310112

nyss hemkommen från gymmet, blev ett rätt hårt pass. körde mycket styrka! så mina armar är som spagetti just nu haha. och om en och en halv timme så ska jag dra ner och köra power yoga, kommer sitta som handen i handsken det. måste bara slänga i mig något att äta först bara. 

det var ju sen gammalt

jag älskar att mobba sönder min älskade vän jenny för att hon alltid får så mycket blåmärken på kroppen. men nu är jag inte uppkäftig längre. har fått ett stort blåmärke på svanken. har inte kunnat sova pga det inatt. somnade 5 imorse. uuuhu. sedan har jag kanske 100 lite mindre blåmärken på kroppen. mina föräldrar blev icke så glada när de såg dom. meeeeen, nu ska jag till therese iallafall och så ska vi träna sen ska jag köra power yoga ikväll med malin och jessica. najs! 

dagens träning

Baila 60min
Springbandet 30min
Stretch 20min

100% party koma.

ja fyfan folket. vad ska jag säga? kom hem från 100% party kryssningen igår. eller, den slutade i lördags men vi tog en utekväll i stockholm också när vi ändå var igång. måste iallafall tillägga att jag aldrig aldrig har haft så jävla kul som vi har haft de det senaste dagarna. vi har härjat och dansat och ja jag vet inte vad. fantastiskt har de vart i varje fall! nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen, har legat här sedan 23 igår kväll. lovat att fika med jenny, och träna med therese. hur ska jag klara av det utan att dö? det är frågan. 

ser lite trött ut.

Vi är på gång!

Nu är vi påväg mot Stockholm. Evelinn är taggad. Eller?

Askalas

Mobilinlägg, kom till ewwut för några timmar sen men orkade inte sätta mig vid hennes dator och blogga. Nu ligger ja iallafall i sängen i Örebro, klockan står på 7.30. Fyyyy vad slut jag kommer vara i kroppen efter detta allltså. Men jag hoppas det är värt de! Tagga tagga nu! Godnatt.

aldrig, inte en chans.

nyss kommit hem från stan, inhandlat lite smått och gott. nu ska jag duscha och packa innan jag drar mig till örebro. och imorgon så bär det av till stocholm för att sedan kliva på party båten. kommer bli kalas. 

min systers katt. kan varken säga eller skriva hans namn. vet inte hur man gör. iktou? nåt.

-

Update; Magnus uggla är min gud.

den 25:e smäller det

sitter och lyssnar på magnus uggla - kung för en dag, och precis så känner jag idag! har precis betalat mina räkningar. phu! nu så kan jag börja leva igen. eller? nu ska jag göra mig iordning lite innan jag kilar ner på stan och inhandlar de som behövs för kryssningen imorgon! fyfan vad jag läääääääängtar! kommer bli så jävla roligt.

fläsk-doris till vänster. haha usch. bilden är ifrån kryssningen i augusti, eller september. kommer fan inte ihåg.

Fast man saknar allt av värde
varje månad den 24:e
men i samma stund
som lönen går att nå
skall det genast ut och handlas
hela klädskåpet förvandlas
sen man svurit aldrig mera äta
nudlar ifrån Tokyo
skall hela ens gäng ut på en sväng
och sätta sprätt på varje peng

Då finns det ingen som tar en
man är kung kung kung i baren
Det är något som man
verkligen vet
den 25:e smäller det
Då finns det ingen som tar en
man är kung kung kung i baren
Det är värt å leva fattigt ett tag
om man får vara kung för en dag

Men vaknar samma måndag
med obeskrivlig vånda
och festat upp varenda liten slant
förträngt varenda räkning
därför hotas utav vräkning
för att ens ha råd till hyran
tvingas sätta stereon i pant
om huvet är ömt
läget fördömt
är det på löningsdagen glömt


vem som helst kan leva sådär

godmorning sunshines! planen var att jag skulle köra morgon-pass på gymmet idag, gjorde jag det? hell to the no. ni känner mig, gå upp i tid finns inte på kartan. men jag måste ju medge att det är en helt okej tid just nu iallafall. mhm mhm! nu är det bara att sätta igång att packa, städa, shoppa, försöka hinna träna, fixa med party lite grejset, träffa jenny, duscha osv. fullt ös, kommer bli medvetslös. uöööw

skiter i det där för alla snackar ändå

hej hopp, kom nyss hem efter en dag på stan, var till bibloteket och pratade med en studievägledare om matten och högskola. drog till therese och umgicks lite, åkte till mormor och åt mat. sedan drog jag till gymmet och körde en sväng. nu ska jag tillbringa resten av kvällen med att städa mitt rum, packa ( för imorgon drar ja till örebro och till min älskade ewwut! ) och på torsdag bär det av på party kryssning. så räkna inte med nå uppdateringar. h3h3. 

