BUS

köpte brun utan sol igår på åhlens. jätte många som säger att den ska vara bra så ja får väl ta och prova skiten då! jag är ju blek som ett lik och fattig som en uteliggare. så sola solarium kan vi ju utesluta. får se hur lönen ser ut i april, då kanske jag har tur att ha råd med lite sol!

kladdis

kom nyss hem från nya ICA kvantum som öppnats. inte dåligt med folk heller! helt smockat. tog 40 min att ta sig fram till kassan haha. men nu är ja hemma och har nyss smällt i mig en kladdkaka-bit. nu ska jag sätta mig ned och plugga till svenska nationella, det muntliga! man ska prata om en text och en bild i 5 min!? helt sinnes. kommer ja aldrig att klara.

du vet att jag vill ha dig

300311

HEJ! fick sovmorgon till kl 12 idag. inte lite skönt kan ja tycka. tänkte käka lite frukost nu sen pallra mig till skolan. efter skolan ska vi tjejer måla resten av väggorden. glöm inte att beställa av oss! här! ska nog ta mig en promenad idag också. så fint väder. hör av mig senare idag! PUSS

i want you to do me

Hallå i stugan, idag snöade det när jag gick upp! inte okej. kom till skolan och målade om montern och våra hyllor. nu sitter jag i lökkläder med jjj och vi ska ner till garaget nu och måla väggord tillsammans med ewzter och nettan. på fredag har vi mässa i falun så vi har mycket att göra fram tills dess! skriver mer ikväll. puss.

Glöm inte att gå in på vår hemsida! www.Emotionsuf.se

280311

hej! idag hade jag körlektion, den gick sådär. är så trött på det här nu, vill bara ha mitt körkort nu på en gång! ska sitta och plugga teori ikväll sen ska jag skriva ett schema över aktiviteten imorgon. vetefan vad jag ska hitta på. nu ska jag titta lite tv och ta det lugnt resten av kvällen. hade inte så mycket att säga idag.

270311

hej allihopa! gårkvällen var helt okej, förfesten var roligast, som vanligt! att man aldrig lär sig. men idag är de söndag vilket betyder söndagsmys! bästa som finns. synd att det inte är något solsidan bara. får titta på något annat ikväll.

städat och fint inför ikväll

nu har ja städat klart hela huset, hann även med att färga håret. dock lyckades jag med att kladda hälften av färgen i mitt ansikte och armarna istället för på huvudet. fick gnugga sönder ansiktet med en svamp sen i duschen. så nu är ja som ny igen. ewzter och nettan är på ingående så då börjar de spacklas och supas. fiiint!

Mitt nystädade sovrum/vardagsrum.

260311

godförmiddag, åt nyss lite frukost. vaknade vid 10 men orkade inte kliva upp ur sängen. helt slut! men nu jäkla ska ja sätta igång att städa för kung och fosterland. ser ut som en blandning av en svinstia och en kattlåda. jag som var så pedant förut, vad heeende? nej men nu kör vi, ikväll kör vi, fan vi kör!

gammal partybild på mig ewwe och hellman!

frullebulle


lätt youghurt, kiwi, linfrön, pumpakärnon, solroskärnor. (y)

Proviva björbär, kan vara den godaste!

ja men vad trevligt

med lite fest imorgon. johnossi kommer ju till star så vi tänkte slå på stort! all in all night som man brukar säga. ojojoj vad jag ska ha roligt imorgon. längtar redan nu, vill bara gå och lägga mig nu så de blir morgon fortare. men nathalie kommer och myser snart, men seen ska ja sova. är jävligt trött också!

stolt mamma...

till världens sötaste kille,

our own way

hallå i stugan, idag gick jag upp kl 7 trots att jag har studiedag idag. snacka om duktig tjej. var iväg till bilskolan och pluggade. tog bussen tillbaka till avesta och gick på stan med mamma. köpte en virkad tröja och ett par blåa jeans chinos, vet inte hur jag ska förklara dom. nu sitter jag och myser med nathalie, vi har knäppt massor med kort så nu ska vi pula med hennes blogg var det tänkt. ha en trevlig fredagskväll!


stolt biff

morsning, idag känner ja mig riktigt duktig! gått promenad med robin på 6 km. sen åkte jag direkt efter det till gymmet med jessica. lång helg har ja fått också. riktigt lyckad dag må jag säga. solade till och med! nu tänkte ja springa ner och ta mig lite kvällsmat, plugg och titta på bb. ha en trevlig torsdagskväll folket.

-

Dagens pass;
Promenad 6km
Gymmet 2h

burning like fire, a wanna be higher.

jag önskar jag var den smartaste människan i världen. du vet så där smart så man visste allt! typ som vad folk tänker och vad dom egentligen vill? hade ju inte vart helt fel ibland.

