lång promenad

kom hem från en långpromenad för ett tag sen, blev en ny runda jag körde. gick på 8,5km. huuur skön som helst! och vädret ska man ju inte klaga på direkt. jag är high on life idag. älskar allt. ikväll är det Baila, längtar redan! älskar allt som har med träning att göra just nu, kanske för att det går så bra. high high high on life!

mysigt uppvaknande

Instagram

Följ mig på instagram vet ja! Jag heter johaho!

280212

God dag vänner! sitter på gymmet just nu, jobbade åt jessica igår och idag för att hon är sjuk, krya<3 har precis rensat alla sopkorgar och tvättat golvet i entren. ska snart damsuga ute i lokalen också. tänkte bara uppdatera lite snabbt så ni vet att ja lever!

260212

följeslagare... pga det fina vädret, fina vännerna, fina planerna och den fantastiskt fina helgen så har jag inte haft ork eller tid att uppdatera. dagens planer lyder; laga mat till familjen, träna med och mysa med theresen. och imorgon är det ny vecka. och jag hoppas vädret är lika underbart som nu, för då kan jag äntligen börja springa ute! för halt fortfarande, skulle ut och gå här om dagen.. gick utanför dörren och ramlade de första jag gjorde haha. så jag gav upp där. men snart så!

ibland så


ibland tycker jag om dom

230212

God dag vänner, idag är det sådär fint väder igen så jag bara vill hoppa av glädje.jag älskar detta väder! ska ta mig en långpromenad om ett tag efter att jag ringt lite samtal och fixat lite här hemma. är själv hemma nu så ska försöka städa lite så mor och far blir glada. skulle egentligen ha fikat med sandra idag, men det hinns inte, skit värdelöst! saknar henne ju. får ta det en annan dag helt enkelt. nu måste jag sätta igång med mina sysslor. puss

jag och löffa upp och ned

-

God morgon! För min del alltså. Eller, jag vaknade väl runt 10 men har inte klivit upp än. Jenny har redan gjort mer än halva sitt arbetspass reda. Haha. Snart ska jag åka hem igen. Men ja ska tillbaka hit ikväll. Har åkt på en mega förkylning så lär vila från träningen. Fy.

Tjockismys

Ligger i sängen med min kvinna Jenny och hennes hund Leo. Hon är själv hemma ett par dagar, så hon har bett mig ta hand om henne. Och de gör jag så gärna. Som den snälla väninna ja är. Nu ska vi sova! Godnatt.

bilder från skridsko åkningen


Jag & jp!

man skulle kunna tro att jag inte gjort något annat. he hö.

jenny visar hur man gör

Avslutar med en bild på mig och mina fina. puss godnatt!

PS; bilder är tagna från löffa! <--

today i'll pull my hands up for you

God dag följerslagare, dålig uppdatering jag vet. men det blev liksom lite "after skridsko"- Öl + Middag i lördags. vilket resulterade i 3 timmars dansande, som där efter resulterade i en utslagen johaho i therese soffa. på söndagen var jag hundvakt, åkte på middag i sala hos syster. sen blev det BB med therese, och jag fick min efterlängtade choklad! fick vänta 3 dagar dock. Idag vaknade jag upp av ett fantastikst mail. jag ska nämligen bli instruktör på mitt gym! åh vad roligt de ska bli. 16 17 & 18e mars så ska jag iväg på utbildning med mina andra fina vänner som också ska bli det. kommer vara super skoj! nu ska jag iväg till farmor en sväng sen blir det Baila och Gymmet ikväll. puss.

skridsko-åkning

nu sticker jag iväg och åker skridskor med mina tjejer! 

180212

glad helg solstrålar. har inte så mycket att säga förutom att förkylningen blivit värre och ända sen jag vaknade så har jag bara tänkt på choklad. nu ska jag äta frukost. och senare idag ska jag åka skridskor med mina tjejor!

redo för middag


get yourself some earmuffs and take a pill

ligger i sängen och chillar, känner mig lite sjuk igen. jag är nästan lika bitter som många andra i avesta. en i mängden kan man väl säga. dock är jag nästan aldrig bitter. men jag ska inte klaga, faktiskt! är nästan aldrig sjuk så det var väl på tiden. väntar ett samtal från jenny för tillfället, ska möta upp henne på stan för lite fika. eller, jag ska kolla på. har inte råd :U ikväll är jag bjuden på middag med löffis. det ska bli mys. nu orkar jag inte skriva nå mer. dör snart! puss.

170212

godmorgon trogna följeslagare! har precis gått upp, fy sören vad vacker vädret är idag. jag blir så glad såna här dagar! nu är det dags för lite frukost sen ska jag dra mig ner till gymmet med theresen. får se om det blir en omgång till i eftermiddag med jp!

en av mina bättre morgonfrisyrer. brukar se värre ut.

todays workout

Crosstrainer 60min
Styrka 30min (rygg + mage)
Stretch 15min

Mitt mästerverk

Stekt kyckling med keso/avokado/spenatblad/paprika/gurka och limesaft röra. Smaskens!

