NYTT

köpte två nya linnen på monki idag när vi var i västerås!

310511

hej people! idag åkte jag till skolan, fast jag var ledig! vi var några stycken i klassen och planerade plakat och vad vi ska handla in till studenten och champangefrukosten. vi fick klart väldigt mycket, skit duktiga var vi! efter det så hämtade jag evelinn och vi kollade på huset som jag ska flytta in i (nu i helgen!!!). sen jag evelinn och emma till västerås för att ja skulle fixa en studenklänning, sen åkte vi och hämtade min balklänning. och här sitter jag nu och skriver i pausen på big brother. imorgon är det middag med tjejerna i UF och sedan blir det utgång, fint de!

300511

Snart ska jag iväg och prova min balklänning, hoppas den passar! skit nervös. sen ska jag kanske iväg ner och sola. men nu är jag ledig resten av veckan, skönt! på onsdag blir det middag med UF företaget sen torsdag blir det nog att träffa elin i gävle och pyssla om henne efter sin operation :)

MONDAY MORNING

Tja! vaknade 9 idag, och jag börjar skolan tolv eller ett, vet inte än. Så nu har jag massa med tid på mig att laga god frukost, göra skiva till bilen. Och ikväll ska jag prova min balklänning så vi kan se hur mycket hon behöver sy upp. jusssst, tar ju studenten nästa fredag! tjoho.

LISTA ÖVER DE HÄR SISTA VECKORNA


LOOKBOOK INSPIRE

Juliett K, From Poland.
BACK FROM GREECE

Hello sunshines! i fredags kom jag hem från grekland, vi har haft jätte roligt! hände väldigt mycket under bara en vecka, som vi kommer att minnas i resten av våra liv. 2 jordskalv bland annat. förhoppningsvis lägger löffa ut lite bilder sen som jag kan sno. Under den här helgen så har ja tillbringat dagarna med min pojkvän och min bästavän. helt underbart! imorgon går jag i skolan, sen är jag ledig till nästa tisdag och då är det baaaaaaaalen! ihih, fan va skoj de ska bli :D nu ska jag njuta avm in söndag. jag ska börja blogga ordentligen igen, damn i missed it.

LITE NYTT


Nya, eftersom jag tappat bort mina gamla!


Bikbok

Köpte även en solhatt och ett linne, men orkar inte knäppa kort och dem fanns inte på hemsidan.

SKOLAN TAR KÅL PÅ MIG

Så mycket i skolan nu, på torsdag ska jag vara klar med alla mina uppgifter för att få betyg i allt. jag åker ja till grekland på fredag morgon och betyget sätts när vi är där borta. så måste bli klar alltså. har 5 saker kvar ungefär. sen har ja massor med annat att göra. måste välja tapeter till sovrummet. välja målar färg till ett annat rum och massor. ojojoj, tressmoment nr 1. har inte tränat på evigheter. tror ja börjar grina snart. fetto börjar man verkligen bli! hehe. men då behöver ja inte oroa mig att de är några sliskiga greker som är efter mig sen.

sötgubben.

NY BIKINI


köpte en ny bikini förra veckan föresten. så nu har ja två nya till greklan!

DÅLIG UPPDATERING

sorry för det! nathalie påminde mig om att jag hade blogg. mitt huvud har varit i full rulle de senaste 2 veckorna. har pluggat skola och teori. men nu vill jag iallfall meddela att jag har KÖRKORT! och det var värt att inte blogga de här dagarna. har bara fokuserat på pluggandet. hoppas ni förlåter mig? hehe. nu ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt innan ja åker utomlands på fredag! klockan 12 börjar ja jobba, på elgiganten. sen ska jag plugga och ha söndagsmys med evelinn. mys!

LÅNGKLÄNNING


föresten, gick och köpte mig en låklänning i torsdag på H&M. 199:-

BLOGGTORKA

som ni kanske märkt? har haft mycket att göra och har varken haft tid lust eller ork att blogga. känns som att man inte har tid att sitta här just nu. bara en månad kvar till studenten och jag har MASSOR att göra. åker utomlands snart också :O helt sinnesjukt. måste verkligen kämpa på nu. men ska försöka langa lite inlägg ibland.

Sovmorgon till 12 idag. så ska göra mig klar fort nu så jag kan plugga resten av tiden!
RSS 2.0