afrodans

Nu har jag kommit hem från afrodansen, och det var sjukt roligt! kommer verkligen att fortsätta gå dit. brände nog en hel del kcal ikväll och det känner fiiint. nu ska jag plugga lite teori sen ska jag nog gå och lägga mig, praktik och boxit imorgon.

Dag 8 – Min tro.

Jadu, jag tror inte på gud eller att någon skapade jorden. dock tror jag på att vi kom till av en anledning att allt vi gör redan är förbestämt. och när vi dör så kommer vi att komma till en annan plats eller så får vi ett nytt liv.

Jag tror på spöken och andar. jag tror mina släktingar kan vara i mitt rum ibland och vaka över mig. tex min morfar eller farfar. ibland tror jag att jessica är hos mig. jag tror spöken är någon sorts energi som gör att vi kan märka av dom i vissa sammanhang. som när jag var hemma hos jessica efter hennes bortgång, då sprakade ljuset i köket och de hade det gjort flera gånger innan berättade hennes mamma. och då hade ett medium vart där och sa att jessicas energi flög omkring i huset. rätt läskigt men ändå skönt att veta.

det var väl lite om min tro, ett liv efter detta och spöken. engerier från våra nära och kära som kommer och hälsa på oss ibland. så mycket mer än så är det nog inte.

chill-mode

dagens klädsel fick se ut på detta vis. med tanke på att jag bara hade 2h skola och ändå bara skulle ner på stan en snabbis och sen träna så kände jag att jag inte behövde vara direkt uppklädd. så jäkla mysigt att ha såna här kläder på sig. (y)

what are you doing on the floor?

Shoppade mig en kalender och en termomugg idag på åhléns. nu jäklar ska de drickas te och planeras!

310111

Hejsan allihopa, sovmorgon idag till klockan 12. alltid lika skönt! snart tänkte jag ta mig en rejäl frukost och sedan bär det iväg. planerna för idag lyder;

- Skolan
- Boka Afrodans
- Betala lite av resan
- Köpa Kalender
- Hem och äta
- Afrodans
- Plugga teori
- Sova

Detox-vecka/or?!

Jag har suttit ett bra tag nu och kikat på olika hälso bloggar och hemsidor för dieter, träning hälsa och allt vad det där. och jag har tagit mig tid att läsa om Detox varianten som jag personligen vart väldigt intresserad utav. syftet är att på kort tid rensa kroppen från skräp så den återfår det naturliga energiflödet. så att jag kan må och fungera bättre.

Detta händer med din kropp;
• Svullnader går ner eller försvinner.
• Du blir piggare, får klarare tankar och minns bättre.
• Det minskar eller tar bort förkylning och allergi.
• Humöret blir jämnare.
• Huden blir mjukare, mindre torr och smidig.
• Det ger starkare hår och naglar.
• Det minimerar eller eliminerar problem med gaser, magont och svullen buk.
• Det minskar smärta och ledvärk eftersom inflammationen minskar.

Ät gärna;
- Frukt
- Grönsaker
- Nötter
- Frön
- Quinoa
- Bönor
- Linser
- Råris
- Tofu
- Fisk och kyckling i måttliga mängder

Undvik det här;
-Alkohol
-Ciggaretter
-Rött Kött
-Kaffe
-Svart te
-Socker
-Mjölkprodukter
-Raffinerad & Processad mat

Dag 7 – Min bästavän.

Den är lätt men ändå ganska svår, jag har väldigt många BRA vänner som är som bästavänner men självklart har men en starkare relation till vissa andra. men jag anser att jag har 2 bästavänner som jag har störst relation till och jag känner att det är dom två som jag kan förlita mig på mest. Ulrika Hofling och Evelinn Fröbom är mina två bästavänner som jag älskar av hela mitt hjärta. jag kan lita på dom två oavsett vad och jag känner att jag kan prata med dom om saker jag inte annars pratar om.

Dag 6 – Min dag.

Idag har jag vart med andreas, vi sov till kl 11 spelade super mario på wii, åkte och käkade på tallen med johan och sen sov vi på soffan ett tag. jag åkte hem vid sju tiden och sen dess har det vart familjemys här hemma med solidan och snart ska vi kika på en film tror jag.

Dag 5 – En perfekt sommarkväll.