 

update

jag har föresten kommit på att det är rätt så smart att använda sockor i detta väder. värmer ju faktiskt fötterna lite.

träning mat och hockey

sitter och inväntar jenny som ska hämta upp mig, vi ska kika hockey! ska möta upp löffis där också. mysis! körde hårdpass på gymmet idag, as najs! och när jag kom hem lagade jag godaste maten. ska visa bild sen. fan vilken mästerkock jag är! hö hä ho. nu kommer hon när som helst så puss hejdå!

ingen rubik

god kväll! nyss sagt hejdå till mina kära vänninor. Jenny & Frida. vi åt kladdkaka och snackade massa strunt. sånt där som bara vi kan prata om. dirty stuff liksom. innan jag fick besök av dem så var jag iväg till gymmet!! mådde som sagt lite bättre nu på kvällen, så fick bli 50min crosstrainer. imorgon blir det hårdpass med erika, najs! nu ska jag kolla serier och sova som en prinsessa. pöss.

jag vet vem jag är

usch, jag orkar inte ligga hemma såhär. blä blä blä! är glad att ja fått vilat lite iallafall för nu mår jag MYCKET bättre, vilket betyder att jag drar mig ner på gymmet när som helst! yeeey. ska försöka palla 60min crosstrainer idag också. får se hur det går. ska kötta magen också. vill fan få bort flärret. 

jag har känslor utan uppehåll



så jäkla uttråkad tjej... synd om mig ju för fan. har bakat, städat, lagat mat, diskat, vattna blommorna och lite annat. känner mig duktig! nu ligger jag i min säng och kollar serier, har när som helst kollat klart alla mina så måste hitta något nytt att nöta sönder. förslag? ska vila ett tag sen kanske jag drar ner på gymmet, känner mig dålig men om jag sover en stund kanske jag mår bättre. och ikväll kommer nog jenny och jessica förbi på kladdkaka! mmmmmmmmys

glad alla hjärtans jävla dag!

god morgon, idag... för första gången på länge känner jag den här "forever alone" känslan alla älskar att prata om. inte just för att det ÄR alla hjärtans dag, utan att alla har Planer idag. och jag typ inga? sent ikväll så ska jag iväg och mysa med theresen iallafall och käka kräftor och dricka vin. det ska bli trevligt. nu ska jag trycka i mig frukost sen blir det promenad! puss. 

kvällens...

träningspass;
Gymmet 165min
-Baila 45min
-Crosstrainer 60min
-Styrka 30min
-Stretch 30min

-

Dagens irritationsmoment; Saknaden av Knäcke! när man väl har leverpastej.

let it be

han har bett sin sista fader vår..

god kväll. jag har nyss klämt i mig massor med mat, vilket resulterade i palt-koma i sängen. annars brukar det ju bara vara koma. ni vet hur det brukar ligga till. om cirkus 2 timmar ska jag ner till gymmet och möta upp theresen på ett pass, skönt med ett sent pass faktiskt. nu ska jag kolla en film och mysa med kissen lite! puss.

random things i like








lite favoriter såhär på söndags eftermiddagen.

-


man får den plats man gör sig i

hej hallå, klockan är typ ett och jag ligger fortfarande inrullad i mitt underbara täcke. men för att ni inte ska bli allt för besvikna på mig, så kan jag stolt meddela att jag var iväg på arbetsintervju igen imorse kl 10. så när jag kom hem igen så frös jag så mycket.. därav sängliggandet. men snart ska jag ta mig iväg till gymmet och sola lite, kanske gymma. men eftersom jag inte hade vilodag igår så kanske man borde ta den idag, vad vet jag.

så var det ju de här med bilder, jag lovar att jag.. inom en snar framtid kommer få tillbaka fotolusten igen. förtillfället är den lika bortblåst som min ork att städa rummet ( som förövrigt ser ut som ett helvete ) men jag lovar er att snart kommer det sprudla av nya kort, nya ideer och massa roligt som jag vet ni gillar. 
Ps; jag är på topp idag, jag är glad. IM ON FIRE, som jag burkar säga

ändrade planer

men eller hur att jag fick vilo dag! hehe. drar ner på ett spinningpass klockan 18.30. men först... kärringlur!

gammal bild

090212

Idag gick jag upp kl 07.00 för att följa med mor min till falun och kolla axeln. när klockan var halv 8 så ringer dom och säger att doktorn som skulle kolla på henne var sjuk idag. gick och däcka i sängen och vaknade nu. jag är som en zombie these days. vet inte vad jag har gjort för fel? jaja, idag har jag vilo-dag. vilket jag egentligen behöver. men nu har jag inget att se fram emot denna dag? är det konstigt? ska följa med mor min till stan iallafall. 

