Städar gör man, ändå dör man.

Fan vad jag inte ALLS är sugen på att städa. Och börjar ja dammsuga väcker jag väl hela lägenhets-huset. Men måste nog städa, svinstia just nu! Så får jag gäster imorgon också. Och upp tidigt imorgon ska jag också. Lååång dag framför mig imorgon. Men de ser ba fram emot! Jag vill bara skjuta mig i huvudet just nu för att ja inte orkar städa hähäää

Puss

Igårkväll var jag hem och hälsade på mina älskade föräldrar. Pappa har bihåleinflammation och mamma har opererat sig. Dom tajma in varandra ganska bra kan jag tycka! Men de jag ville visa va att vår tjockis katt, som oftast bara vill ligga på golvet och fläka ut sig, hoppade upp hos mamma och mös med henne. Whisky ville också trösta henne med andra ord. Sötnos!

-

Ät frukost som en kung, lunch som en drottning och middag som en tiggare. Väldigt bra sätt gå till väga. Sedan mellis mellan varje. Jag äter 6 gånger om dagen. Och tränar mellan 3-5 gånger i veckan. Ibland mer, ibland mindre. Beroende på hur tiden räcker till!

Bilden jag fasat över att lägga upp.

Men idag gör jag det.
-10,5kg sedan start i oktober 2011.
Från 66kg till 55,5kg.
Helt ärligt så trodde jag aldrig att jag skulle komma så långt, men med lite jävlar anamma så gick det.

It feels so good to just get lost sometimes

Godmorgon allihopa! Sovit gott? Det har inte jag. Måste ha druckit 50L vatten igår, fick springa på toa varje halvtimme haha. Gick upp 8 iallafall, så började städa lägenheten lite. Tvätta kläder osv. Nu ska jag ordna frukost sen ska ja ta de lugnt fram tills jag ska åka till jobbet.

Beställda

Förhoppningsvis finns ett av paren i hög modell.

Frukost

Dagens frukost.
Jag tror ni ser ett mönster?

29/5-12

Goddagens kära vänner!
Söndagen bestod av att fira lillasyster och frossa i sig allt mellan smörgåstårta till godis. Svullen och fin var jag när jag landade i lägenheten på kvällen sen!
Igår jobbade jag, 12-17. Hade box mix pass, kolla konsert, tränade lite till och solade. Åkte hem till hyttan efter det och kramades med mamma. Sen hem och sova!
Nu sitter jag på jobbet, grejar för fulla muggar på passersystemet. Ikväll blir de hård styrketräning och kvälls-häng med Ullis och Frida! Gos.

Finally

Nuuu så är jag nedbäddad i min sköna säng, i hyttan! Sover här tänkte jag eftersom ändå ska fira syster hela dagen (plus sola) trevlig kväll iallafall. Skit härlig tjej som jag jobbade med. Najs najs!

26/5-12

God kväll folks. Ni är ute och super kan ja tro? Eller så tittar ni på melodifestivalen? Kanske båda. Jag gör då inget utav de. Hade velat se hur de går för loreen ikväll men får väl se på fäjjan sen. Jag sitter iallafall på gymmet i Hedemora och grejar med passersystemet. Tar lite tid med alla medlemmar! Efter Det sticker jag direkt till jobb nr 2. Och så imorgon fyller älskade lillasyster, hela 18 år!

Jag märker att alla, har fått nog av mig.

Frida och jag hade ett kort balkong-häng tidigare ikväll, sedan fick jag massage(tack tack). Sen drog vi ned och kika på hennes Karl när han spelade fotboll. Mys!

Jag bjöd på go-saker på ballen!

Inte någonstans har det funnits man

Lagomt avliden brud. Kom precis hem från kvällsjobb i Hedemora. Nu ska jag sova, för kl 10 ska jag vara i Hedemora igen och öppna gymmet. Inte klagar jag iallafall, verkligen inte! Har gått arbetslös ett tag och nu har jag fått flera erbjudanden. Så de känns fantastiskt. Jag vill ju jobba så det är bara att kötta. Nu... Godnatt! Puss.

Resultatet på håret

Plus minus noll typ

Vaknade av ett underbart väder denna morgon. Sov morgon dessutom! Skönt så inåt. Tänkte att ja skulle gå till kursen idag, som började kl 13. Och med tanke på värmen så antog jag att shorts var ett bra alternativ. Tar fram min lilla hög och provar mig igenom dom. Inte en jävel som passar.. Kul att dom blivit för stora visst. Men fan! Alla mina favvisar.. Bu. Och inte har ja råd med nya heller. Sååå, vem vill skänka lite till mig? Tack. Puss.