En perfekt sommarkväll lite olika, antingen hemma hos mig med bästa tjejerna, vattenpipa och massa mys på balkongen. eller så är det på holmen med några cider och ett härligt gäng med blandade människor. och så kan de vara i lillsjön med grillning och kvällsbadande. sommarkvällar med vänner kan inte bli annat än bra så.




solsidan


Om några minuter börjar solsidan! kan ju vara den bästa svenska serien som skapats. då blir det familjemys framför tvn. Sorry för dåligt bloggande, har inte vart hemma och har haft full upp. speciellt i fredag då de var uf mässa hela dagen ( vi vann 2 av 3 priser i vårt företag!!!! yeey vi är bäst! ) men efter solsidan ska jag ta igen mig. så vi ses snart!

270111

Dagens träning;
Promenad 1.5h

har tyvärr ätit dåligt idag,
Frukost; Blåbärssoppa
Lunch; Kycklingsallad

måste se till att jag äter oftare. annars tar inte kroppen upp de som den ska.

Dag 4 – En person jag saknar.

Den var lätt, jag saknar min vän Jessica Olveby så otroligt jävla mycket. Vi hade en väldigt bra relation till varandra när hon var vid liv. vi hade en sommar då vi umgicks... jag tror bestämt att det var Varje dag! vi sov hos varandra, åkte till liseberg, tälta osv. det bästa vi visste att göra när vi var tillsammans var att sitta och titta på skärckfilmer och äta marabou digestive heeela nätterna. vi vände på dygnet totalt. var uppe till 6 på morgonen och sov till 4 på eftermiddagen så fortsatte det så haha. sen försökte vi ju bygga en flotte också! gick inte sådär värst bra haha, men värt ett försök eller hur?

3½ år av saknad och det är fortfarande lika svårt att tänka att jag inte kommer få umgås med dig än på ett tag. men jag lovar att vi kommer att bygga flottar, tälta och äta massor med marabou så fort vi ses igen! du var trots allt en utav mina bästavänner och dom ska hålla ihop. så den personen jag saknar är jessica, hon och jag. det var så vi sa.



that baby I would never change

shoppade lite idag också, vi var nere på rea avdelningen på H&M och då hittade jag detta;


Satt faktiskt bättre än jag trodde. 100:-


fanns bara stl 42 kvar så den var en aning stor haha, men skönt med stort ibland! väldigt djup i armarna, de gillar jag! 100:-

260111

Idag har det vart en ganska lång dag, gick upp sådär halv 9 och har haft fullt upp fram tills nu. började med praktik, shopping, gym, laga mat till morgondagen och blogga. var inte sådär jätte mycket märkte jag nu när jag skrev upp allt. men är ändå helt slut! Imorgon är de skola och jobba jobba jobbaaa med uf sen ska jag och evelinn köra lift på make's. så jäkla skönt att jag och evelinn har tagit tag i träningen nu. ska verkligen se till att de håller i sig nu! men nej nu blir det sängen, syns imorgon!


Gammal bild på mig, har inga nya på denna dator.

Dag 3 – Min familj.


Mamma & Pappa, dom två bästa personerna i mitt liv. de är dom två människorna som jag kan lita på till 100% och alltid finns där vad det än är. och det känns skönt att veta att jag har mina föräldrar.

I min familj kan vi skämta och skoja med varanda hur som helst utan att någon blir sur, vi ger bara igen så fort chansen finns! vi kan prata om allt mellan himmel och jord. vi har en bra relation i min familj.


Min stora syster jessica som jag är så jääävla stolt över. nybliven sjuksköterska i sina bästa år. jag älskar henne hur mycket som helst även fast vi tjafsar då och då. men det gör väl syskon? jessica och jag har en bra relation tillsammans, vi pratar hemlisar tillsammans och det är skönt att ha henne att prata med ibland om saker jag inte annars pratar om.


Lilla syster jennie, visserligen längre och klokare än mig. snart 17år gammal är hon också! tror jag? iallafall.. jennie är en ensamvarg som oftast sitter på sitt rum och ritar, vilket hon är vädligt duktig på. när hon väl tar sig ut ur rummet så brukar vi väl oftast skojbråka och dryga oss med varandra. hon älskar att göra narr utav mig. men jag förtjänar det faktiskt. jag älskar henne jätte mycket, min lilla skitunge.

-

Dagens träning;
Gym 2h
Stretch 15min

shopping

Inhandlade lite nytt idag. lägger även in 2 bilder på en klänning och ett linne jag köpte förra veckan som jag aldrig la in på bloggen, så gör de nu istälelt då.

