Dags att sola!

270312

God förmiddag! Sitter och dricker proteinshake och ska när som helst bege mig mot Västerås. Ikväll är det afropass som Nathalie ska hålla i. Det ser jag fram emot! Puss

Monday

Ligger i soffan och väntar på att få sticka ner till stan och springa ärenden, innan jag ska sticka in en p-stav i armen. För att sedan därefter få fika med min kära Therese. Trevligt värre!

Söndags ångesten

Hej på er! Sitter och ritar, bara för att liksom. Ska gå och lägga mig nu hade ja tänkt. Är sjukt trött. Eller, seg, klen typ. Måste varit för att ja inte tränat sen i onsdags. Känns sjukt värdelöst men fick inte träna efter min osteopati sen har ja haft besök av Ewwe och nanette hela helgen. Vi har ätit lite väääääl mycket gott så har lite ångest. Men men, får träna bort de i veckan! Nu blir det sängen helt klart. Godnatt!

Hyttan

Åker hem till hyttan och äter lite våfflor och umgås lite med familjen

idag slog det mig...

...att jag fan flyttat omkring jäkla mycket på bara något år.
1. Hos mamma och pappa, fast i lillstugan som vi kallar det. ( ett eget hus på gården alltså )
2. "typ" lägenhet med min dåvarande kille.
3. Hus med min dåvarande kille.
4. Tillbaka hem, fast till ett litet rum då min lillasyster tog huset.
5. Lägenhet. samma som innan, fast utan kille.
Och snart blir det förmodligen en flytt igen! fast då blir det nog till sthlm eller gbg. beroende på vart jag kommer in på skola. heja heja mig! vill verkligen komma in.

Lägenheten

Här har ni lite bilder på hur min lilla boning ser ut.

image description
image description
image description
image description
image description

-

Hej på er allihopa! Idag gick ja upp kl 6 för att ta mig ut på promenad med jp. Blev inte jätte långt men skönt som Torbjörn var det. Bjöd henne på frukost och så satt vi och mös i soffan till bb. Snart ska jag iväg och hämta jenna, ska vara hundvakt åt henne. Sen ikväll blir de våfflor med mina tjejer! Gos dag

210312

Sitter i soffan, är trött och har huvudvärk. och inte har jag några huvudvärkstabletter heller. Plus att grannarna överröstar min tv. F-A-N-tastiskt. aja, ska inte klaga! eller jo, det ska jag. jag får det. för jag har ont i mitt ben också sen träningen. fuckmylife. nu borde någon komma och kramas med mig, för vill ej vad själv!

kvällens...

Träning;
Afrodans 20min
Baila 45min
Afrodans 20min

Whopppah

När de så kallade "smal jeansen" går på. Så känns det som att man är på rätt spår.

 

i can watch you forever

God kväll vänner, har nästan nyss klivit ur badet. fy sören vad skönt de va. brukar inte pyssla om mig så ofta, så slog verkligen på stort nu ikväll! b&j glass, tända ljus, bubbelbad, scrub, hårinpackning, chill musik osv. riktigt härligt. jag skulle nog kunna vänja mig vid det här trots allt. 

nu sitter jag i min morgonrock och kikar how i met your mother som går på 6an. ska smörja in mig med lite lotion sen blir det sängen. är sjukt trött faktiskt.

Myser

Sa nyligen hej då till jenny, vi mös och åt b&j glass. Nu sitter jag för mig själv och myser medans jag tappar upp vatten i badkaret. Tänt massa ljus och lyssnar på chill musik. Riktigt trevligt. Känns förvånansvärt bra det här faktiskt! Extra bra nu när ja har mat i kylskåpet hehe.

 

första natten avklarad...

...And im alive! är det inte helt fantastiskt? det tycker jag i vilket fall. 

Hungrig som ett as är jag dock, men ska vänta tills i eftermiddag med att äta för jag ska hem till hyttan och äta middag täntke jag. sen lär jag verkligen åka och handla. annars lär jag väl tyna bort här i lägenheten haha.
Nu ska jag springa ner till stan och fixa lite saker, sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda!

mitt-i-natten-inälgg

Hej min trogna följeslagare! just nu ligger jag i sängen i min lägenhet. har faktiskt fått upp Allting. känns så jäkla skönt må ni tro. har tänt lite doftljus så det verkligen känns som hemma. som mig, vill säga! så just nu luktar det mango-mandarin i hela lägenheten. doftar fy jävla gott verkligen!

Jag trodde att jag skulle avlida, totalt! men inte då, än iallafall haha. natten är ung, eller vad säger man? förhoppningsvis så överlever jag första natten åtminstone. trots att jag är helt själv, så känns det inte fy skam. men det är faktiskt jobbigt. men jag vänjer nog av mig, sinom tid.

ska slå på en film nu, försöka slappna av lite och bara njuta! måste lära mig att vara för mig själv. alla i min närhet (utom älskade jenny) älskar att få sin ensamhets-tid så att säga. dom är uppenbarligen idioter hela högen. eller bara jävligt fantastiska. vet faktikst inte i vilken kolumn ja vill sätta dom i. men ja måste säga att jag är lite avundsjuk på dom. bara kunna tänka på sig själv. som mamma sa "få göra precis som man vill, när man vill, hur man vill" sköta sig själv helt och hållet. jag vill bli så självständig. förhoppningsvis så får jag också känna på den njutningen. 

nu slår jag på en film, får bli bridget jones - the edge of reasons. sen så hoppas vi på att jag somnar! imorgon lär jag handla mat, finns inget ät-bart alls i mitt kylskåp. det mest ät-bara som existerar i lägenheten är förmodligen stearinljusen. och dom skippar jag nog.
bara för att ja saknar min pojkvän så mycket redan!

packa packa packa

Hej hallå, idag flyttar jag in till avestas centrum. jag vet, borde kanske satsat på något "större" men är man van, som jag... att bo mitt i urskogen typ, så är det här ett ganska stort steg ändå. speciellt med tanke på att jag ska bo själv! hade velat att karln följt med, men mamma sa att jag måste lära mig att bo själv först. helt själv alltså. hon vill helt enkelt att jag ska dö, ensam-skräck som jag har. så, ifall att jag inte uppdaterar bloggen något mer så vet ni varför! puss på er.