God morgon iallafall! ska ta mig en snabbmacka och skynda till skolan. ha en bra dag!

hehe, hej gamla bildeen

230311

Onsdag, muligt och blåsigt. men eftersom att ja vill ta tag i hälsan så ska ja ta mig ut på en promenad iallafall! får bli en lite kortare. fram och tillbaka till krykan. blir 5,6 km precis. men om det är fint imorgon ska ja däremot gå hem från skolan. det var så skönt igår, och ännu skönare idag när ja kände att jag hade fått träningsverk i röven (y)

bild på mig & lullan från kingen för några helger sen.

duktig tjej de här

jobbade på riktigt bra i skolan idag, gick även hem från skolan. tog till och med en omväg för att sällskapa evelinn en bit. mamma sa att det blev lite över 1 mil så de är ja riktigt stolt över! ska nog gå imorgon också. ska inte glömma head-set bara. nu under kvällen har ja suttit vid datan och bara degat. jag har gjort klart en turism uppgift iallafall. men tänkte att ja skulle plugga teori nu resten av kvällen. borde fan ta skiten snart! så jävla trött på att inte kunna ta mig någonstans. bu

-

Dagens pass;
Basket 60 min
Promenad 100 min

220311

Godmorgon, snart börjar jag skolan och jag är jätte jätte trött! förstår inte hur jag orkade ta mig upp helt ärligt. idag kommer bilia till skolan för att ge oss någon uppgift så vi kan vinna något stipendium eller vad dom nu snackade om. jag orkar faktiskt inte med några fler skoluppgifter. har bara 38 skoldagar kvar och jag har huuuuur mycket som helst att göra innan dess. stressad? ja.

bring me back



210311

God förmiddag, vaknade för ca en halvtimme sen. har sovmorgon varje måndag och de är så jävla skönt! börjar kl 12 så ska skriva lite snabbt nu och sen sticka till skolan. Vad ska man hitta på idag då? det är helt okej väder. lite molningt bara. tror jag ska ta en promenad och plugga teori idag faktiskt. kan behöva göra båda två så haha. men nej nu kilar jag. ha en bra dag!

söndagsmys

snart blir det, som nästan alla söndagar har sett ut på senaste tiden. söndagsmys med syskona fröbom och Co. alltid lika mysigt. Solsidan, Time out och Big Brother. kalaskul ju. ha en trevlig söndagskväll alla!

-

Gårdagen var riktigt trevlig, när jag kom hem till evelinn så var det dags att börja med festligheterna. vi hade jätte roligt hela kvällen, drog på krogen, drog på efterfest och badade jacuzzi (stavning?) och somnade vid 5. lyckad kväll som sagt. har inga bilder eller några bildbevis överhuvudtaget dock. lite tråkigt, menmen :)

tjockiskatten

frida neass


shopping!


Väska från second hand

Halsband från Gina Tricot

BH Gina Tricot

Armband Indiska, Skor H&M, Solbrillor Gina Tricot.

Falun

God lördag! vaknade upp brevid två söta rumpor i morse. både nathalie och frida låg med ryggen mot mig med rumporna upp i vädret haha. tur att man har en söt katt som tycker om mig iallafall. ah men, jag och frida drog iallafall iväg till falun idag för att kika runt lite. senare kom nathalie och jessica och joina oss. mycket trevligt! nu ska jag fixa mig lite sen dra mig till evelinn på party party!

180311

Hallå där! idag är de äntligen fredag vilket betyder FREDAGSMYS! de ska mysa med nathalie och frida. kanske nån till om den är sugen. får la se hur det blir va. gick skit bra i skolan idag, kände mig jätte duktig som skrev loggbok och fixade mallarna till företaget. btw gå in och kika lite på vår hemsida och blogg. köp gärna ett väggord utav oss. eller varför inte beställa ett helt eget ord? http://www.emotionsuf.se/ eller www.emotionsuf.blogg.se

170311

Dagens pass;
Promenad 1,7h
Styrka 15min

springhill

fick ett springhill set av mami igår. satt som en smäck! tänkte ge mig ut på lång lång promenad idag som invigning. och ja jag vet, det må heta "springhill" men den här tjejen springer inte. inte än iallfall. kanske till sommaren. min kondis suger så pass mycket att ja blir anfådd av att gå i trappa. tragiskt nog. men eftersom att jag har lovat mig själv att bli hälsosammare och allt det där så ska man väl försöka få upp kondisen nu. fit for fight som man brukar säga.

check out the ghost

såhär vacker är man när man har pigment fel! jag blir aldrig lika brun på armarna bröstet och ansiktet som jag blir på magen rumpan och benen. mina ben blir alltid skit bruna medans armarna kritvita. haha kännner mig som värsta frankenstein. ska försöka sola som fan nu så ja är liite brun till balen iallfall. kan ju inte se ut som ja gör nu haha.

