Kvällens träning

Mage/rygg 25min
Multiträning 25min
Box Mix/Afrodans 20min

Progress

Lite skillnad mot förut iallafall. Men bättre ska det bli!

Tjejkväll på stan

Igår var det den årliga tjejkvällen på plushuset. Jag tror inte jag missat ett ända år. Men i år sket jag i det. Tog träningen i första hand. Bytt mina dåliga shopping-vanor till träning, känns jävligt bra ska ni veta. Undra när jag byter ut festandet med det också. Hehe.

27/9-12

Hallå! Sitter på jobbet och ska snart sätta igång med helg städningen. Känns tråkigt att bara jobba 4 dagar i veckan nu för tiden. Vill ha mer!! Iallafall, träningsvärk kan jag lova att jag har idag. 3 riktigt hårda pass men mycket kondition och styrka i. Så jag somnade nästan på yoga avslappningen haha. Idag är det styrkepass och multiträning som gäller. Najs! Och imorgon kommer katterna jag ska vakta över helgen. Yay! :D

Dagens träning;

Baila-step 40min
Baila-dans 45min
Box Mix 25min
Yoga avslappning 30min

10 saker ni kanske inte visste om mig

Såg att Kenza hade gjort en, så jag blev sugen på att göra en till som förut!

1. Jag kan mina vänners reg nummer på deras bilar (enbart bokstäverna)

2. Jag brukar komma på förkortningar på bokstäverna i reg numret på bilarna.

3. Jag har en navel som ser ut som en stjärt.

4. Jag kan inte röra de 3 mitten tårna på foten. På varken höger eller vänster fot.

5. Jag tål inte mjölk, men dricker det ändå.

6. Solar Jag får jag fräknar i hela ansiktet.

7. Det godaste att dricka bakfull tycker jag är mjölk. (Ewwe och jag måste nog va dom ända)

8. Jag borstar håret kanske 1 gång i veckan. (till fest typ)

9. Jag sover alltid med täcket under fötterna så att the grudge inte ska komma och ta mig.

10. Jag är besatt i sås. Vad vore mat utan sås? Nej, precis!

Frukost

Kvarg, nötter, blåbär, varm mango och två ägg.

26/9-12

Men hallå där! Gick upp 5 imorse för att göra matsäck åt Andreas och säga hejdå till han innan han åkte och jobba. Gick och la mig igen för att få sova lite till innan baila-stepen 7 imorse. Men efter 15-20 min att Andreas åkt så tycker nån jävel i mitt dörrhandtag. Fyfan vad rädd jag blev alltså! Usch.. Kunde inte somna om så slog på Tvn och Chillade innan bailan. Baila-stepen gick kanon, super skönt att komma upp i tid och träna på morgonen! Ska bli en vana. Ikväll är det vanlig Baila sen har jag mitt box mix, så avslutas kvällen med yoga avslappning och solning! As taggad att träna nu efter morgon passet hihi! :D

Dagens frukost

Gårdagens lunch och efter gymmet käk.

25/9-12

Sitter på jobbet, har nyss städat av lite här. Längtar lite tills jag slutar för då ska jag få dansa Afrodans med min fina Therese! Efter passet ska jag köra lite egen styrketräning, armar/axlar var planen idag. Träningsvärken efter gårdagens 3 pass är inte nådig idag iallafall. På jessicas Baila så gör man en övning när man vrider sig sidled eller vad man ska säga (träna sidan på magen och ryggen) och JÄVLAR vad det känns idag haha! Så idag blir det lite annan träning.

Gårdagens Träning

Promenad 3-4km
Step-Styrka 25min
Box Mix 25min
Baila-Step 40min

24/9-12

Måndag, och kanon väder! Fasen vad fint det känns. Började dagen med en promenad i solen, blev ingen lång men skönt ändå. Väl hemma gjorde jag iordning en matlåda, kycklingsallad, yums! Sitter på jobbet nu iallafall, ska öva lite box inför ikväll och även städa lokalen efter helgen. Ska även prova på Michaels Step-styrka och sedan jessicas baila-step. Grymt!

Noll motivation

Den försvann nog tillsammans med lite annat, vet inte vad jag ska göra för att få tillbaka den. Jag tränar ju fortfarande som vanligt, men tror min kropp och jag själv behöver lite förändring. Tips? Vill verkligen inte hamna i samma sega livsstil igen. Usch! Kanske behöver en paus. Jag vet inte.

