kärringstopp mitt på parkeringen. sitter och gråter för att jag hatar mitt liv, bilen och tanken som slog mig att jag hade glömt katterna inne i huset när jag åkte.

äsch tänkte jag, dom gör nog ingenting. (det fick jag ju självklart äta upp när jag kom hem, efter en lyckad fika åtminstone) hem kommer jag och är nöjd med de senaste 2h i mitt liv denna dag. öppnar dörren. köket ligger i ruiner. katterna har haft ned dukar, gamla matrester och ja vet inte vad. dags att börja städa. nu är jag klar. och nu är vi tillbaka till nutiden. jag ligger i min säng igen. och vågar inte röra mig, någonting är dömt att hända mig de närmsta timmarna av dagen.

KABOM

jag önskar du försvann ur mitt huvud. försvinn.

hej, godkväll. ligger i min säng utslagen, brevid ligger en (om inte mer) utslagen katt. vi lyssnar på musik och kollar hälsobloggar. mycket till liv vi har? nej inte direkt. om nån timme ska jag väl hämta mor min också. hon är på middag med några jobbarkompisar. sen måååste jag sova. börjar jobba kl 13 imorgon. så lär hinna med gymmet då. går inte att ta promenader i detta väder. kunde knappt gå upp till bilen utan att halka halva vägen. uäw.

dagens träning

Gymmet 120min
-Crosstrainer 30min
-Springbandet 30min
-Styrka 40min (mage)
-Stretch 20 min

121211

hej folket, ligger i min säng. kom hem för cirkus en timme sen. jobbade 9-12. skumt schema men så kan det vara ibland. efter jobbet blev det thai med hanna, min kollega som också slutade samtidigt som mig. nu är jag trött, så ska sova middag. sen blir det ett hårt pass på gymmet. skulle bailat ikväll men har lovat att skjutsa runt på mamma och hennes vänner ikväll så hinner inte dansa något... bu. önskar bailan var flera dagar i veckan. det är så jävla roligt och man blir så ruskigt jävla svettig. love it! får bli hårt pass på gymmet som sagt. godnatt för ett tag!

superhjältar måste finnas
dom har jag trott på så långt jag kan minnas
föräldrarna är värst dom ljuger i åtta år
sen kommer bomben, tomten är båg
shit jag saknar den mulliga jävlen
å media vrider den gulliga världen

lyssnar gamla fronda låter, tar mig tillbaka till 7an. nostalgi. jag njuter.

111211

hej! nu är jag tillbaka, har inte orkar blogga denna helg. i fredags så hade vi dansvisning, lägger upp videos sen tror jag. igår så jobbade jag och var ut med mina vänner. det var väl helt okej kul tills man kom till krogen, sagt det förr, säger det igen. att man aldrig lär sig! förfesten ska det vara. idag så har jag degat i soffan och sedan blev jag hembjuden till fridis på middag, trevligt värre. massor med garv, skitsnack och youtube tittande. älskar er. så in i helvete. nu ska jag kolla pan am och sova. börjar 9 på jobbet imorgon.

091211

godmorgon folks, ligger fortfaranade i sängen. tog rejäl sovmorgon idag eftersom att idag är de dansvisning! kan ni fatta att tiden gott så fort redan? tykte det var september nyss och vi började lura lite på olika danser bara. sjukt ju. ska upp snart och göra något gott att äta, sen blir det stan och fixa hårfärg. får se vad det blir! men vill inte se ut som jag gör just nu i varje fall. usch så tråkig färg. ah nej men nu har jag massor att göra!

förra årets bild från lussebandy, detta år är vi bara 3 från mask shadow. resterande flickor är från en annan grupp. men det ska bli grymt skoj ändå! är så himla taggad.

081211

trött tjej kommer lastat, helt jävla död är jag. godnatt jord. imorgon är jag ledig, jag ska färga håret, det är dansvisning. kommer vara död imorgon också. livet är inte lätt alla gånger. nu ska jag kolla pan am och sova. puss.

what a hopeless case

hej och godkväll. sitter i min säng och lyssnar musik, jag njutar så att säga. kom ganska nyligen hem från dasen och gymmet. så är rätt trött nu. åt lite kvällis när jag kom hem också, avokado och salami. haha. konstig blandning men gott var det. ska sova snart tänkte jag, är så trött. blää.