dagens träning

Gymmet 60min
-Crosstrainer 20min
-Springbandet 20min
-Styrka 20min

för jag glömmer aldrig bort vad du gjort



lillen ville vara med på ett litet hörn också. han ser mongo ut. nu åker jag ner på stan och springer ärenden. peace out.

när vi säger kanske betyder det nej

god morgon världen. somnade 3 inatt, var hem till bästis evelinn och planerade lite och tog en nattpormenad. det är ju såhär att jag redan börjat tagga, lyssnar på party musik dagarna i ända. 2 dagar kvar till 100% party kryssning, jag och evelinn åker som vip gäster. så det ska bli riktigt spännande! nu lär jag duscha. hejdå.

dagens träning

Promenad 7-8 km
Gymmet 120 min

- Crosstrainer 25 min
- Springbandet 25 min
- Cykel 10 min
- Styrka 40 min (mage)
Stretch 20 min
Promenad med evelinn ca 6km

klart jag leker med tanken

kom tillbaka från promenaden för en liten stund sen, gick rundan runt hyttan som är cirkus 7-8km. helt okej lång faktiskt. nyss ätit mat, och snart ska jag vidare till la rose för att kolla på therese när hon dricker kaffe. jag har 0.21kr på mitt kort. skjut mig. och tank-lampan på bilen lyser också. det är en förjävla tur att jag får lönen på onsdag. men det kommer väl försvinna lika fort som jag fått den, party kryssning på torsdag!!! wöp wöp. 

softsork

eftersom jag är segast i hela världen på att göra saker jag borde så kan jag meddela att jag ännu inte kommit ut på min långpromenad, men har precis klätt på mig så NU ska jag gå ut och få den gjort. det är ju så skönt när man väl tagit sig ut. det är de här stegen innan som är jobbiga.

act like a lady, think like a boss

efter massa pust och stön och möjligtvis en liten tår, så tog jag mig i kragen och valde 2 kokta ägg istället för mitt knäcke med leverpastej. jag har blivit besatt i leverpastej. kan inte vara hälsosamt med för mycket ens? 

Gick upp halv 9 imorse, stack en snabbis till um för att få ett nytt recept för pp, inte nådigt att bli gammal måste jag bara tillägga. sjukt jäkla dyrt att tugga i sig dom där små jävlarna. fan ungdommar, köp ut åt mig? h3h3. ska köra en liten kärringlur nu med missen innan jag tar mig ut på promenad, förhoppningsvis så har det slutat snöa när jag vaknar. kanske till och med är vår ute, om man har tur så att säga. godnatt så länge.

mhhh, så läcker. jäkla sandra att brain-fucka mig.

230112

dagens irritationsmoment; leverpastejen som var tvungen att lämna vårt kylskåp
för att istället bosätta sig i sopan. (hur ska jag överleva?) fu.

någon är trött

söndags ångest är den sanna ångesten

rubriken säger sitt, ni vet. nu ska jag ta mitt pick och pack, och åka till sandra för en hel del mysande resterande av dagen!

lets go


lunch innan gymmet

nyss käkat lite lunch, nu ska jag ta mig till therese och väcka henne hur sin kärringlur. sen drar vi ner till gymmet!

En tonfisk-burk, knäckebröd med leverpastej och en celsius. satt fint!

200112

God förmiddag vänner, vaknade för ca 30 min sen. men har inte klivit upp än. ligger och myser med kattungarna än så länge. ska ta mig upp och äta lite frukost innan jag tar mig ut på långpromenad hade jag tänkt, efter det ska jag städa undan lite i mitt skitiga rum, sen bär det av till gymmet med therese. resterande av dagen består av att tagga till ikväll. blir lite utgång med mina vänner, underbart!

myskväll med mogge

note to self

NOTE TO SELF; Gå inte ut på långpromenader på vintern utan halsduk och mössa täckt i hela ansiktet. den underbara kombon av klåda och värmeutslag när man kommer innomhus igen är Inget jag rekommenderar. detta resulterade i en mega-torr hud med röda utslag. dock fick jag ju lite motion och frisk luft. ett litet tummen upp för det iallafall. 