Veckans träningspass so far

Måndag;
Gymmet 120min
-crosstrainer 20min
-Springbandet 20min
-Cykel 20min
-Styrka 40min (ben)
Stretch 20min

Tisdag;
Gymmet 90min
-Crosstrainer 15min
-springbandet 20min
-cykel 5min
-Styrka 30min (rygg/rumpa)
-stretch 20min

Idag 1a passet;
Gymmet 40min
-Cykel 10min
-Styrka 30min (mage)

Idag 2a passet;
Gymmet 60min
-Crosstrainer 30min
Styrka 20min (armar)
-Stretch 10min

ögonblicket som fångats

god förmiddag folket, idag gick jag upp kl 8. jag sov kvar hos theresen inatt, orkade inte åka hem efter att vi ätit kvällis. men iallafall, gick upp klockan 8 och klockan 10 var jag iväg på arbetsintervju. får se hur det går. får hoppas på det bästa! nu ska jag städa lite sen ska jag åka till elin och mysa lite. och så blir det förstås gymmet ikväll! 

smoothie

gjorde mig en smoothie, gjord på banan, kiwi och youghurt. 

Om vi inte vet vart vi ska spelar det ingen roll vilken väg vi tar

phu! nyss hemkommen från ett hårt träningspass på gymmet. körde lite mer styrka än kondition idag dock. om jag orkar ska jag ta ett pass till med bara kondition. får se hur jag gör! måste ändå ner och sola och prata lite med löffis. ska nämligen hjälpa tanten att flytta till sin lägenhet idag! hih, så glad för hennes skull. kommer bli kanon det där. nu ska jag ta en kärrinlur, eftersom jag inte är så van att gå upp 7 på morgonen. puss.

never let me be

god morgon! dags för mig att trycka i mig frukost och sedan pallra mig iväg till gymmet med theresen. somnade kl 3 cirkus, så har sovit fyra timmar. inte ok. blir kärringlur när jag kommer hem. puss.

-

060212

god kväll vänner. idag har jag tränat! tränat bra också. nöjd är jag. nu måste jag sova snart, har lovat theresen att vi ska vara på gymmet 8 imorgon så att hon hinner köra ett pass innan hon ska åka till jobbet. så gymmet it is. mogge ligger och sover på elementet igen, han kommer snart inse att han inte får plats där. han ramlar liksom av var och varannan minut. men ska strångt upp igen och somna om. tror har brås på mig. idiot. 

bangarang

hej ho, tänkte bara säga att jag ska åka iväg och kolla innebandy med jenny snart. hejdå!

Every human being is the author of his own health or disease.

god eftermiddag. nyss kommit hem, har vart hundvakt hela dagen! det var trevligt. fick sällskap av evelinn ett tag också, vi fortsattte att försöka pussla ihop kryssningen, men går inte bättre nu heller haha. ska trycka i mig lite mat tänkte jag. sen får vi se vad lördagskvällen har att erbjuda mig, som nybliven nykterist. 

bild på mig och jp <3

man får ta det med en nypa salt


klart dom är söta, men lite jobbigt är det ju när dom ligger såhär när man verkligen ska hålla på med datorn. blir svårt att skriva!

aldrig går effekten av en handling förlorad.

godmorgon! hur mår folket idag? jag mår fint i vilket fall, lite träningsvärk fortfarande bara.. men det tränar vi bort idag. sen ska jag ju köpa ny telefon också, yey! måste måste. känner mig mentalt och fysiskt handikappad utan iphone faktiskt. uttrycket "en gång iphone alltid iphone" stämmer sjukt bra. för min del iallafall. nu ska jag upp och äta och runt 12 blir det sol och gym! puss. 

bajsrubrik

hej hallå. är trött. orkade inte träna något idag, har haft sån jävla plågsam träningsvärk. tagit kål på mig nästan! bööh. imorgon ska jag träna dock, jävla hårt också! och så ska jag köpa mig en ny telefooon. lika bäst så. 
'
stackars små odjur

see the moment

i miss summer now

god förmiddag! vaknade tio, kollade pan am och tog det lugnt. nu har jag klätt på mig och ska snart ut och hjälpa farsgubbem med att bära massa klinkers och grejer till nya toaletten. kommer bli super fint! just nu väntar jag på att min frukost ska bli klar, 2 kokade ägg. ska försöka få dom bra, dom blir nästan alltid lite fööör löstkokta. wish me luck!

when the guy you like, likes you back.

precis kommit hem och bosatt mig i sängen, katterna ligger på magen och sover. mysiga. ska kanske, men bara kanske ta mig ner till stan om ett tag och sola lite, blek som ett as. och jag vill ju vara lite brun till helgen, hihi. ifall att liksom. 

jag känner mig kär.

första februari

när jag är vaken en tid som denna vet man att jorden snart är påväg att gå under. nej då kanske inte. har precis vaknat iallafall! ska pallra mig upp och trycka i mig lite frukost och sedan åka iväg och hämta therese, för att sedan ta sig ner till badhuset för lite simning. kommer bli super skönt! 
RSS 2.0