Köpte förra veckan

Förra veckan







i dont feel like i used to

Idag har det gått riktigt bra faktiskt, har gått bra med maten och träningen. har hunnit med en hel det. har vart på praktiken, bokat resa, solat, tränat, bloggat, och så fort jag gjort klart detta inlägg så ska jag köra körteori(y)

Dagens träning;
Gymmet 1.5h
Stretch 15min

Nu ska jag också äta min müsli och macka med keso&tomat(y)


Dag 2 – Din kärlek. Vad är kärlek för dig?

Min kärlek... det är rätt mycket, jag har en kärlek till min pojkvän andreas, till min familj, till mina husdjur och en kärlek till mina vänner. kärlek för mig är rätt olika. kärleken mellan pojk-flickvän tycker jag är viktig, man känner sig trygg och säker av att ha en där i alla lägen. alla andra är också väldigt viktiga för mig. jag personligen hade nog inte klarat av att inte ha någon utav dessa delar. jag behöver min familj för att känna närhet, vänner för att känna glädje och husdjur för att känna trygghet. så kärlek för mig är alla dessa delar.





Boka resa idag!

Idag ska jag och jennifer boka resa så vi får åka med nathalie jessica putte och matte till grekland i maj! lite skönt det kommer bli. vi ska bo på Zakynthos eller vad det hetter. och här är lite bilder på hotellet som jag snodde från jessicas blogg! :)

Dag 1 – Presentera mig själv.


Märtha Johanna Angelica Eriksson, är mitt fullständiga namn. ja jag vet, inte det charmigaste. men jag är glad ändå, var en hästlängd från att få namnet olga(?) jag är 18 vintrar och bor i en liten stad vid namn Avesta som ligger längst ned i dalarna.

På dagarna ägnar jag tid åt skolan, träning, vänner, pojkvän, mode foto och lite annat. Jag älskar att vara bland öppna människor och hatar köpta köttbullar. jag gillar att rita och ogillar när det är stökigt.

Dans är ett intresse som ligger mig varmt om hjärtat, då jag och några vänner har en dansgrupp tillsammans som heter Mask shadow, sök på youtube för att se olika videor.

Jag är väl allmänt en glad och sprallig tjej i sina bästa år, gillar att härja runt och umgås med folk. ogillar folk som tror att dom kan bestämma över mig och folk som inte kan stå för dina åsikter. det var väl det mesta jag kunde komma på om mig för tillfället. resten utav Mig ser ni ju här i bloggen :)

kcal, kalorier, förbrukning?!

just nu sitter jag och kikar igenom en massa olika träning och kost sidor för att hitta lite inspiration. det är jäkligt svårt det här med att räkna kcal. jag vet inte riktigt om jag kommer klara av att försöka räkna kcal varje dag. jag vet vad jag ska ha i intag varje dag, men hur ska man kunna ha koll på om man överskrider det eller inte? sjukt svårt. jag vill ju inte äta mer än vad jag tränar så det inte händer någonting med min kropp. vill liksom få en liten förändring hela tiden så det märks. ska försöka kolla vidare lite och se om jag blir lite klokare.

härma nathalie!

tänkte att jag kör samma variant som nathalie solis gör för tillfället. kan vara en bra grej för bloggtorkan (y)

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Din kärlek. Vad är kärlek för dig?
Dag 3 – Min familj.
Dag 4 – En person jag saknar.
Dag 5 – En perfekt sommarkväll.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Vad jag skulle göra om jag bara hade en dag kvar att leva.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Viktiga personer i mitt liv.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Favorit mat.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

från kylan in i värmen

hallå allihopa! igårkväll lekte jag med nathalie, jag var sällskap när hon var fyllechaffis ut till brovallsgården bland annat. vi hade jätte trevligt och pratade om allt möjligt. tycker om mina lilla nathalie! fast hon är världens jävla klant ;) när jag lekt klart med nathalie och erika som var med oss efter ett tag, så drog jag hem till karln min och myste framför tvn tills vi gick och la oss. Nu idag har jag ätit middag med min familj och suttit vid datorn, treeevligt. senare idag ska jag iväg till ewwe och måla väggord med företaget. kanske tar mig en promenad innan det.

mat&träning

Jag tänkte bara berätta en sak, jag gjorde en kategori när jag skapade den här bloggen för någon månad sen. den heter mat&träning. jag gjorde den för mig själv, i eget syfte alltså. jag känner att det är dags för mig att ta tag i träningen och maten igen. jag har blivit riktigt onyttig och jag börjar känna det både på insidan och utsidan. tanken med den här kategorin är att det kommer bli som en liten "mat&tränings dagbok" där jag kan hålla bra koll på vad jag tränar och äter om dagarna.