190112

dagens irritationsmoment; saknaden av en manlig gestaltning i min säng en kväll som denna.

vad vi är, är resultatet av de vi tänker.

hej hopp, somnade cirkus 5 imorse. var tvungen att skjutsa hem min mammas vänner härifrån efter att lekt halv 8 hos mig och druckit massa vin. skulle egentligen gått upp 8 imorse och sprungit med jp, men jag låg som en död säl i sängen och hörde inte smsen. stackarn, fick springa själv.. jag tog mig upp runt 11, skjutsade jp till skolan iallafall. runt 1-2 tog jag och therese en promenad på 7-8km, sen åkte jag ned på stan och sprang ärenden. nu är jag tillbaka i min sköna säng, med mina mysiga katter. ska kolla flm och sova tidigt ikväll. är helt slut!

gammal bild

vänster

har kommit fram till att jag alltid vrider huvudet åt endast en sida på mina bilder. 

och där, bröt vi mönstret.

arrogans leder till fel

goddag. sitter i sängen och kikar fb, ska ner till stan en sväng och springa lite ärenden, bland annat lämna in sista lapparna till studievägledaren så att jag får plugga upp matte b & c innan jag söker in till universitet till hösten. 

Freedom comes when you learn to let go

här sitter jag, i köket. har nyss ätit lunch. gick upp kl 8 imorse och städade huset med mamma, eller.. hon städade. kl 9 åkte jag iväg till jessica och gick promenad, ca 8-9 km gick vi. hur skönt som helst var det! ska ta mig en till promenad senare idag tänkte ja, eftersom gymmet är stängt tills på torsdag. 

flätor och rutig skjorta, ute på landet. riktig bondflicka jag.

sprängämnen kan ligga bakom explosionen

sitter och mumsar i mig 2 finntrist knäcke med baconost. gott! kom hem från gymmet för ett tag sen. blev ett baila pass, jätte roligt var det! 

i'd like to change my point of view

god förmiddag! gick upp halv 10 idag, åkte till säter och hämtade kära therese. sen har jag hängt lite med henne nu innan hon åker till småland senare idag. nu har jag bosatt mig i sängen igen, den är ju så skön. men är rädd att jag somnar haha. ska ta och trycka i mig någonting att äta innan jag åker ner till gymmet och kör ett pass. vad ska ni hitta på idag? jag ska bara träna och vara hemma med katterna. kanske blir en sväng till bibloteket för att prata om att plugga upp betygen lite. får se hur det blir med den saken! förhoppningsvis blir det ju flytt till hösten, om jag kommer in på nån skola vill säga. 

150112

dagens irritationsmomet; mig, skott-i-pannan

jag vet nu att jag lever

lite lagomt sliten efter gårdagen, men kul hade jag! ännu roligare fick jag när en helt random tjej kommer fram och säger att mitt ex vill göra mig svartsjuk genom att hålla på med henne. dog i garv för en sekund. denna dag ska tillbringas i soffan med en hel del cod spelande. känns som att det kommer sitta bra. förhoppningsvis så kanske jag får liv i min vän ulrika om ett tag. men chanserna är små. tyvärr. men ett par till försök ska jag nog lyckas klämma in.

fest

glada dagar kommer bara genom spontanitet.

sitter i sängen, nyss hemkommen från gymmet. nu ska jag duscha och börja göra mig iordning. kan ju vara så att det blir lite festligheter ikväll. men ett par underbara nissar. najs bajs kan jag tycka! uppdaterar senare. maybe. 

dagens träning

Promenad ca 3km
Gymmet 40min
-Crosstrainer 20min
-Springbandet 20min

i really dont mind


går ut på promenad med bentyngderna nu. skönt.

i live today


jag börjar liksom få ordning på mitt liv

rubiken säger sitt. jag känner verkligen hur mitt liv äntligen börjar falla på plats, de känns helt fantastikst! börjar liksom komma på vad jag vill göra med mitt liv. så är sjukt glad idag. ligger i sängen och myser med mina små kattungar, dom är så härliga. ni ska bara veta! nu ska jag laga nån mat till mig och pappa eftersom det bara är vi 2 hemma. sen så åker jag ner till gymmet med jp och kör hårdpass! najs. som fan.

dagens träning

Crosstrainer 20min
Springbandet 20min
Cykel 5min


fick bli lugnt idag, har tränat varje dag sedan söndags.

frukost när den är som godast


youghurt med hallon, kiwi, hasselnötter, pumpakärnor, solroskärnor och mandlar. satt fint.

