-

Dagens träning;
Dans 120 min

Gymmet 60 min
- löpbandet 15 min
- crosstrainer 10 min
- Cykel 5 min
- Styrka 30 min (armar)

301111

det här med att gå upp i tid fungerar verkligen inte för mig. ställde klockan på 8.30, jag ligger fortfarande kvar i sängen.. fan! less jag blir på mig själv. nu är det ju bara 3 timmar kvar till jag ska börja jobba. jag som skulle hinna både träna, gå på stan och allt juu. men icke. tur att jag är ledig imorgon så får bli stan då, eller om jag åker till västerås. måste fixa kläder till uppvisningen!

måste färga håret känner jag. börjar tröttna på de jag har nu.

when it was good

hej, sitter i sängen och myser lite med bacardi, kom hem för ett tag sen, har jobbat sedan 10, åkte till träningen till kl 20, kom hem och blev ivägskickad igen eftersom jag skulle handla åt mamma. så nuuu får ja slappna av. jag och bacardi ska gå och lägga oss nu, vi ska kolla senaste avsnittet av gossip girl sen ska vi sova! imorgon ska jag upp tidigt och träna innan jobbet. puss

frukosten


avokado + skagenröra = mums

mina favorit hundar

fick besök av mormor och bosse för en stund sen, så hade dom med sig mina älsklingar! tindra och rulle. fick dock ingen bra bild på rulle eftersom drygot är så hyperaktiv hela tiden och vägrade sitta still på en bild.



ända gånger rulle fastna på bild var när tindra brottade ner honom. haha mina bästa älsklingar!

happy birthday to me!

idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! hurra hurra till mig. gick upp kl 10, har städat och fixat lite, sen åkte jag ned till stan och handlade hem fikabröd och tårta till släkten, köpte även en tårta till jobbet som mina kollegor ska få mumsa i sig idag när dom arbetar så hårt! om jag hinner ska jag ta mig ut på promenad eller en sväng på gymmet. ha en bra dag folks!

i couldn't fight it out

hallå. vart i rågen hela dagen idag med dansbrudarna, vi har dansat, ätit thai och chokladpaj och snackat massa skit. hade jävligt trevligt rent ut sagt. igår var det fest, hos mig. jätte roligt innan vi åkte ner på krogen. men så är det ju alltid, förfesten är oftast roligast. fick massa fina presenter, tack så jätte min älskade vänner! ni är bäst. nu ligger jag utslagen i sängen och orkar inte röra mig, är sur för att det inte finns nå nya avsnitt på mina serier. så vad ska jag kolla på liksom? buhu. ska ladda hem en bra film nu.

gammal bild.

you can try and try but you can't beat me

godkväll människor! jag har precis bakat klart två stycken chokladpajer. mmh dom kommer sitta finfint imorgon måste jag säga! längtar redan. ska bli så roligt att få samla alla mina favorittjejer och bjuda dom på middag. snart ska jag till gymmet och köra lite lätt, och sedan sola. har solat varje dag sedan onsdag, men BARA för att bli lite halv-brun till imorgon. sen så slutar ja sola sådär. försöker inte få canser ja inte ;) höhahiho. nej men ska städa lite till i rummet nu sen är det peace out.

myser i min nya tröja. den är skön.

shopping


Halsband&armbad-glitter. Hårspännen&strumpbyxor-lindex

Linne&klänning-bikbok, Jeans-Ginatricot

tröja-lager 157

olé olé


251111

god förmiddag. ligger i sängen fortfarande. har nyss betalat lite räkningar, cry cry! ska börja fixa mig nu, för om ett tag ska jag och jp åka till borlänge och shoppa lite. jag vill ha något fint på mig till min födelsedagsmiddag imorgon. alltid kul att vara lite extra fin på såna saker liksom. sen när vi kommit tillbaka ska vi gymma! kötta kötta ni vet.

puss på dig pullan.

i'll hate you till i collapse

off to cousin

nu åker jag iväg till min älskade kusin och har myskväll! båda är lediga imorgon, och det var så längesen vi umgicks. vi var varje dag förut. verkligen varje dag typ. vi är som syskon han och jag. ingen slår oss. thats it! så ikväll ska vi nöta disneyfilmer eftersom de var det vi gjorde jämt förut också haha. efter det ska jag iväg till gymmet och kaaaanske köra ett pass, beror på hur sent det blir, skönt att mitt gym har öppet dygnet runt. men en solning ska ja hinna med i varje fall. puss på er folks.

vi när vi var pyttepytte små! sötaste jag sett. syns ju att vi hör ihop haha.