Mitt mål med att köra det här är att jag vill få en fastare kropp. tajta till den vill säga. jag vill kunna känna mig frisk och må bra med mig själv. tycker det är väldigt viktigt med att vara nöjd med sig själv. och som gammal simmerska ska jag börja ta tag i sminingen igen för att få upp tempot och konditionen. jag älskar att simma så det är en perfekt träning för mig!

Jag kommer att sätta upp olika mat och träningscheman som jag ska följa. såhär ser nästa veckas chema ut just nu.
Måndag: Simning
Tisdag: Boxit
Onsdag: Dans

Jag börjar nu på måndag. jag hoppas att jag faktiskt kan ta tag i detta. för min egen skull!

Bloggtorka


Känner att jag har lite bloggtorka, vet inte ritkigt varför. men blir kanske bättre om ett tag. har mycket att stå i nu. det är mycket med UF som ska hinnas klart och ska göras och blabla. men ska försöka uppdatera lite mer.

praktik är det ända roliga


Skulle kunna göra ett inlägg där jag rensar mina tankar från allt jag har där uppe. men det skulle inte ens bli en hel rad, för jag är helt jävla lost just nu. vet ingenting längre. jag är som en senil kärring. jag vet inte vad jag ska göra imorgon, jag vet inte vad jag åt för 20 min sen jag vet inte vad mina känslor säger, jag vet inte om jag ska ta reda på vad mina känslor säger jag vet inte vad jag borde göra. vad som är bäst eller inte. ingenting. det ända som ploppar upp i mitt huvud just nu är att praktiken är det ända som får mig glad för tillfället. alltså jo mina vänner förstås men just för tillfället sitter jag här, och det ända som sitter i min skalle är att jag inte vet ett skit förutom praktiken då. patetisk? mjo en aning. jag kanske gör ett inlägg där jag skriver ner allt ja känner. om det nu kommer att komma fram. wait and see. nu tänker jag sätta mig och rita, försöka få mig att tänka lite. se om det händer något.

skolarbeten suger


Sitter i skolan och håller på med UF. för er som inte vet vad uf är så står det för Ung Företagsamhet och det går ut på att vi är uppdelade i små grupper i klassen. sedan skapar vi ett riktigt företag som vi driver. just nu så ska jag skriva en presentation som vi ska använda inför mässan i plushuset den 28e januari.

i grow moneys on threes


Idag är en bra dag, för idag är jag status-vuxen! fick min lön och fick även mitt visa kort idag. känns fint. sen så åt jag på donken. kan de bli mycket bättre? jodå vänta ni, jag dansade idag också! wihooo. nu ska jag sätta mig ner och rita lite tänkte jag. är rastlöst och inge trött alls. väntar samtal från karln min också. han ringer väl 1 - 2 inatt också.

In school


Just nu sitter jag i skolan, har haft svenska och engelska bara. snart börjar företagsekonomin och näthandeln tror jag. fan vad jag hatar dom ämnena. jag tror verkligen att jag valde fel linje. jag skulle ha valt estet dans eller hotell&resturang. helt klart. men men jag tänker inte precis hoppa av nu och börja om när det bara är några månader kvar till studenten. fasiken vad jag längtar dit! härligt härligt. efter skolan blir det daaans, lite jag har längtat, as längesen sist nu. var vid lussebandy uppvisningen sist vi tränade, buhu.

i brist på annat!

1. vem ringde du senast? Storasyster jessica

2. hur löd ditt senaste sms och till vem? "inte:O dåligt;) Men berätta ALLT imorgon då:D ska ni ses igen?

3. föredrar du att ringa eller skicka sms? jag ringer hellre, man får mer sagt och det går fortare

4. vilken är din favoritplats? hm... hemma hos evelinn tror jag faktiskt. haha! men jag mår faktiskt alltid så bra där hemma. skönt och trivsamt.

5. vad skrämde dig som barn? jag vet faktiskt inte, jag var inte speciellt rädd utav mig när jag var barn.


6. vad fick dig att skratta senast? min kära pojkvän och han hål i långkallingarna

7. är du social? det kan jag väl påstå att jag är. beroende på vilken situation det är i.

8. är du blond? nej, men är blond egentligen. och har vart blond ett antal gånger.