23/5-12

God morgon! Rätt nyvaken. Blev inte många timmars sömn inatt inte. Tror jag somnade runt halv 2. Men nu håller jag på att koka ägg till frukost. Det är i princip de jag har kvar i mitt kylskåp. Lär väl handla idag antar jag!

Frukost

Jordgubbs smoothie och en omelett med hackad spenat.

It's true

Så sluta vara överallt i mitt liv. Tack!

22/5-12

Trött och jävlig! Har dragit mig i sängen sedan kl 7. Tänkte gå upp och duscha nu. Känns skönt att jag för en gångs skull är uppe i tid och slipper stressa ihjäl mig. Möte kvar över 10, efter det jag spendera resten av dagen på gymmet i Hedemora.

Favorit shortsen

Mina favorit shorts från förra sommaren. Tror jag lär be syrran sy in dom fan.

Dammsugare!

Har äntligen fått min dammsugare till Hedemora! Åh som jag ska dammsuga. Hehe. Även fått en ny golvmopp. Så förstå vad fint gymmet ska vara nu. Mh mh mh. Ikväll är de box mix, efter de ska ha börja träna in lite nya pass som kommer att komma till Avesta och hedemora. Bojah!

Frukost och lunch

In the finish line

Tack mig själv! Det här gjorde jag fan bra.

Frukost

Massa massa frukt. Och lite kesella, linfrön och solroskärnor.

17/5-12

Hallå! Nyss vattnat blommorna och sopat golven i Hedemora. Så nu är det fräääscht. Har träningsvärk som sjutton idag. Love it! Magen känns mörast. Så ikväll är de ännu ett mage/rygg pass. Även mer övning på dansa mix, imorgon är premiären!! Gah så spännande.

Kvällens träning

Dansa mix 75min
Baila styrka 15min (cirkus)
Rörlighet 25min

Dags för lite nytt

Är så sjukligt trött på min design nu. Dags att designa om den! Den jag har nu har jag ju ändå haft sedan november kanske? Längsta jag haft en design tror jag haha. Så nä, dags för nytt!

Hej framsteg

Svarta byxor köpta i november
Ljusa köpta förra veckan

Frukost

Lätt youghurt, jordgubbar, blåbär, linfrön och fullkornsflingor. Grovt bröd med skinna keso gurka och tomat.

16/5-12

Sitter på jobbet. Och ryggen har gett upp.. Har så djävulskt så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Hade gjort vad som helst för lite massage just nu alltså. Ikväll blev mitt box mix inställt pga för några anmälda, så vi satsar på att öva in dansa mix som vi kör premiär med på fredag! Yäää vad skoj de ska bli! Mhm Mhm mhmmm. Så blir de ju baila ikväll också. Älskar det! Jessica gör ett grymt jobb.

Kvällens träning

Mage/rygg 25min
Afrodans 25min

Frukost och lunch

Frukost; (för lite omväxlingsskull fick de bli havregrynsgröt till frulle imorse. Med lite hallonsylt, linfrön, torkad ananas, blåbär och björnbär.

Lunch; grovt bröd med skinka keso och gurka. Ett stort glas med jordgubbar, kiwi, hallon, blåbär och banan.

Katt besök

Igår på gymmet i Hedemora fick ja besök av en gosig liten misse. Så söt! Ville inte släppa ut henne nästan.

15/5-12

Hej mina vänner! Sitter på jobbet och tränar lite på afrodansen. Älskade Theresen är sjuk så jag ska ta hennes pass denna vecka. Den stackaren, vet att hon så gärna vill träna, och jag vet att medlemmarna som är med på passet kommer att sakna henne denna vecka eftersom Therese är så jävlans duktig! Nu ska ja städa sen öva vidare.

Kvällens träning

Box mix 25min
Dansa mix 25min
Rörlighet 25min
Afrodans 25min

Frukost

Mango smoothie med nötter och två ägg

14/5-12

Hallå på er folks. Helgen blev rätt så fullspäckad. Jobbade hela lördagen, när jag kom hem var det bara att göra sig iordning och åka till hyttan och umgås med släkten. Söndagen bestod att att hänga på gymmet i Avesta först för att öva på dansa mix som vi ska köra igång med på fredag! Premiär, fan va skoj de ska bli! Efter de stack ja till Hedemora och va på gymmet där ett tag. Och kvällen Bestod av att vara med Frida och Ullis och kika skräckis och prata massa strunt. Trevlig helg var det iallafall!

