baby boy you are so wonderful

my dear beloveds

Fick bild på mina två ENORMT vackra vänner ikväll på vår myskväll. Dom är då vackra på insidan iallafall.


Johanna Jansson, vänner sedan gymnastiken i 4an vill jag minnas? högljudd och hyperaktiv människa som inte kan få mig annat än att skratta! lovley woman.


Frida Naess, vänner sedan 7 - 8an där någongång. en kvinna i sina bästa år som inte gör annat än att prata snusk och få mig glad i alla lägen. kyssar på dig.


Johanna Eriksson (JAG) vad vore jag för vän om ja skulle låta dom utstå detta lidande att synas på min blogg utan att jag får vara med på ett hörn? måste ju självklart visa min Finaste sida, helt ärligt. har inte vart snyggare.

insted of messing up your future open up your heart.


Nej nu tänker jag ta mig en bit frukost och pallra mig iväg till Åhléns. kommer hem vid sju tiden ikväll någongång. så vi ses då. puss & adjö.

a little bit of magic sparkles.


Sminkningen jag gjorde igår på jessica inför fotograferingen.

mario kart love song.. fyndigt.


Var nyss och kikade runt lite på bloggar, och då hade en tjej lagt ut en video med en kille som sjunger mario kart, love song. och av hela mitt hjärta säger jag, den är helt underbar! nostalgi känslorna börjar smyga sig fram här. minnerna utav nintendo 64, kusin-myskvällar och godis. finns ingenting som kan vara mysigare än såna här dagar. jag tror jag kommer gå och vara lycklig lite extra mycket idag! lyssna, och njut.

never look back

myspys


Känner mig så ruskigt snygg i min filt, gamla smink och dubbelhaka. men vad ska man säga, man kan inte vara snygg jämt. iallafall, myspys i min filt är verkligen vad jag behöver just nu. väntar på att mina ägg ska koka klart bara. då blir det äggmacka med dill. mums! ha en bra kväll allesammans, imorgon ska jag jobba på åhlens hela dagen.

foton på löffa

ask me how, as me why.


collage av mig. kläder från modekungen.

lite om mig själv

Tänkte att jag kanske skulle ta och berätta lite om mig själv. För er stackare som inte har fått tagit del av.. Mig! Jag bestämmer mig för att börja såhär...

Mitt namn är Johanna Eriksson, fullständiga namn Märtha Johanna Angelica Eriksson. nej, ingenting att hänga i julgranen precis. Men jag är ju tvungen att tänka positivt, hade min syster blivit en pojke hade mitt namn idag vart Olga. Så tack kära syster att just DU kom till liv. Jag lever mitt lilla liv i en liten stad vid namn Avesta som ligger längst ned i Dalarna. Ja, dalmål är alltså min Dialekt. jag låter alltså rent av, förjävligt!Min familj. Består av Mamma Pappa Storasyster och Lillasyster. 3 katter, varav 1 är min helt egna Bacardi. Varför namnet? det kan vi ta en annan gång. Vi har haft en hund i 13 år men tyvärr fick han avlivas i maj i år. Världens bästa hund i hela världen. Hjalle, kommer att berätta lite om honom senare.Jag är 18 år gammal, går sista året på Handels- och administrations programmet. Har min praktik/jobb på Åhléns. I skolan håller vi på med UF (ung företagssamhet) vilket innebär att vi startar och driver riktiga företag. Jag och mina 3 vänner har ett företag som heter Emotions UF, vi gör väggord i trä. info finns här!


På min fritid. Dansar jag i en dansgrupp som heter Mask shadow(går att söka på youtube för att se några klipp) som jag och några utav mina vänner startat för ungefär 5 år sedan. Vi dansar Street/hiphop. men vi tar in en och annan stil ibland. Jag går också på gym i jämna mellanrum, även på olika pass. Jag lägger också ner väldigt mycket tid på foto, blogg, inredning och mode som ligger mig varmt om hjärtat.Kärlek. Jag har en pojkvän som heter Andreas, som jag vart tillsammans med ganska precis 10 månader. Honom tycker jag väldigt mycket om. Vi är väl precis som vilket par som helst vill jag tycka. bara det att jag tycker om honom ohälsosamt mycket.Övrigt. Jag är förövrigt en väldigt sprallig, kort och energisk tjej i sina bästa år. Älskar kramar och allt som är gott. Hatar när folk inte lyssnar och köpta köttbullar. Jag har också, ganska nyligen fått för mig att äta nyttigare och försöka träna mer och bli hälsosammare. Den resan kommer ni möjligtvis att få följa. där jag alltså ger tips på mat och träning.

I want a world in motion


Saker jag har kommit på idag;

Julknäcke med "turkiskpeppar" karameller i är förvånansvärt gott.
Mina mamma älskar att göra ALLT som jag inte vill att hon ska göra (hon är i trotsåldern)
Jag säger alltid "vänta" till min pojkvän i telefonen, fast jag egentligen inte gör något som han behöver vänta på.
Lussebullar är ett slöseri med julbak. det är varken gott eller luktar gott. luktar som en kattlåda.
Jag kommer aldrig att bli för gammal för barnprogram. inget går upp emot en tecknad serie på en sen måndagskväll.

NY BLOGG!

Kändes som att det var dags att börja om på nytt. Detta är alltså min nya blogg. här ska jag blogga om alldagliga saker, foto, mode, inredning och smink. och ta in lite dans ibland också! hoppas att ni kommer att trivas här i mitt nya hem och att ni kommer att stanna kvar. nu kör vi!
RSS 2.0