19/9-12

Hej hallå. Sitter på jobbet just nu, har vart iväg och handlat lite städsaker till lokalen, började ta slut. Efter jobbet ska jag till Säter och städa solariet sedan hem till Avesta och ha box mix. Förhoppningsvis baila också om det går fort i Säter! Efter passen ska jag handla, sedan hem och Storstäda lägenheten och pyssla om mig själv, mini spa. Behövligt!

18/9-12

Igår jobbade jag, åkte till Avesta efteråt och hade boxmix, nästa vecka kör jag igång nya programmet. Ska bli super kul! Även fast vissa fittor förstör ens humör. Slutar jobbet nu iallafall, så tänkte åka hem och äta nåt sen när på gymmet och köra lite cirkelträning. Provade det för nån vecka sen och de ska jag helt klart fortsätta med!

Helgen

I fredags blev det utgång med Jennifer och Sandra, super kul! Vi herjade i vanlig ordning. Lördags, då åkte jag till Örebro för att hälsa på bästis. Utgång där med, inte så förvånande kanske hehe. Åkte hem sent på söndagen. När ja kom hem så kom Andreas med choklad och mös resten av kvällen. Bra helg iallafall, har såna fina vänner!

13/9-12

Shit vad trött jag är på morgonen nu för tiden! Helt slut fram tills typ 10 haha. Sitter iallafall på jobbet nu, har städat inför helgen. Även fått samtliga maskiner lagade! Tjoho. Efter jobbet blir det styrke pass som Lisa ska hålla, spännande! Efter det ska jag sola, sen hem och invänta Erika för lite småprat. Åker även till Örebro över helgen, få träffa bästa Evelinn! Åker antingen redan ikväll eller Imorgon bitti. Får se. Skönt att få umgås med henne verkligen! Längtar<3

12/9-12

Är på jobbet, har städat av lite och skrivit in medlemmar. Ska snart få lite mat levererat hehe! Efter jobbet ska jag handla mat sen iväg och ha box pass.

11/9-12

Nu var det ett tag sen! Men hallå. Har haft fullt upp hela morgonen med att tvätta kläder. Hade nämligen tvättstugan från kl 7. Men snart är jag klar. Ska göra iordning frukost nu tänkte för att sedan dra iväg till jobbet. Uppdaterar mer sen!

5/9-12

Sitter på jobbet och hostar som sjutton. Hoppade mage/rygg igår för att jag kände att jag började känna av halsen. Vaknade imorse och var värre. Men får helt enkelt försöka vila lite nu på jobbet. Ikväll är det box! Men det ska nog gå fint.

4/9-12

Hallå där! Idag ringde klockan 6.00, jag och Jessica skulle nämligen prova på Qigong. Gick jätte bra! Blev även en promenad fram och tillbaka från gymmet. Skönt! Ikväll är det mage/rygg och sedan får vi se vad jag hittar på. Har sån jäkla träningsvärk sen igår haha. Men lite fria vikter ska jag nog orka!

Frukost

Dagens träning

1; Morgon träningen (se nedanstående inlägg) ca 20-30 min
2; Box Mix 25 min
3; Baila step 40 min

Morgon träning

Körde lite morgon träning idag,
Uppvärmning;
20 jacks
40 saxhopp
1 minut hopprep.

Styrka;
20 vanliga sit-up
20 snea sit-up
20 säteslyft
15 armhävningar (vanliga)
15 armhävningar (breda)
20 rygglyft
20 snea rygglyft
30 benböj
20 "kissande hunden"
1 minut planka.

15min stretch efteråt!

Dagens frukost

Honungsmelon med kvarg mixat med bär och lite nötter på det. Yums!

3/9-12

Hallå! Har precis ätit frukost och gjort mig klar för jobbet. Tänkte åka när som helst. Måste bara fixa ihop lite lunch att ta med. Helgen var trevlig, utgång med bästa Ewwe i fredags. Mys på lördagen och fick träffa min kusins bebis igår. denna vecka är det Hårdträning som gäller, 2 boxmix i veckan ska jag börja ha. Ska även träna in bailan som ja ska hålla i Hedemora. Skoj! Så är fullt upp.

RSS 2.0