Instruktörsutbildning

Påväg mot Kopparberg nu för att gå på Instruktörsutbildning. Hela helgen ska vi köra! Ska bli så jävla kul!

 

summer feelings

bilder; http://18and.tumblr.com/

planering a la johaho

Sitter i köket och går igenom kalendern lite, rätt mycket som ska hända nu framöver. Imorgon Fredag, till Söndag, är jag iväg på instruktörs utbildning. ska hålla i Box it passen på gymmet. På måndag så flyttar jag till lägenhet. typ, iallafall. sen är det lite annat som jag hoppas på ska hända om allt flyter på som de ska.
nu ska jag fortsätta planera lite i min kalender, är ingen höjdare på att skriva i en sån men.. man måste ju växa upp någongång!

Frukost

-

-

Nyss hemkommen från gym och handling av föda. Nu överlever jag ett tag till.

hej hallå

sitter i tv-soffan med en sovande therese bredvid mig. har precis ätit, nu så återstår bara baila och ett träningspass. tagga! sen får vi väl se vad kvällen har att erbjuda. nu återgår jag till djungel george!

Frukosten

tänkte ladda upp med lite inspiration



FIT is the NEW thin

I guess we won't talk to each other again

So many things i need to say to you

Äntligen hemma efter en spring/pw tur runt Krylbo. Blev 7km cirkus. Nu tänkte ja laga lite käk!

 

Frukost

120312

Ja.. det här med dagens träning kan ju diskuteras. jävla sämst träningsdag! menigen var att ja skulle på promenad, blev ej så för jag fastnade hos theresen allt för länge, så det var bara att skynda sig hem och tagga till baila och gympass. när vi väl kommer till gymmet så hade baila passet redan vart, de började 1 timme tidigare än vanligt, hade ingen aning om det. buhu. så fick bara bli gym idag. känns bajs! tar i med hårdhanskarna imorgon!
image description

promenad dags

dagens träning

Promenad 10km
Crosstrainer 60min
Styrka 40min (armar+rygg)
Stretch 20min

Bättre bild på nya håret

I guess that's deja vù

i've always had the feeling that we die young

kära följeslagare. har precis kommit in från en långpromenad. blev ganska precis milen jag gick. skönt som fasen i detta underbara väder! man blir snäppet lyckligare dessa dagar. nu tänkte ja slänga i mig något att äta sen blir det ett pass på gymmet tänkte jag.
jag och mina katter alltså. kommer med stor sannolikhet bli en kattkvinna som bor ensam ute i skogen med min 50 katter när jag blir äldre. helt klart. men förhoppningsvis en drös hundar också.

ja vad ska man säga

den där katten alltså

100312

Folket, jag ligger i min säng och orkar inte röra mig. Helt slut är ja! Ska försöka resa på mig typ nu för sen ska ja till Jenny penny på myskväll. Det ska bli lovely!

090312

hej folket. dåligt med uppdatering ja vet. men jag är tillbaka igen! tänkte iallafall säga att jag både klippt mig, färgat håret och fått naglarna fixade. känner mig som en ny och fräsch människa!

jag lever.

godmorgon! här sitter jag i morgonfrisyren. lika vacker som alltid! ska snart dra mig till gymmet. har ont i magen, har haft de sen i söndag. vet inte vad de kan bero på. men jaja, det går väl över snart! föresten, ska besikta bilen idag! vuxenstatus på mig. nu ska jag äta lite. innan svälter.

Better, stronger.

Sitter ute i solen med bästa Ullis och dricker lite bärs. Känns fint kan ja lova er. Tänkte bara säga att vi har de bra helt enkelt.

020312

Godmorgon folket! Har precis vaknat. Ska trycka i mig lite frukost nu tänkte jag sen åker jag iväg till gymmet och kör ett litet pass innan jag lär hem och fixa iordning innan bästis kommer. Kommer bli en bra dag/kväll känner jag! Puss

 

kvällspass

God kväll/natt vänner. kom nyss hem från ett Riktigt hårdpass på gymmet. så just nu sitter jag och avnjuter ett stort glas med citron vatten. kommer däcka i min säng vilken sekund som helst känner jag. fyfan va fint passet satt alltså. sjukt nöjd är jag! nu säger vi godnatt och taggar till ett pass imorgon bitti. och sedan tillbringas resten av dagen med att umgås med min älskade bästa vän! love it. 

010312

första mars, en underbar dag har det varit! strålande sol och jag har vart på strålande humör. jag älskar verkligen livet just nu. snart åker jag ner till stan och köra ett sjukt hårdpass på gymmet. det kommer sitta som handen i handsken! sen blir det lite solning också. vill börja bygga på brännan lite nu så man inte är allt för blek till våren. det gillas inte. 

livet leker

jag var glad tidigare idag, high on life som jag sa. men nudå, nu är jag ju ÄNNU gladare. vad säger man då? jag tror jag aldrig mått så bra i hela mitt liv. fy FAN vad livet är underbart. kan inte sluta le av lycka. mh mh mh. nu ska jag sova gott inatt!
RSS 2.0