Frukost

Åt min frukost på gymmet idag efter träningspasset!

Youghurt, fullkorns flingor, blåbär, björnbär, chasewnötter, valnötter, pumpakärnor, linfrön och torkad ananas.

12/5-12

Hallå folket, sitter på gymmet och tar det lite lugnt. Ganska tomt idag eftersom det är marknad i Hedemora så alla passar väl på att vara där på dagen. Kom hit runt 8 imorse, för ja skjutsade Therese till Säter först. Så passade på att ta ett träningspass innan jag öppnade kl 10. Blev lite crosstrainer och styrka i armarna bara. Nä nu ska jag städa lite sen ikväll blir det gos med fridis och ullis!

Dagens frukost

Lätt youghurt, banan, blåbär, hallon, fullkorns flingor, linfrön och torkad ananas.

Dags för lite variation snart? Hehe

11/5-12

Var iväg och handlade lite till gymmet i Avesta idag med Jenny och Therese! Gick fort, smidigt och bra! Fick med oss gardiner och lite plantor. Perfekt! Så vi gick en snabb snoa på klädbutikerna också. (får skylla mig själv) okej, lite pengar spenderat, men fan värt det med tanke på att ja då fick reda på att jag gått och blivit ytterligare en storlek mindre i byxorna! Yääää, härlig känsla må ni tro.

Frukost à la johaho

Såhär ser min frukost ut i princip varje dag nu. Besatt? Så jävla sjukt gott och nyttigt. Har aldrig vart en frukost människa men de senaste veckorna har det blivit favorit målet på dagarna!

Dagens frukost; lätt youghurt, fullkorns flingor, blåbär, hallon, chasewnötter, valnötter och pumpakärnor. Och ett stort glas citronvatten, för att sätta lite sprutt på ämnesomsättningen.

 

New in old out

Har bytt ut mina elle tidningar till hälso tidningar istället. Inte likt mig! Men fy Sören vad roligare hälso tidningarna är. Punkt slut.

10/5-12

God förmiddag! Igår bestämdes de att jag ska ha mitt box mix pass 2ggr i veckan. Alltså måndagar och onsdagar. I Avesta alltså. Ska även få ihop ett schema för mina pass i Hedemora som måste komma igång snart! Ska även börja ha ett Dansa Mix pass tillsammans med Jenny och Jessica. Även rörlighets pass. Blir fullt upp! Och förmodligen ska jag inte bara hålla i box mix i Hedemora. Utan kanske lite afrodans och step mix eftersom vi har step brädor här i Hedemora. Haha noll vilodagar för mig. Fan va fint! Älskar att jobba inom de här. Love it love it!

Kvällens träning

Box mix 25min
Baila 45min

9/5-12

Godmorgon på er! Sitter på jobbet i och har precis burit ned 1-10kg hantlarna. Nu tänkte jag städa lite och invänta att en stark Karl kommer hit och kan hjälpa mig bära ned bänkarna till fria vikter delen.

Bara för att jag älskar att få inspiration

Platt mage

Frukost

Keso, kesella, valnötter, paranötter, gojibär, blåbär, björnbär, fruktmix, pumpa/solros kärnor och ett ägg

Stop wishing, start doing.

Hej folks, har jobbat heeeeela dagen. Slutade 20 ungefär. Meningen va att jag skulle träna ikväll men fasen, är helt slut, så får blir morgon gym innan jobbet istället. Nu tänker jag sova!

Frukosten

Lätt youghurt, havregryn, blåbär, björnbär, pumpa/solros kärnor, fruktmix, valnötter. Gojibär och mandariner

Lite växter

7/5-12

Gosig förmiddag på er allihopa! Är på gymmet ny och fixar massor. Städar och ordnar lite tavlor bland annat. Idag öppnar vi för allmänheten. Så om de är några Hedemora bor som ser detta så komsi komsi! :)

6/5-12

Godmorgon!! Är pigg som satan. Ska göra mig i ordning nu tänkte jag. Ska åka till Västerås snart och shoppa massa till gymmet. Ska jobba hela dagen är de tänkt. Så vi kan öppna helt och hållet imorgon. Finte!

