Bajs

Min motivation är som bortblåst. Vad ska jag göra?? Sitter och kollar igenom våren/sommarens bilder och vill tillbaka till den motivationen, och den vikten!!

Helgen

Fredag; jobbade 8-16, sedan åkte jag hem och grejade lite. Va chauförr åt mamma och pappa sen va jag med Andreas resten av kvällen.

Lördag; hade förmiddags pass på gymmet. Gick en sväng på stan. Städade lägenheten, åt thai med Andreas. Sen åkte jag hem och fixade mig innan Emelie kom och hämtade mig för lite kalasfirande.

Söndag; va hos mamma och pappa hela dagen och krattade löv, fixade inför maskeraden, träffade Ullis och planerade lite. Sen på kvällen lagade jag middag till mig och Andreas.

29/10-12

Hallå! Sitter på kontoret i Sala just nu och grejar lite. Om någon timme far jag vidare till Hedemora för att vara i receptionen. Sen hem till avesta för box mix och Baila step! Whoppii. Föresten, vaknade i morse av en massa snö! Lycka! Vinterbarn som jag är, så mysigt. Blir alltid så glad när det ligger snö på marken.

26/10-12

Godmorgon! Sitter på jobbet, började för en timme sen ungefär. Nu tänkte jag käka lite frukost. Så jobbigt att äta så tidigt om ja ska äta innan jag åker hit till Sala. Så brukar oftast ta med istället. Köpte även ett skrivbok och färgpennor för att göra allt pappers jobb lite roligare! Att jag aldrig tänkte på detta under min skol tid. Men shit happens.

Progress

Bilderna till höger är tagna imorse.
Och dom till vänster är från i vintras.
Har ju slavart mycket i sommar så syns tyvärr ganska tydligt. Men bara upp i sadeln igen. Mål till nästa sommar är fan i mig en TVÅ magrutor iallafall. Istället för en stor.

Dagens träning

Springtur 2km
Styrka (mage/rygg) 20min
Box Mix 25min

This!

Dagens frukost

Lätt youghurt, mango, nötter, kanelflingor, linfrön och äggvitor.

Gårdagens träning

Funktionell träning 25min
Styrka (Armar/Axlar) 30min

Ps; jag stretchar alltid minst 15 minuter efter styrketräning.

Dagens frukost

Skinkrullader med stekt ägg, ost, gurka och avokado. Sedan en jordgubbs smoothie gjord på lätt kvarg

Gårdagens träning

Springtur 2km
Baila Step 45min
Box Mix 25min

back in the days

nostalgi...

Utmaning.

Nu har jag utmanat mig själv på en grej. Jag ska börja springa. Har alltid velat det, men så fort det är dags så "orkar" jag inte. Men sedan så tipsade Lisa mig hur man kunde göra. Arbeta sig sakta framåt liksom. Så idag sprang jag 2km. Det kommer jag göra varannan dag denna vecka. Sedan efter en vecka ska jag höja med kanske 0,5km osv. Så målet är alltså att kunna springa milen. Anledningen att jag börja så kort är för att jag har beninflammation så lär ta det lugnt så benen vänjer sig! Önska mig lycka till! Får se hur lång tid det tar tills jag fixar milen :)

Frukost

Havregrynsgröt, blåbärs smoothie.

19/10-12

Hallådär! Sitter på kontoret. Mycket pappersarbete, i vanlig ordning helt enkelt. Jobbar till 16 idag. Sen är det HELG! Whoppii. Efter jobbet sticker jag direkt hem till mig och matar jennifers katter som sovit över. Sen dusch. Och slutligen lite galej kommer få avsluta kvällen. Skulle hållt i Therese afrodans idag egentligen men pga krockar lite med min arbetstid fick det inte bli så idag. Bu. Nej nu ska ja jobba vidare. Pussen

Gårdagens träning

Multiträning 25min
Styrka 25min

Frukost på kontoret del 2

Mumsigast

Gårdagens träning

Box mix 25min
Cirkelträning 40min

18/10-12

Haaajhaj. Idag gick jag upp 6.30 ungefär. Gjorde iordning min väska med träningskläder, matlåda frukost och lite annat. Sedan kom lillasyster och hämtade upp mig för att sedan åka till Sala. Jag till jobbet, hon till skolan! Behändigt att båda ska till samma ställe och börjar samtidigt. Bra det. Så just nu hänger jag på kontoret. Har fixat med en massa papper och sånt. Efter jobbet blir det käk hos storasyster sen hem till Avesta för att hålla i Paulines multiträning. Kul!