071211

Blev ingen promenad för mig idag, tråkigt. fastnade framför datorn och ps tillsammans med alla mina nya vinterbilder jag tagit. nu måste jag duscha och göra iordning mig innan jag börjar jobba. men blir ju 2h dans och gym ikväll i varje fall. så bättre än inget!

snart jul


snart jul, helt sjukt. på söndag är det 3e advent. snart nytt år. shit.

when the snow is here




jag mår som bäst när det är snö ute. lycka säger jag, lycka!

with you, friends - skrillex

chek it ouuuut, jag är vaken i tid! hur ofta händer det liksom? hallå. jag borde få pris. okej nej kanske inte, sov 1 timme för länge idag, kl halv 9 skulle jag gå upp. jag gick upp halv 10. men det är ju en förbättring. sen ska jag jobba idag också, kl 14 börjar jag. måste hinna promenad innan jobbet, helst gymmet också annars blir det så sent om jag ska gymma efter dansen kl 9 ikväll. hm. vi får se hur tiden räcker till för tanten. nu ska jag äta frukost. puss.

jag och jenny i somras. fula? ja det kan jag tycka.

träning träning

Dagens träning;
Promenad 30min (vet ej hur långt)
gymmet 40min (styrka - armar)
Dans 120min

oh baby baby

myser lite med min pojkvän just nu, snart ska jag vidare till elin och äta mat så ska vi gymma! kommer sitta fint.

061211

lika hopplöst varje gång, skulle gått upp för 2 timmar sen, och jag ligger fortfarande i sängen. min kropp vägrar resa på sig på morgorna. dags att ge upp snart eller? känns så. det är ju knappt så att jag och jp hinner ta den där promanden som vi planerade igår, innan hon ska till skolan kl 1. och senare idag ska jag vara med elin, vi ska gymma och laga mat. och ikväll är det dans. så lite får man ju röra på sig i varje fall. skönt. ja men jag ska väl gå och göra frukost nu kanske!

saknar det askblonda lite faktiskt.

we found love

Dagens träning;
Promenad 4km
Baila 45min
Gymmet 20min
- Crosstrainer 5min
-Styrka 15min (ben)

every second is a high ligth

har både hunnit lagat mat, städat och gått promenad. och klockan är bara 4. så nu hinner jag åka ned till gymmet och köra ett pass innan bailan kl 6. efter det så blir att åka hem och vara med på mammas ljusparty. trevligt!

gammal bild, ni vet. jag gillar ju inte att ta nya bilder. orkar aldriig

051211

ey yo. ligger fortfarande i sängen, jenny skulle ringa och väcka mig imorse runt halv 9 men självklart glömde hon mig, igen! bu. men det gör ingenting, fick ju sova ut. hä hä. nej men nu ska jag väl gå upp. och IDAg ska jag verkligen inviga mina nya lurar på en promenix. ikväll är det baila, ska bli skoj! får se om det blir gymmet där emellan också. lovade mamma att städa huset inför hennes ljus party. nu ska jag gå upp och få i mig lite käk!

its killing me slow

god middag vänner. jag ligger fortfarande kvar i sängen och har lite halv ångest över gårdagen. min plånka.. fu! jag har INGA planer för denna dag så vi får helt enkelt se vad vi hittar på. känns som att cod it is liksom. men är osäker ännu. vill gå ut idag igen, men vet fan inte om kroppen pallar trycket alltså.

sliten brudjävel.

011211

har sovit från 12 igår till 12 idag. vad fan är problemet? tell me!? jag blir så arg att jag bara vill afjdaösda. ge mig lite tips på vad som kan hjälpa mot min trötthet. jag vill kunna gå upp i tid på morgona så jag hinner göra det jag ska innan jag ska börja jobba. uäw så trött jag bli på mig själv. hjälp mig. snälla. snälla. söta rara. nu ska jag upp och duscha av mig i varje fall. i eftermiddag blir det gym sen ikväll är det dans. tjo ho ho säger jag bara.
RSS 2.0