-

Intervaller 6,5km
-Springa 3min
-Gå raskt 3min

Styrka 20 min
-Armhävningar 10x3
-Raka situps 10x5
-Situps sidled 10x4
-Kissande hunden 15x4

todays lunch


mumsigt värre.

241111

hej och god förmiddag folket. gick upp halv 10 idag. åt omelett. gott. var det. nu när jag ätit och städat lite på rummet så tänkte jag dra mig ut på promenad. blir nog runt hyttan. den är på 7-8km lång så den kommer sitta superfint tror jag. efter promenaden ska jag vidare till gymmet och köra ett pass där sen sola! sen måste jag hem, duscha, äta. sen är det jobbet som gäller! imorgon är jag ledig. då blir det borlänge för lite shopping. för på lördag har jag födelsedagsmiddag. najs!

dagens viktigaste mål


check!

caribbean blue

Dagens pass;
Springtur 5.8km
Dans 120 min

231111

Hej folks. Nyss hemkommen från en springtur. den blev på 5.8km. alltså fram och tillbaka till kyrkan. helt död är jag nu. jag brukar aldrig springa, men kände mig tvungen idag för att jag hade lite bråttom att träna nu innan jobbet. jag börjar om 30 minuter så nu är det snabbt in i duschen sen iväg för ett arbetspass! efter jobbet blir det 2 timmar dans.

Frukost

Mobilbloggar från matbordet. Ska trycka i mig frukosten nu sen ut på en pw innan jobbet!

221111

dagens pass;
Dans 120 min

-


ofta jag såg ut såhär för 3 år sen? inte konstigt man måste träna nu liksom.

-

Dagens pass;
Promenad 13km

bad things happend to fast

hej igen. nyss kommit hem från affären. nu ska bosätta mig i soffan resten av kvällen. fan så skönt.

jag lever! nästa iallafall.

hej vänner. eller inte vänner? folk. nu ligger jag utslagen i min säng iallafall. vaknade väl vid 12 idag. löffisen kom och hämtade mig i stan så stack vi till gymmet och körda baila. träningspasset firades med thaimat. fan i helvete vad fint det satt. vi satt kvar i en timme efter det och bara dega. haha. båda var helt slut och vi var fortfarande svettiga och blöta sen dansen. eeuw. nu har jag suttit hemma ett tag och ska snart åka till affären och köpa hem något gott till rena rama rolf som jag laddar hem. rest in peace lasse!

sticker väl ut på galej jag då

i want look away

hej igen. har ni en trevlig lördag? det har jag, lite seg är den dock. men det får man leva med när man inte har några speciella planer för dagen/kvällen. kanske ska ut på en promenad, kan vara rätt skönt att få in lite fräsch luft i lungorna efter att ha suttit inne hela dagen. ja men en promenad får det bli!

sometimes it last in love, but sometimes it hurts instead.

Hej! igår var jag ut med mina favoritjejer, vi badade tunna och snacka massa skit. så jäkla trevligt! love them. blev krogen efter tunnan, dansade röven av oss! jag åkte dock hem innan krogen stängde, vart så trött. somnade direkt när jag la mig i sängen haha. idag har jag inte stora planer på gång, kanske ska leka med elin och hennes vän. will see. nåt kul ska man väl hitta på iallafall!

jag och löffis

Its much better to face this kinds of things

nu kilar väl jag iväg till gymmet då! peace out.

i am crying for you


Frukost; Knäckebröd med skinka, keso, avokado/tomat. Ett ägg. Ett glas proviva. mums.

I'dont know who you think you are

God morgon! vaknade 9.30 av att min kära vän jenny ringde och väckte mig! har dock inte klivit upp ur sängen än. jag och bacardi ligger och drar oss lite. hm.. dagens planer då? jag ska upp och göra frukost snart, sen ska jag ta mig till gymmet och köra ett hårdpass och klämma in en solning också. efter det är jag fri som en fågel fram tills att evelinn kommer hem på eftermiddagen, iiih längtar redan! jag är som ett litet barn på julafton, när hon kommer hem! nej men vi synes om en stund va.

haha jävla ful bild det blev.

sports wear


ge mig

bla bla bla

hej och godkväller folks! nyss kommit hem, jobbade till 18. dansade till 20. kollade på innebandy träning med jenny till 21.30. nu sitter jag hemma och kan börja slappna av! ska kika lite serier nu såhär på kvällskvisten sen ska jag nog sova. är ledig imorgon så ska köra hård pass på gymmet tänkte jag! kötta sönder liksom.