Frukost

17/10-12

Men hallå där! Vaknade 8 imorse och åkte hem till sjuka mamma i hyttan och åt lite frukost och gosade med deras nya katt. Så himla go! Jätte mysig verkligen. Så nu längtar jag lite extra mycket tills jag får min lilla Abbe hem till mig.

Workwork

Sitter på kontoret i Sala just nu. Grejar lite och planerar osv. Efter jobbet åker jag hem direkt sen ska jag hem till Jennifer för lite galej! Grymt.

11/10-12

Sitter med Paulina på kontoret för tillfället. Har fått kolla hur mitt rum ser ut och sedan har vi pratat lite och rensat en del pärmar. Kommer nog storm trivas här! Efter jobbet ska ja hälsa på storasyster Jessica som bor här i sala och äta lite tårta! Mums.

Sängliggandes

Måste börja säga peppar peppar varje dag i resten av mitt liv. Bara för att jag sagt att jag nästan aldrig är sjuk så BAM blöder man näsblod halva natten, och vaknar med 38 graders feber. FML!

J H D F J.

Nyfriserad

Lite förändring är alltid trevligt! Halva håret borta. 20cm ganska precis. Och även en lite blondare kallare ton. Nöjd som vanligt när min frisör grejar med mitt hår. 10 år hos samma frisör. Då har man kanon frisör!

Kissemissar

Följde med löffa här om dagen för att kolla på katt, på samma ställe som jag har köpt min lilla. Här har ni henne! Hon är så himla söt! Så nu har jag och löffa bestämt att vi ska hjälpas åt med våra små pjuklarvar. De ska få leka och växa upp tillsammans så om jag är borta kan jag ha min hos hennes sen tvärt om ifall dom ska åka iväg. Kommer bli grymt!

Gårdagens träning

Box mix 25min
Baila step 45min

9/10-12

God morgon! Idag vaknade jag kl 6, KLAR vaken, kunde inte somna om så har legat i sängen och kikat tv hela morgonen. nu ska jag göra frukost tror jag. Har sån sjuk träningsvärk sen passen igår! Hoho, helt ön haha. Kanske tar mig ut på en promenad innan frisören iallafall.

Mellis

Lever snålt denna månad, så här har ni dagens mellis. Inte super gott men man blir faktiskt mättare än man tror!

Löffa

Även jag och löffa brukar ha väldigt intressanta och seriösa mms konversationer

Mina damer och herrar...

Idag fick jag är fantastiskt vacker mms från Andreas. Han gjorde min dag.

Lägenheten

Igår städade jag igenom heeeeela lägenheten, från topp till tå. Dammade, dammsög, skura golvet och jag gjorde även rent kylskåpet och möblerade om lite. Ibland undrar jag vad jag får min energi ifrån.. Så imorse när jag vaknade njöt jag verkligen av min fina städade lägenhet som jag kämpade med flera timmar igår. Sen åt jag frukost, och tappade min smörgås på golvet!!!! Började nästan gråta.. Men eftersom jag har mammas mega-städ gener så svalde jag sorgen och städade upp det och for till jobbet stolt och duktig. Hade jag blicit riktigt bitter hade jag förmodligen låtit den ligga kvar på golvet och mögla..

Min nya sambo.

En liten pojke på några veckor. Får inte hämta hem honom förens i mitten på november. Men då har jag god tid på mig att fixa massa leksaker och sånt där nödvändigt. Iiiih vill ha honom nu!

4/10-12

God morgon! Vaknade för en timme sen ungefär, vad helt slut igår. Somnade ganska precis efter elva. Så 10 timmars sömn. Men det var behövligt kan ja lova. Nu ska jag ordna frukost, sen iväg för veckans sista arbetsdag! Så imorgon far jag till Örebro för att träffa bästis. Fantastiskt <3

2/10-12

Men godmorgon! Här ligger jag kl halv sju på morgonen och är hyfsat pigg av nån anledning. Klockan ringer om en timme egentligen, så antingen går jag upp nu (vilket jag borde) eller så ligger jag och drar mig en timme till.. Självklart Kommer jag ligga kvar en timme till, ni känner mig, tidiga mornar är för färskingar. Och vi alla vet att jag förmodligen inte kommer orka gå upp då heller Såå. Godnatt igen!

1/10-12

God morgon! Ligger och drar mig lite i sängen fortfarande, tänkte gå ut och gå snart, om det inte är för bajsigt väder, har nämligen inte kollat ut genom fönstret än. Dagen kommer väl att se ut som alla måndagar brukar göra, jobb 12-17, Step-styrka, Box Mix och Baila-step. Och mat i hyttan. Finte!

RSS 2.0