-

skulle verkligen gilla en hundvalp just nu. lite lagomt skönt med en nu vänskap såhär mitt i alltihop. saknar fortfarande hjalle så himla mycket. är verkligen tomt utan honom här hemma. en ny liten hund skulle göra mig gott just nu faktiskt. synd att mamma inte vill ha någon. hm, drygt. vill verkligen ha en!

godmorning sunshines

solen skiner och jag har världens vårkänslor! nu längtar jag jätte jätte mycket till studenten, balen, grekland, roadtrip och alllt det där. ska springa ner och ta mig lite käk nu sen ska jag dra mig till praktiken. funderar på om man ska gå hem idag, med tanke på det fina vädret. hm, vi får väl se hur det blir. ha en trevlig tisdag!

Im naked, Im numb, Im stupid, Im stayin.

klockan är snart 6 och jag har inte blivit klar med städningen än. när ja väl kommer igång går de fort. men idag har ja segat mig som fan verkligen. skumt. man skulle ju kunna tro att jag suttit vid datorn istället? he he he... tänkte diska klart det sista nu iallafall och sen ta mig en dusch. ska nämligen ha riktigt söndags mys med syskona fröbom och co. blir nog lika trevligt som vanligt. solsidan, time out och big brother. sen blir det övernattning @ evelinns place. trevligt trevligt.

studentmössan

just ja, vi fick ju våra studentmössor i torsdag! inte långt kvar nu. studentveckan kommer vara så jävla rolig.

ingen rubrik

shoppade 2 linnen i veckan på H&M föresten. perfekta sommar linnen till slitna jeansshorts tex. nu längtar jag verkligen tills vi åker till grekland i maj!


99:- /st

this is my style

jag är så sugen på att skaffa mig en lägenhet nu så jag får inreda EXAKT hur ja vill. skulle ju kunna göra det i mitt lilla hus är hemma på gården men efter studenten vet jag ju inte vad jag tar vägen. men här har vi lite inspiration.





its the time

hej alla vakna, jag gick upp för ca 1 timme sen och har inte orkat gjort ett skit. satte mig vid tvn och fastnade vid nån dålig film på filmkanalen. tänkte att de var dags för mig att käka lite frukost och börja leva igen. ska städa hela mitt hus idag tänkte jag. ser förjävligt ut må ni tro. plus att ja kanske ska mysa lite med ewwut ikväll också. pga dålig uppdatering är för att jag inte haft tid ork eller någonting att skriva. ska nog lägga upp lite bilder sen fredags då de var studentfest med temat "sport" så får ni se lite hur vi såg ut. ja var iallafall boxare om de nu syntes haha.

semeldagen!

hallå alla glada, praktiken idag gick riktigt bra jag hade fullt upp hela tiden. när jag slutade åkte jag med mamma hem till elin på ljus party. vi beställde hem ganska mycket doftljus. nu när ja kom hem bjöds de på semla! och jag som inte har gått något idag. så åt bara en liten bit. ska spara till imorgon för då ska ja dansa! smart. men gott var det. jag har även köpt biljett till Johnossi! nu känns det som att man ska börja tagga :D

lullan och reggie


Dom är väl för söta så säg? även fast reggie ser ut som en riktig golvmopp <3

ingen rubrik

ja men hej jag lever, faktiskt! dålig uppdatering är pga fullt upp med att umgås med mina vänner, plugga teori och lite annat. helgen tillbringades med mina närmsta vänner som ja älskar älskar älskar! världens bästa människor i mitt liv. ville bara säga de :) igår satt jag och lullan och plugga teori i massor, käkade pizza och pratade igenom allt som hänt vart och är. idag, måndag, hade jag sovmorgon till 12. nathalie kom och hämtade mig och vi hade 2 lektioner. Marknadsföring och Engelska. Efter skolan följde ja med mamma när hon skulle ge blod, övningskörde hem och käkade mat. och kom nyss hem från en lång promenad på 8 - 9 km tror jag? något sånt. nu ska ja plugga lite mer teori och engelska sen ska jag ta de lugnt framför tvn för imorgon är de praktik.

we can see your underwear

Igår på dagen var jag ju iväg och shoppade lite med mamma i hennes kompis butik. sen åkte jag hem och pluggade lite teori och fick finbesök av nathalie. vi solade lite i den fina solen sen drog vi ned på stan och kika runt lite. köpte två nya linnen och kollade på vårjackor. sen tog vi en snabbfika på plusfiket sen drog vi hem för att börja fixa oss inför kvällens festligheter.

lite nytt!

va och handlade idag hos min mammas kompis i hennes lilla butik. lite inrednings saker. sen så när ja och ullis var i borlänge köpte jag lite annat. typ detta.

detta fick ja av mamma.



RSS 2.0