gammal bild

-

Dagens pass;
Dans 120 min

171111

Det är någonting med mig och morgonar. jag klarar verkligen inte av att gå upp i tid! jag är helt sinnesjukt duktig på att ställa kl sådär 1 timme tidigare än vad jag borde sen ligger jag och drar mig tills jag måste stressa mig iväg istället. så gjorde jag idag igen! skulle gått upp 8 för en promenad. men nej, ligger fortfarande kvar i sängen och jag börjar jobba om 50 minuter. duktig idiot. efter jobbet blir det dans och sen ska jag över till jenny en sväng! så vi ses ikväll folks. pöss.

mister know it all

godkväll vänner. ligger i min säng och funderar på om det är dags att sova för min del kanske? blev ingen super träning idag på gymmet. körde 30 min kondition och 20 min styrka ungefär. sedan så blev det ju ingen dans idag eftersom jag gick på bio direkt efter jobbet. sjukt bra film måste jag säga! läskig dock. enligt mig. men nej ska väl försöka sova nu jag då, så kan jag gå upp i tid och ta en promenad innan jobbet. måste kötta kötta!

kattskrället som vägrar sitta still på en bild som kunnat blivit rätt fin. bad kitty.

i'll see the finish line

hej igen people. nyss duschat efter gymmet. nu sitter jag hemma och ska börja fixa mig till jobbet! börjar om en timme. mamma står och lagat maten, tog längre tid än jag trodde på gymmet så nu är det bara att skynda skynda! efter jobbet idag ska jag kolla senaste twilight filmen med elin, ska bli spännande! så vi hörs väl inte av förens ikväll antar jag.

you learn

nyss tuggat i mig lite frukost, nu sticker jag till gymmet!

Lätt youghurt med linfrön solroskärnor och apelsin. och ett ägg.

161111

Godmorgon! vaknade för ett litet tag sen, ligger dock kvar i sängen fortfarande. men till mitt försvar så är det faktiskt bara 17 grader utanför mitt täcke. så en liten stund till. seen så ska jag pallra mig iväg till gymmet. måste vara klar där i tid idag så jag hinner laga lunch innan jobbet. det ska bli fahitas! yummy.

gammal bild på mig som rödhårig. saknar lite gör man ju såklart.

im the girl, from the second floor.

God kväll mina ljuva vänner! hur har ni haft det idag? jag har haft det helt ok. tränade innan jobbet, gick väldigt bra måste jag tillägga. jobbet gick dock himla segt idag, gjorde illa min tumme! damn you batteri förpackiningar! 2 timmar dans blev det direkt efter jobbet, gick också väldigt segt faktiskt, så bajsigt. efter dansen följde jag löffis  bossan och michan på hockeymatch. frös röven av mig! efter matchen så åkte jag till ica och köpte ost och kex till mina kära föräldrar, så det ska vi väl sitta och mumsa i oss ikväll. jag skippar dock vinet, inte alls sugen. nu ska jag kila, ses kanske senare! kyssar?

i brist på bilder ni vet.

true word

151111

Dagens pass;
Kondition 30 min
Dans 120 min

its getting louder


Drar och tränar nu! kanske hinner hem innan jobbet, annars syns vi ikväll efter dansen! puss.

what do you know about gettin crazy?

godmorgon! ligger i sängen, vaknade 10 av att jp ringde. vi ska till gymmet hon jag och elin vid circus 12 och köra lite. idag ska jag satsa på konditionen tänkte jag. den som måste byggas upp ordentligt! nu ska jag koka lite ägg eller kanske göra en omelett. synes om en stund!

I can do this until i pass out

Nu ska jag dricka lite te och kika på det senaste avsnittet av Desperate housewives. sen ska jag försöka sova! blev så sent igår kväll så jag lyckades sova bort hela dagen idag. fy skäms. imorgon blir det upp i tid och sticka till gymmet! pussen

141111

Dagens pass;
Dans 45 min
Promenad 30 min

arbetspasset väntar!


syns ikväll!

jag säger bara booojah!

fan vad jag har vart nervös för den där jäkla vågen nu i 2 veckor sedan jag blev sjuk. och nu tog ja fram både den och måttbandet. bojah! jag har minskat i cm och står kvar på samma vikt som jag gjorde för 2 veckor sen. vilken jävla lättnad. nu kommer det vara så jävla mycket roligare att börja träna igen, så jag slipper känna den här känslan att jag måste börja om allt elände. åh vad jag har en happy moment just nu!

jag och min tjocka väninna whisky.