-

gårdagens träning;
Crosstrainer 20min
Springbandet 20min
Cykel 5min
Stykra 30min (mage)
Stretch 15min

lika naken som ett nyfött spädbarn

Dagens irritationsmomet #2!; Vart i hela jävla helvete har alla mina kläder tagit vägen?
- Vänner. har ni sett mina kläder. slå en pling! puss.

man ska inte klandra ungdomen, snart är man kanske ung själv.

Dagens irritationsmoment; väckarklockan som är lika värdelös som en säck potatis.

ja, så var det ju de här med att komma upp i tid ja. framsteg? ah men lite faktiskt, en timme tidigare än i förrgår. gårdagen kommer jag inte ihåg ett dugg utav, vad gjort jag igår? allvarligt.. jo, tränade och fikade med erika. men åter till problemet! min väckarklocka? whats the deal liksom. den ringer inte på morgonen när jag ska gå upp. eller så är det bara de att jag vägrar vakna. hm, jag hoppas väl på att det är väckarklockan det är fel på, men jag har mina aningar. nu ska jag äta frukost. punkt. 

gammal bild. igen.

ordning är till för idioter, genier behärskar kaos.

klockan och jag är inte så värst goda vänner. han lovade att ringa klockan 9 imorse så att jag kunde komma upp i tid. men icke, här ligger jag nyvaken 3 timmar senare med största ångesten som världen skådats. okej, nej inte sån ångest. men likheten är slående. nu ska tanten göra iordning frukost(?) lunch kanske man ska säga.. 

saknaden av höstväder är stor idag.

det är bra mycket trevligare att vara två.

kära följeslagare. efter nästan 10 timmar sömn så startade jag dagen med en riktig höjdar frukost. Råg-gröt med torkad frukt och nötter. satt fint i kistan så att säga. nu har jag krypit ner under täcket igen och funderar på om jag ska tillbringa dagen här och mysa med morgan, eller om jag ska ta och kontakta min trogna vän therese och köra hårdpass på gymmet? vi kan nog klämma in båda på dagens allt för fullsmäckde schema. skämt å sido. 

mysig kille

säg hej till katten morgan


min lilla bebis. morgan och bacardi är sjukligt lika. ska visa jämförelsebild senare. 

även bilen har en drift. och den är dyr.

gick upp sju imorse. drog till gymmet med farsgubben och körde ett pass. skönt som satan må jag säga. nu har jag duschat och ätit frukost och är i full gång med att fixa till mig innan jag ska åka till arbetet. efter mina 4 timmar på giganten ska jag hämta våra två nya familjemedlemmar. åh så mys! och kvällen består av myskväll med fridis och jenny. ännu mer mys! 

Gammal bild.

will you still call me superman?

dagens träning;

Kondition 60min
Styrka 30min (ben)
Stretch 20min

ju mindre rutin, desto mer liv.

sveper i mig en celsius i samband med att jag skriver detta inlägg. ska skutta iväg till gymmet så fort jag sagt adjö här. ska köra hårdpass idag med, har sån jävla skön träningsvärk så vill fan inte bli av med den. hö hö. nej men ville bara upplysa er om vad jag ska göra här näst. hope you enjoy. puss i ljumsken.

Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.

vaknade upp i en genomblöt säng för cirkus 40 min sen. nej, det var inget kiss avfall. jag har svettats som en tok under denna hårda, och om inte sömnlösa natt. varför? en utav mina teorier är att min kropp inte riiktigt gjorde sig av med celsiusen igår under träningen. vilket ledde till att jag blev som en speedad duracell-kanin. teori två är att jag är så otroligt jävla lycklig kanske? jag tror på båda teorierna. faktiskt. jag mår så otroligt bra, min hjärna har verkligen ställt in sig på att göra något vettigt av detta år och går därför i 120 och vägrar slapnna av. vilket leder till att kroppen inte heller vill slappna av. vill sprigna, springa 10mil nu. är jag sjuk? en teori det med. jag gillar att leva helt enkelt. soft. nu tänker jag gå och förtära dagens första måltid.

update; jag har nog den skönaste träningsvärken någonsin. thumbs up.

dagens träning

Gymmet 120min
-Crosstrainer 25min
-Springbandet 25
min
-Cykel 10min
Styrka 40min(armar)
-Stretch 20min

jag vill...

..tillbringa en kväll med mina älskade vänninor. ha en perfekt och unik tatutering. kunna äta godis utan att bli lika stor som ett hus. kunna sjunga. gå på en grym husfest. ha en minsta aning om vad jag vill bli när jag blir stor. flytta här ifrån snarast möjligt. träna. ha långt hår. börja simma igen. att jag och ulrika kommer "grow old togheter". att jag och evelinn ska bo ihop. bli lika strukturerad som frida. bli spontan och rolig som jenny. ha en hund. gå min make up kurs. dansa som en drule på tomorrowland festivalen. träffa sonny john moore. kunna vara pigg 24/7. få fina sms. gråta en skvätt. ha ett kärleksliv. att folk ska komma ihåg min födelsedag utan att läsa det på facebook. grilla. ha världens bästa självdiciplin. ha tusen foto ideer. kunna dricka öl.

enbart text

klockan slår snart 01.00. och man skulle kunna tro att jag är ute efter ett deppinlägg. men icke. jag mår riktigt bra faktiskt. inget som tynger mig alls. jag borde tacka och ta emot för denna härliga känsla som är bortom all sorg. men det är någonting, något som sitter ingrott i min lilla hjärna. men jag kan inte riktigt sätta fingret på det ännu.

mitt 2011 har varit bra. eller ja, visst det har varit en riktig berg och dalbana. blivit singel, blivit osingel, flyttat till hus, fått körkort, tagit studenten, bilat ner till ullared med bästa,  träffat massa förjävla sköna typer, åkt utomlands, blivit singel igen, flyttat hem, tagit tag i träningen, gått ned X antal kg. you name it. men ja, ett helt okej år. det finns ingenting jag ångrar. men 2012 ska bli ännu skönare. enligt övernaturliga nissar så går vi ju under i slutet av detta år. så det är ju lika bra att ta vara på den här tiden och göra detta år till ett kanon år. målet är att jag ska överleva det, tills vi dör alltså. kan man säga så? 

detta år ska jag försöka hinna med saker jag inte orkat göra det tidigare åren, eller haft råd med. ett utav dom är att äntligen hälsa på P&L festivalen denna sommar. jag ska även försöka komma på vad jag vill med mitt liv och börja plugga. och någonstans där försöka klämma in en resa till USA. under tiden jag gör detta, ska jag lära mig vad det innebär att sluta älta, sluta tänka på gammalt och bara köra i min egen bana så att säga. börja bli mer spontan och leva livet och vara glad för det man har. för innerst inne är jag ju det, jag är en väldigt glad person. 

nu har jag ordbajsat klart för ikväll.

brainfuck

dagens irritationsmoment; min ena tränings sko är som bortblåst ur tomma intet. SKOTT-I-PANNAN. 

det här med att "Detta år ska jag hålla mitt nyårs löfte" ja ni vet hur frasen lyder. mitt började alltså inte som planerat. tänkte ta min julskinka till röv och skutta iväg till mitt älskade gym denna dag (mitt nyårslöfte var alltså att köra hårdträning detta år). glad och motiverad som jag var, börjar jag rota fram mina underbara träningskläder. allt var komplett, förutom att ena skon fattas mig. ni kan tänka er själva vilken förtvivlan jag var i? efter 30 minuters letande och svärande så gav jag upp. åkte till therese och drack en chai latte. end of story. 

ja jag vet! man skulle kunna tro att jag hade mens, men icke!

i'll start all over

hej! nytt år nya tag. idag börjar allvaret på riktigt. nu tar jag tag i mitt liv ordentligt. vi börjar med en fika med therese. sen får ja träffa min älskade älskade bästavän evelinn, finally! 
RSS 2.0