9. vilken är din favoritglass? Phis food - ben&jerrys

10. tycker du om att mysa?
ja, mysa är det bästa jag vet. man får aldrig för mycket mys.

11. känner du någon med samma födelsedag som din? japp, en tjej som mina kompisr är vän med.

12. vem är den roligaste människan du känner? joj, många. men det är väl Robin, Simon Anna&Elin typ.

13. nämn något som är riktigt störigt. när folk inte lyssnar när man försöker få något sagt.

14. vad har du för ringsignal? Någon dålig pussy cat dolls remix

15. flirtar du mycket? jag vet inte ens hur man gör

16. Vart togs din profilbild för din blogg? jag har ingen profilbild

17. Vilken var den senaste bok du läste? Blindspel, men kommer inte ihåg författaren.


18. läser du dagstidningen? ibland ja, ibland inte.

19. dansar du i bilen? japp när jag känner för att det är passande.

20. vilken radiostation lyssnade du på senast? P3

21. vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Alla gäster som kommer att komma hem till oss på söndag.

22. vad ska du göra på lördag? Fira min syster som tagit examen och blir legitemerad sjuksköterska

23. vilket ord/vilken mening säger du (för) ofta? "ofta" "äru cepe eller" "vad heeeende" "elleeeer"

24. känner du någon som heter steve? nej, kan man heta så?

25. kollar du på the o.c? eeh, gjorde förut men förstår mig inte riktigt på den serien.

26. vilken är den finaste komplimang du fått denna vecka? "gullstjärt" tror jag :O sagt utav Andreas.

27. tre ord om varför du senast spydde? Dålig-låt, vattenbrist & dans (skump i magen)

my keys dont fit my life no more


Min dag började bra, vaknade upp brevid mina favorit killar. andreas och bacardi! fast båda låg med ryggarna mot mig och gosade bara med varandra och totaldissade mig. andreas stack till jobbet ganska precis när vi gått upp och jag stack till tandläkaren. efter tandläkaren åkte ja vidare för provtagning hos doktor inför operationen som jag ska på, någongång i framtiden.

nu sitter jag iallafall hemma med en choklad-banan-apelsin-smoothie och tänkte börja rita lite. har inte så mycket att göra. skulle vart iväg och simmat med ida men ingen kunde skjutsa mig. tyvärr.

we can do this until we pass out

Inhandlade lite nytt på rutbo handelsträdgård tidigare idag. ni får se hur det kommer att se ut sen när jag fått upp allting!


Två ljusstakar


Stor kruka


Liten kruka

i want you to do me


En liten bit påväg är jag ju när det gäller köket. men fick tyvärr gå på det rosa temat denna gång med. ska gå över till blått närmare mot våren hade jag tänkt! en underlig sak som hänt är att jag fan inte hittar mina gardiner till köket! hur kan man tappa bort 4st rosa gardiner? dom borde ju synas hur bra som helst. min mamma har slarvat bort dom. den jäkeln.


Hittade en gammal vas nere i det stora huset. och är det inte den snyggaste vasen någonsin säg? min mormors gamla vas faktiskt. tänk vad hon hade kunnat prytt sin lilla lägenhet med den här, och nu så blev den min istället. helt underbart!


ja jag vet att ni håller med, den är amaziiing

varit död i minuter


Lunchade med mina tjejer Nathalie&Evelinn idag, vi käkade thai, för er som så gärna vill veta. jävligt gott var det också! efter vi käkat gick vi en snabbis sväng och kika lite på stan. kl 2 började dom praktiken igen så då följde jag med evelinn in på pacific och väntade på att mamma skulle komma och hämta mig. så jag passade på att köpa en doftolja till min elefant-luktar-ljus-pryl, den kostade 22:- billgit och bra! så nu luktar mitt rum jätte mysigt! mysigt va? ah precis. avis som ni är. senare ikväll ska jag till sala och hälsa på syrran och hennes karl i deras lägenhet. ska bli trevligt. nu ska jag fortsätta att städa lite och sånt, hörshej!

11 januari 2011


Vad ska man göra om man har sådär riktigt jäkla tråkigt? och man inte är trött. jag kommer verkligen inte på någonting att göra och jag känner att jag börjar bli lite rastlöst här hemma! eftersom att jag bor ute på vischan så kan jag inte gå ut och gå heller eftersom att man förmodligen blir nedklampad av en älg eller något nu nattetid.

i know im misted behave

Blev inge inredningshandlande idag eftersom att jag varken hade tid eller ork. dessutom så tyckte jag inte om någonting jag var och tittade på. så det slank ner lite annat i shoppingpåsen istället.