You talk real loud, But you ain't saying nothing cool

god förmiddag! vaknade vid 11 men har inte orkat göra så mycket än. det var meningen att jag skulle åka till gymmet nu på morgonen men vaknade med fetaste mensverken. buhu! men efter jobbet blir det iallafall gymmet sen promenad med löffis, kommer sitta fint de!
Hej johanna! funderat på att testa teknikens under, S O L A R I U M? nej tydligen inte. du ser ju ut som en albino bajskorv.

call 911 now

hej och godkväll folks! känner mig jätte mycket bättre idag, nästan frisk faktiskt! i feel the awesomeness in my wains. eller nåt. imorgon ska jag upp i tid och sticka till gymmet! nu har mina lata dagar haft sin gång och nu kör vi hårda tag igen. efter gymmet är det 1 arbetspass som väntar. och efter jobbet ska jag till gymmet för att prova på mina vänners nya pass "bajla" tror ja det hette. dans av något slag. och efter det passet ska jag och löffis gå ut med hennes väns hund! längtar redan. träna träna träna!

uttråkad brud eller?





nackdel; inga vänner.
fördel; b&j glassen.

Its was only just a dream

Jag har så himla tråkigt idag, önskar jag kunde gå ut och träffa folk och bara ha det allmänt roligt! men nej. jag ligger sjuk i min säng och nöter massa skrillex låtar och pillar på ps cs5. splade lite call of duty mw3 men sen ville pappa ha tvn så funderar på om man skulle ta och spela lite sims 3? haha seriöst, johanna.. skaffa dig ett liv tack?

jag och mitt fina nattlinne. photoshopade en annan hårfärg på mig, jag gillade den! kall brun färg. det bliiir.

skulle sitta fint med lite lön just nu


en lägenhet också för den delen!
Topshop, Monki, Bikbok, GinaTricot.

skönhets bibeln

just nu sitter jag och läser i skönhets bibeln, damn vad mycket man lär sig om hygien och allt! skit bra bok. tror den kommer ha behövts när jag ska börja plugga till make up artist. har velat bli det sedan 8an tror jag? eller det har varit fram och tillbaka men jag vet att det är någonting för mig, älskar att sminka andra osv. men först ska jag gå en riktigt högskoleutbildning. ska göra högskoleprovet i vår och börja söka in för nästa höst! får se vad jag söker in till. nu ska jag läsa lite till innan pappa kommer hem med bf3 till mig!

clean out my room

nyss städat rent mitt rum och bäddat sängen med nya lakan! nu kommer jag sova gott inatt.

Före

Efter


Före

Efter


Så blev det att dunka musik med min fina Ipig. dock är min Iphone inte
lika fin efter förra helgens insident.. shame on me.

sjuklingen har talat

hej folks, fan vad jag inte har orkat uppdaterat denna bajsblogg. är så trött på den! kan inte någon bara snälla göra en design till mig? begging you. vill ha nåt ljust fräscht så man blir pigg och glad! här ligger jag i sängen med penicilin örondroppar och kortison tabletter. jag är fan less på det här livet! jag vill vara frisk till på måndag så jag kan köra all in och kötta sönder med tränignen igen! har tappat så mkt träning nu när jag vart sjuk, snart 3 veckor förfan. less jag blir. jag vill träna och bli fit for fight till beach 2012. nu ska ja och bacardi sova. peace out.

jag beklagar verkligen min depp text här ovanför. men jag brukar inte deppa såhär över att vara lite sjuk. så idag kände jag att jag hade lite rätt att få ta ut det på någonting. bloggen satt fint idag. men ni andra som deppar bara för att deppa... lägg av!

busy women

hej folks, har haft fullt upp i veckan så har inte blivit nån uppdatering tyvärr! har vart sjuk och jobbar är allt jag gjort. skit skojigt liv jag har.. nääh. idag kände jag mig bättre iallafall så fick bli 2 timmar dans efter jobbet. imorgon ska jag dansa och gymma tror jag. men ska ta tag i träningen igen nästa vecka då jag har vilat upp mig helt. vill vara helt frisk när jag tränar så jag inte tränar i onödan. nu ska jag kolla glee sen sova! puss på er.

bild från i fredags hos jesscia! mysssssigt värre.
RSS 2.0