5/5-12

Goddagens era nissar. Jag är inte lite slut i kroppen efter gårdagens träning. Tur att man fick lite sovmorgon iallafall. Åt frukost för ett tag sen, duschat och fixat mig har ja också hunnit med. Nu bär de iväg till Hedemora. Blir väl att spendera hela dagen där, så får se när ja är hemma!

Frukost; kesella, keso, pumpakärnor, valnötter, blåbär, fruktmix, mandariner och lite havregryn. Möms!

Kvällens träning

Dansa mix 25min x 5
Styrka 40min
Stretch 15min

Helt slut!

Nu hände det igen! Förra inlägget kom upp nu. Jäkla blogg-app.

Jaja, nu är jag iallafall äntliiiiiigen hemma! Lite innan 9 var jag i Hedemora. Tog emot lite skruvar till maskinerna. Sedan hämtade jag vovvis så hov fick va med oss att bygga maskiner hela dagen. Runt 18 var ja hemma och tog mig direkt till gymmet hemma i Avesta och tränade på ett pass i flera timmar med Jessica och Jenny, sedan körde jag styrka också.

Och nuuuuu är ja hemma. Kroppen är bra mör. Psykiskt och fysiskt haha. Finte!

Jo, Efter att Jessica gått hem för att äta middag med karln, så köpte jag och Jenny sallad innan vi körde igen. Där av bilden. 👇

Lite fitspo i väntan på skruvar

Väntar på lite skruvar till maskinerna på gymmet. Så vi passar väl på att inspirera lite.

040512

Godmorgon! Vaknade klockan sju. Städade av och vek lite tvätt. Har även fixat till mig lite till jobbet. Nu äter jag frukost!

Knäckebröd med avokado ägg och ruccola. Och ett stort glad vatten. Jäkla gott faktiskt!

Föresten!

Idag stretchade jag igenom heeeela kroppen verkligen. Fy tusan vad skönt det är. Det är också något man lär göra oftare. Och verkligen lägga ned tid på. Kroppen mår så himla mycket bättre dagen efter ett hårt pass, om man stretchat igenom kroppen. Tips till alla stelisar där ute. Lägg ned tid emellan åt på att gå igenom hela kroppen. You will love it!

Äntligen hemma!

Phu, blev en stund på gymmet ikväll. När vi var klara så solade ja lite sen tog jag mig en pw runt broarna. Så skönt! Det ska börjas göras oftare. Sjukt skönt att gå av sig efter lite svettiga pass på gymmet. Helt klart! Nu ska jag nog koka mig ett ägg sen blir de Godnatt jord. Upp tidigt imorgon för att fara till Hedemora.

Kvällens träning

Dansa Mix 15min (cirkus)
Mage/rygg 25min
Afrodans 25min
Powerwalk 6,5km (cirkus)
Stretch 30min

Lunch och lite annat

Hallåååå. Sitter i soffan och har nyss ätit lite lax och sallad. Ska när som helst ner till gymmet och träna lite på att nytt pass sen blir det ett mage/rygg pass och afrodans. Så jäkla bra pass vi har på gymmet alltså. Ni måste prova alla! Baila, box mix, mage/rygg och afrodans är det vi har just nu. Så kom kom!

Frukost

Youghurt, solroskärnor, pumpakärnor, björnbär, blåbär, paranötter, valnötter, gojibär, fruktmix och ett glas proviva.

Kvällens träning

Box Mix 25min
Baila 45min

Jag gillar mat

Iallafall att ta kort på det och lägga upp här på bloggen. Känns som att de är de ända jag gör. Så här har ni min lunch!

Keso, björnbär, blåbär, valnötter, gojibär, fruktmix och havregryn. Gott som fan! Jo, proviva mango. Standard.

020512

God förmiddag! Har städat av lägenheten lite och ska när som helst gå till vovven. Sen blir de glass med jennypenny! Underbart väder idag. Love it.

Frukost; smoothie och ett ägg. Gott!

1 maj

Hej trogna följeslagare. Kul att se att statistiken stiger för varje dag nästan. För jag har ju sååå otroligt intressant liv känner jag.

Nåja.
Drack mjölk ikväll. Ångrar de djupt. Har så jävlans ont i magen nu fy fan. Jäkla skit att de ska va så gott! Bu. Valborg var trevligt för övrigt. Underbara tjejer man har alltså. Skulle inte byta dom mot något annat i världen. Jag har de oförskämt bra faktiskt. Nu ska ja sova, imorgon ska jag jobba! Wiho!

Lite bilder får sammanfatta igår och idag.

RSS 2.0