Leggins & Skjorta från H&M


Ansiktsmask, Nagelfil & Nagellack från Åhléns.

i find a lover, it didn't last.


Såhär ser mitt fula kök ut just i detta nu. så mi förstår vad jag har med att göra? hade rosa pynt och sånt shizzle innan. så får se vad jag väljer denna gång! hoppas det blir lite mysigare iallafall. nu blir det furkost!

if you to school for cool


God förmiddag vänner, solen är framme och snön börjar att smälta. nu börjar jag få vårkänslor! och för att fira detta ska jag ut och ta mig en långpromenad senare när jag kommit hem från stan. ska springa lite ärenden tänkte jag. måste shoppa lite inrednings shit till köket, har ingenting där just nu sen vi tog bort julpyntet. och jag vill inte ha lika som jag hade innan. så nu ska vi fixa till mitt lilla kök!

you're a big girl now


Godeftermiddag kära vänner, idag är det söndag vilket betyder att jag är till 100% ledig! så dagen har bara gått ut på att sova, gosa, äta, lyssna på musik, titta på dans och njuta av livets glada dagar.  Kvällsplanerna lyder; Fixa ny design på bloggen, eftersom den jag har nu är lika tråkig som en säck potatis. sen tänkte jag att jag skulle fortsätta att hjälpa mamma att ta bort allt julpynt och sen ska jag avnjuta ett gäng desperate houswives avsnitt. jag börjar gilla söndagar. mitt hektiska liv börjar som sagt på tisdag. livet är hårt. ibland.

Min nya idol!


Så sjukt jävla bra dansare, fick jag en önskan skulle önska att jag blev lika bra som henne! helt sick.

2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja. jag åkte snöskoter, nakenbadade och lite annat.

Har du några nyårslöften?
inte direkt, man håller dom oftast aldrig. inte för min del iallafall.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min bästavän blev moster, om det gills?

Vilka länder besökte du?
Turkiet

Vad var din största framgång 2010?
Jobb på Åhlens (y)

Bästa köpet?
Min mössa, har på den just nu!

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, godis och kläder.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Dansade!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Mikrofonkåt, Waka Waka, Bumpy ride och Man must dance.

Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Mer tid med mina vänner!

vilka månader från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Juni, juli & augusti

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
mycket myycket gladare

Vad önskar du att du gjort mer?
vart där för mina vänner och tagit vara på alla fina stunder

Vad önskar du att du gjort mindre?
deppa i onödan

Favoritprogram på TV?
One three hill och The big bang theory

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Var med min pojkvän bästavän och familj och åt smörgåstårta!

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
"Ett-Försök-Till-Att-Vara-Modemedveten!"

Hur tillbringade du julen?
Familjen först sen med pojkvännen

Blev du kär i år?
japp det blev jag

Den bästa nya personen du träffade?
Många!! fått många nya underbara vänner.

Höll du några av dina nyårslöften?
Som sagt, inga utav dom ja lägger håller.

Wii Mario Kart

Igår kväll innan jag och andreas åkte iväg på mysis hos frida och hennes respektive + ullis så varvade jag hela mariokart på Wii. fan vad jag ägde! men mario kart på nintendo 64 kommer alltid att ligga på första plats i mitt hjärta. "When we slide together we generate sparks in our wheels and our hearts" <3

20110105

Bilder och sånt där skit kommer att komma så fort jag fått tag på karlns kamera. men kan visa en kram bild på mig och johan i backen sista dagen.

Sammanfattningsdags!


Förlåt för dåligt uppdagtering! har vart iväg och firat nyår i vemdalen med karln och våra vänner. Vi hade så helvetes jävla roligt så ni kan inte ana det, det var verkligen det roligaste jag gjorde 2010. vi var riktigt därggiga varje dag och levde på panpizza och minttu. vi åkte slalom bastade och snuskade oss. precis som de ska vara när man har riktigt jävla kul alltså. på vägen dit höll vi på att krocka. sen fick en utav oss sitta i ambulans, vi slog ihjäl oss i backarna, smällde raketer och sprang nakna utanför stugan. stackars våra grannar med barnfamilj säger jag. men ska man festa så ska man! jag var liksom inte lite mörbultad när vi kom hem, och ÄNDÅ klarade jag mig upp för att jobba på åhlens hela dagen i måndags. jag börjar bli härdad. känns jävla bra!

RSS 2.0